hamidreza722
Registered User
up.........
سلامReal racing 3 رو نداری توش ؟
بازی های Brothers in Arms 3 و GTA Chinatown Wars_mod میخواین؟چون 6 تا دی وی دی بازی ها کاملا پر هستش و جا برای این سه تا نیست.مگر این که چندتا از بازی ها به انتخاب خودتون حذف کنم مثل فیفا 12 که گفتین.برنامه ها چی ؟اونم باشه یا فقط بازی ها؟اگه real racing 3 رو بخوام چند میشه ؟
مثلا FIFA 12 اصلا احتیاج نیست !!!
سلام.فعلا به روزها همیناست+ modern combat 5.مثلا بازی فیفا 15 با این که جدید هستش ولی به خاطر این که انلاین هستش رو نذاشتم.اگه walking dead رو هم بخواین اضافه میکنمسلام لیست به روز بازی ها رو میشه بدونم تا همین تاریخ، بازی هایی که قدیمی تر هستن نه مثلا بازی های Brothers in Arms 3 و GTA Chinatown Wars_mod باشن walking dead و به روز دیگه، من میخوام.
ممنون
بله واکینگ دد هم میخوام اگر امکان داره هزینه مجموعه رو با هزینه ارسال برای من بفرستید و اینکه جوری باید سفارش بدم هزینه هارو واریز کنم. همچنین نام بازی ها در صورت امکان.سلام.فعلا به روزها همیناست+ modern combat 5.مثلا بازی فیفا 15 با این که جدید هستش ولی به خاطر این که انلاین هستش رو نذاشتم.اگه walking dead رو هم بخواین اضافه میکنم
دوست خوبم اسم بازی رو دقیق بگید.اضافه میکنم.مشکلی نیستیه بازی به اسم botanical اگه درست اسمش یادم باشه هم جدیده اونم اگر دارید یا امکانش هست بذارید توی مجموعه ممنون میشم
nova 3 داخل پک موجوده.botanicula و walking dead هم اضافه میکنمعلاوه بر بازی های روزی که دارین بازی N.O.V.A3 و botanicula
مرسی
برای هزینه هم بگید چقدر وچجوری پرداخت کنم
سلام بله فقط بازی ها باشه. اون دو مورد (botanicula و walking dead) هم لطفا اضافه کنید. مبلغ 17000 تومان پرداخت شد. کد پیگیری 33842549721. آدرس رو در پیام خصوصی براتون میفرستم. ممنونnova 3 داخل پک موجوده.botanicula و walking dead هم اضافه میکنم
فقط بازی ها دیگه؟بازی ها الان با این جدیدا میشه 7 دی وی دی که با پست پیشتاز میشه 17 و با سفارشی 16.از طریق لینک زیر میتونید اینترنتی پرداخت کنید.فقط مبلغ رو داخل کادر مبلغ به تومان وارد کنید
http://www.marssilen.ir/post/29
مجددا سلامسلام بله فقط بازی ها باشه. اون دو مورد (botanicula و walking dead) هم لطفا اضافه کنید. مبلغ 17000 تومان پرداخت شد. کد پیگیری 33842549721. آدرس رو در پیام خصوصی براتون میفرستم. ممنون