• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویِِژه ... LG G3 و LG G2 آکبند (زیر قیمت بازار)

SLIPKNOT2

Registered User
لایک‌ها
2
سلام. g3 16 گیک خاکستری موجود داری؟ به جز کیف مخصوص داخل جعبه ، هندزفری هم داره ؟ شما کدوم شهر هستی؟

manihs

Registered User
لایک‌ها
433
سلام. g3 16 گیک خاکستری موجود داری؟ به جز کیف مخصوص داخل جعبه ، هندزفری هم داره ؟ شما کدوم شهر هستی؟
سلام بله موجود دارم
بله هندزفری فابریکش هم تو کارتن خود گوشی موجوده
بنده مشهدم

saeed_fars3da

Registered User
لایک‌ها
138
سلام حجت جون دادا یکی از G3 32GB رو با آیفون داخل امضا من عوض میکنی ؟

manihs

Registered User
لایک‌ها
433
سلام حجت جون دادا یکی از G3 32GB رو با آیفون داخل امضا من عوض میکنی ؟
سلام سعید جان عزیز
بدون تعارف اصلا قابلتو نداره ولی واسه تعویض حقیقت با فرآورده های اپل همچین میانه خوبی ندارم ، ببخشید

saeed_fars3da

Registered User
لایک‌ها
138
سلام سعید جان عزیز
بدون تعارف اصلا قابلتو نداره ولی واسه تعویض حقیقت با فرآورده های اپل همچین میانه خوبی ندارم ، ببخشید
حجت جون من چاكرتمممم
اشكال نداره دادا

Sent from my iPhone using Tapatalk

gasho

Registered User
لایک‌ها
403
منظورتون از مشکی همون رنگ خاکستریه؟

manihs

Registered User
لایک‌ها
433

( یک عدد ال جی جی2 32گیگ آکبند با گارانتی دو ساله رنگ سفید موجوده که فقط پلمب کارتن باز شده ، هر کسی خواست 1/150 میتونم تقدیم کنم )
جی2 32گیگ پلمب با گارانتی دو ساله رنگ سفید هم موجوده که 1/200 تقدیم میشه

20141122_170605.jpg

DARK FEAR

Registered User
لایک‌ها
45
کاش مث قدیما گوشی بدون گارانتی هم میفروختی.. من از خودت نکسوس 4 گرفتم اون موقع از همه ارزون تر میدادی..
این مدیاپردازش نمیدونم کی میخواد قیمتهاشو پایین بیاره.. جی3 دیگه همچین گوشی جدید محسوب نمیشه.. رقیبا زیاد شدن..
بدون گارانتی حدود 200 تومن کمتر میشه..

manihs

Registered User
لایک‌ها
433
کاش مث قدیما گوشی بدون گارانتی هم میفروختی.. من از خودت نکسوس 4 گرفتم اون موقع از همه ارزون تر میدادی..
این مدیاپردازش نمیدونم کی میخواد قیمتهاشو پایین بیاره.. جی3 دیگه همچین گوشی جدید محسوب نمیشه.. رقیبا زیاد شدن..
بدون گارانتی حدود 200 تومن کمتر میشه..
من در خدمتتون هستم
البته به نظر من قیمتی که در حال حاضر مدیاپردازش رو گوشیهاش میذاره کاملا مناسبه چون به هر حال داره روی هر گوشی دو سال گارانتی ارائه میکنه و به نظر بنده جی3 نسبت به هم رده های خودش مثل اس5 و ام8 یه پله بالاتره و تقریبا داره هم قیمت با اونها فروخته میشه ، که این خودش یه امتیازه
در مورد قیمت هم اگه شما مقایسه کنی الان جی3 بدون گارانتی تو بازار اصلا 200 تومان اختلاف با مدل با گارانتی نداره و قاعدتا صرف با خرید با گارانتیه

DARK FEAR

Registered User
لایک‌ها
45
من در خدمتتون هستم
البته به نظر من قیمتی که در حال حاضر مدیاپردازش رو گوشیهاش میذاره کاملا مناسبه چون به هر حال داره روی هر گوشی دو سال گارانتی ارائه میکنه و به نظر بنده جی3 نسبت به هم رده های خودش مثل اس5 و ام8 یه پله بالاتره و تقریبا داره هم قیمت با اونها فروخته میشه ، که این خودش یه امتیازه
در مورد قیمت هم اگه شما مقایسه کنی الان جی3 بدون گارانتی تو بازار اصلا 200 تومان اختلاف با مدل با گارانتی نداره و قاعدتا صرف با خرید با گارانتیه
حالا خود 200 نه .. ولی تفاوت قیمت فاحشه.. 16 بدون گارانتی 1350 شده.. 32 هم 1550 گیر میاد.. به هر حال توی ایران الجی مارکیه واسه رقابت
باید علاوه بر کیفیت، قیمتش هم نسبت به رقبا بهتر باشه تا طرفدار پیدا کنه.. اصن بیخیال من که کارشناس اقتصادی نیستم.. :D
فقط خواستم بگم اگه بدون گارانتی هم داشتی خوب میشد

mlu

Registered User
لایک‌ها
360
یدونه جی 3 16 سفید خریداری شد

Tory

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
ببخشید این جی 3 -32 گیگ همشون فلیپ کاور رو روشون دارن یا بعضی ها ندارن ؟
اونایی که دارن جدا از پک گوشی هست یا داخلشه ؟
قیمتها به روزه ؟

بالا