soldier-of-iran
Registered User
- نوشتهها
- 88
- لایکها
- 4
داداش معاوضه هم دارین
داداش معاوضه هم دارین
داداش قیمت آخر رو پ.خ بفرمایید.
بااحترام
سلام داداش بیا کیتشو بهم بفروش میشهیک فروند هلی کوپتر 6 کاناله بزرگ فالکون 400 موجود هست برای فروش
لینک های اطلاعات به فارسی :
هلیکوپتر فالکون 400 | هلیکوپتر کنترل دار, هلیکوپتر کنترلي, هليکوپتر الکتریکی, هليکوپتر مدل
هلی کوپتر سالم هست و هیچ مشکلی نداره
فقط اون قاب قرمزش که برای خوشگلی هست! چند جاش زیرش ترک و اینا داره ..بغلش که چسبونده شده! همین! تاثیری هم در عملکرد هلی کوپتر نداره. وصل هم میشه مشکلی نداره! یه تیکه کوچیک از سر پره ش هم ترک داره که بازم تاثیری نداره...
در مورد قیمت...خودتون خدا وکیلی یه سرچ بزنید در سایت ها! سرچ کنید فالکون 400 ! یه سری سایت میاره که فروش هواپیما و هلی کوپتر هست! زنگ بزنید ببینید چنده فقط!!
فقط در این حد بگم فالکون 450 که فقط و فقط فرقش با این در ابعادش هست 900 هزار تومن پولشه!
هلیکوپتر Falcon 450 - ایران آرتک ART-TECH
اینجا ملاحضه میکنید که فالکون 400 رو گذاشته 740 تومن!!
فالکون 400
هلی کوپتر 6 کاناله گرون هست دوستان...میتونید از هر مغازه که خواستید این مدل رو قیمت بگیرید! اگه زیر 650 گیر آوردید نوش رو..من مجانی بهتون میدم اینو فقط آدرس طرف رو بدید که منم برم ازش خرید کنم!
این هلی کوپتر ما هم سرجمع 4 دفعه بیشتر پرونده نشده! که سر همون دفعه آخر این قابش اینجوری شد....
اما من قیمت این رو چند میذارم! 600؟ 500؟
نه دوستان
قیمت پایه فقط 350 تومن ناقابل!
باور کنید به خاطر قیمت بالاش زیر این قیمت اصلا ارزش نداره! دکور بذارمش بهتره برام...
هزینه پستی بر عهده خریدار هست
تحویل حضوری ممکن هست
اینم عکس ها :