خیربدون گارانتی نداری ؟
خیربدون گارانتی نداری ؟
سلام بله موجود دارمسلام. g3 16 گیک خاکستری موجود داری؟ به جز کیف مخصوص داخل جعبه ، هندزفری هم داره ؟ شما کدوم شهر هستی؟
سلام سعید جان عزیزسلام حجت جون دادا یکی از G3 32GB رو با آیفون داخل امضا من عوض میکنی ؟
حجت جون من چاكرتممممسلام سعید جان عزیز
بدون تعارف اصلا قابلتو نداره ولی واسه تعویض حقیقت با فرآورده های اپل همچین میانه خوبی ندارم ، ببخشید
سلام نه متاسفانهسلام جی2 مینی داری؟
بله منظور همونهمنظورتون از مشکی همون رنگ خاکستریه؟
من در خدمتتون هستمکاش مث قدیما گوشی بدون گارانتی هم میفروختی.. من از خودت نکسوس 4 گرفتم اون موقع از همه ارزون تر میدادی..
این مدیاپردازش نمیدونم کی میخواد قیمتهاشو پایین بیاره.. جی3 دیگه همچین گوشی جدید محسوب نمیشه.. رقیبا زیاد شدن..
بدون گارانتی حدود 200 تومن کمتر میشه..
حالا خود 200 نه .. ولی تفاوت قیمت فاحشه.. 16 بدون گارانتی 1350 شده.. 32 هم 1550 گیر میاد.. به هر حال توی ایران الجی مارکیه واسه رقابتمن در خدمتتون هستم
البته به نظر من قیمتی که در حال حاضر مدیاپردازش رو گوشیهاش میذاره کاملا مناسبه چون به هر حال داره روی هر گوشی دو سال گارانتی ارائه میکنه و به نظر بنده جی3 نسبت به هم رده های خودش مثل اس5 و ام8 یه پله بالاتره و تقریبا داره هم قیمت با اونها فروخته میشه ، که این خودش یه امتیازه
در مورد قیمت هم اگه شما مقایسه کنی الان جی3 بدون گارانتی تو بازار اصلا 200 تومان اختلاف با مدل با گارانتی نداره و قاعدتا صرف با خرید با گارانتیه
تایید میشهیدونه جی 3 16 سفید خریداری شد
نه متاسفانهداداش G3 32 بدون گارانتی داری؟قیمت؟