نه داداش ممنونتعویض با نوکیا ای 6
نه داداش ممنونتعویض با نوکیا ای 6
سلام داداش
تعویض با هدفون اورجینال بیت استدیو یا دیتوکس داری ؟ مدل های فراری لامبرگینی لیکرس ...
پخ شد داداشمبا نکسوز امضام بزنی چقدر سر میدی؟؟؟ گوشی من چقدر میوفته گوشی شما چقدر؟ پخ کن
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
موجوده ؟؟؟؟؟
اگه اره قیمت رو پ خ کنید
امیر جان 470 راه داره ؟
500 چی ؟دادا خیلی کم میشه خدایی
دادا بدون کارتن نیستا گوشی500 چی ؟
من دنبال 9780 بودم و هستم . چون اون حدود قیمت اکش 500 ایناست تو مخم مونده بود اینجوری قیمت دادم . این لامصب واقعا خوشگله . تاچ هم هست . مال شمام که خیلی تمیزه انصافا . ببخشید اگه ناراحتت کردم . قصدی نداشتمدادا بدون کارتن نیستا گوشی
نه دادا من نوکرتم ناراحت چرا بشممن دنبال 9780 بودم و هستم . چون اون حدود قیمت اکش 500 ایناست تو مخم مونده بود اینجوری قیمت دادم . این لامصب واقعا خوشگله . تاچ هم هست . مال شمام که خیلی تمیزه انصافا . ببخشید اگه ناراحتت کردم . قصدی نداشتم
اختیار دارید شما دوست عزیز . شما قیمت یک کلامت رو برام بفرست اگر اون 9780 رو پیدا نکردم با جت میام همینو ازت برمیدارمنه دادا من نوکرتم ناراحت چرا بشم
اصلا قابلتو نداره آدرس بده با جت بفرستم برات
دادا پخ کردم براتاختیار دارید شما دوست عزیز . شما قیمت یک کلامت رو برام بفرست اگر اون 9780 رو پیدا نکردم با جت میام همینو ازت برمیدارم
عزیز قیمت آخرش 650 ت هست ؟
یه سوال ... ورژن OS ش چیه ؟ ... باتریش اوکیه ؟ ... چندتا نرم افزار اندروید ریختی روش ؟
دمت گرررررم