2flow
Registered User
- نوشتهها
- 578
- لایکها
- 46
کارت مخصوص ماه..واره با کامپيوتر هستش
نه دوست عزیز متشکر به کارم نمیاد
کارت مخصوص ماه..واره با کامپيوتر هستش
خواهش میکنم در خدمت هستم:اول اینکه 1اپ واسه دوستمون
ببخشید به عنوان اپ حساب کنید ولی نت psp 3000 دارم خواستم ویتا بگیرم.جریانش چطوریاست؟کسی اطلاعات کامل دار؟از همه همه تر کپی خور میشه؟cd هاش چه قیمته؟کلا ممنون میشم بهم اطلاعات بدید
2flow عزیز ممنونم از پاسختون.مطمئنم اینم هک میشه.این دستگاه اینده بسیار خوبی داره کاملا پیشبینی میشه.1سوال دیگه این که رو psp 3000 مطمئنا God Of War رو دیدی.بازی روون نیست حالا سوال من این جاس که بازیهای قدیمی رو ویتا هم میان ( من شنیدم هک میخواد ) تا حالا بازی های psp قدیمی ها رو روش دیدی؟میخوام بدونم روون اجرا میشن یا نه؟در کل هدفم اینه که:
psp خودم رو بفروشم و جاش ویتا بگیرم تا هکش بیاد با بازی های قدیمی روش حال کنم و مطمئن باشم روون و عالی اجراشون میکنه
(از استارتر عزیز بسیار معذرت میخوام . 1جور اپ حساب کن و اگه کوچکترین مشکلی هست بگو تو پیام خصوصی سوالاتم رو بپرسم.اگه این جا میپرسم اولین دلیلش اپ و دومین دلیلش کسایی که مثل من اطلاعات ندارن 1چیزایی دست گیرشون بشه )
با psp سری اول تعویض داری ؟
اکانت us یا uk در محتوا یکسان هستن ولی مثلا بازی هایی که برای اعضای plus رایگان میشه تو این دوتا فرق داره....مطلب مهم این هست که اگه بخوای یه بازی بخری تو us باید به دلار بخری و تو uk به پوند بنابراین اکانت us به صرفه تر هست....مطلب کد بازی که میگی بعضی از بازی ها برای آنلاین بازی کردن یه کد مخصوص دارن که توی بازی هست و کد فقط روی یه دستگاه قابل استفاده استبسیار ممنونم اگه میخواستم این مطالب رو از جای دیگه به دست بیارم کلی اذیت میشدم.1چیز دیگه.ممکنه جریان اکانت uk و us رو بگی...و بعضی ها میگن بازی با کد و بی کد.این دیگه چه جور اصطلاحییه؟
بسیار ممنونم...واقعا کمک کردی بمون...اپ برای دوست خوبمون...
اصلا ربطی نداره که خرید با دلار به صرفه اس !!!
چون 1 بازی به دلار مثلا 49.9 دلاره ولی همون بازی مثلا 39.9 پوند
از لحاظ خرج تومنی یکسان هستش دوستان ...