• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش وِیژه 4 عدد رینگ 18 اینچ بسیار زیبا و دیدنی مخصوص خودروهای ماکسیما " سوناتو " آزرا " BMW و...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

wiliam.sin

Registered User
لایک‌ها
100
برای بی ام وه e36 یا e34 .

ببخشید دور پاسخ دادم مدتی کم نت هستم شماره تماتس هستش

در ضمن احتمال زیاد بخوره من روی bmw اتاق 5 راحت تست شد فقط پیچ بلند باید استفاده بشه که پیچ اون هم به اندازه کافی توی بازار موجود هستش

در ضمن سایز فعلی چی زیرشون هستش

wiliam.sin

Registered User
لایک‌ها
100
آقا رینگها اصله دیگه ... اگر اصله خریدارم . همین هفته هماهنگ میکنیم برام بفرستش .

در خدمتم

عکسها قرار داده شد در ضمن این رینگ یک قسمت داره که با پیچ وصل هستش که قابلیت جدا شدن داره و رینگ رو به دو شکل نمایش میده همون قسمتی که پیچش زنگ زده

wiliam.sin

Registered User
لایک‌ها
100
مثل اینکه توی این فروم ماشین خارجی سوار کمه

xerqus

Registered User
لایک‌ها
41
آقا کسی خواست من اون یکدونه لاستیکو دارم . 225 40 18 بی ام وه
داداش اگر تهران بودی خودم بر میداشتم. رینگ و باید از نزدیک دید یا زیر ماشین انداخت بیبینی چطور میشه !
یه لطفی میکنی یه عکس از بقل واضح بندازی که من فوتوشاپ کنم ببینم چطور میشه ؟!

wiliam.sin

Registered User
لایک‌ها
100
آقا کسی خواست من اون یکدونه لاستیکو دارم . 225 40 18 بی ام وه
داداش اگر تهران بودی خودم بر میداشتم. رینگ و باید از نزدیک دید یا زیر ماشین انداخت بیبینی چطور میشه !
یه لطفی میکنی یه عکس از بقل واضح بندازی که من فوتوشاپ کنم ببینم چطور میشه ؟!

آخی اون روز یک bmw 520 اومد در مغازه رینگا رو زیر ماشینش انداختیم خیلی خوشکل شده بود یادم رفت عکس بگیرم اما متاسفانه پیچ و مهره مخصوص خودش رو تموم کرده بودیم که ناچارا فقط لاستیک بهش دادیم آخه این مدل با توجه به رینگ باید مهره بلند بخوره

اینو بگم که این رینگ اگر خودم یک همچین ماشینی داشتم حتما مینداختم زیرش چون هم رینگ درجه یک هستش و هم زیبای خیلی خوبی داره این رینگ توی آمریکا کثرا روی ماشینهای gmc انداخته میشه

بازم چشم حتما تو اولین فرصت براتون عکس خواهم گرفت

wiliam.sin

Registered User
لایک‌ها
100
520 چه مدلی بودش ؟! 2005 ؟!
من برای مدل 91 میخوام ها !

بله مدلش رو نمیدونم ولی حدود 2005 بودش این ظاهرش بود

http://images04.olx.pt/ui/22/03/32/BMW-520-d-163cv-Sport-C-Novo-200512-Barcelos_434670132_2.jpg

در ضمن دوست من شما اگر رینگ رو بردید و زیر ماشین نخورد پس میگیرم ازتون ولی هزینه برگشت و خرید با خودتون هستش هیچ مشکلی در این رابطه ندارم و همچنین باید پیچ مخصوص اون رو با توجه به ماشینتون تهیه کنید البته پیچ و مهره فابریک خودش روش هستش

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا