• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

***//فروش ویژه آنتی ویروس nod32 smart security 5 فقط 21 هزار تومن \\***

ata_bros

Registered User
لایک‌ها
130
داداش من همکارت به کارت کردم

ارسال شد

ارسال شده از GT-S5670 با استفاده از تپاتالک 2

دوست عزیز شما نه تنها از این شرکت بلکه از هر شرکت دیگه ای یا حتی از سایت خود نود32 هم خرید کنید لایسنس برای یه ورژن خاص میدن و رو همون فقط عمل میکنه و مشکلی نیست
مثلاً اگه شما نسخه آنتی ویروس5 رو خریدید نمیتونید از این لایسنس برای نسخه اسمارت5 یا اسمارت6 و یا آنتی ویروس نسخه6 استفاده کنید اگه اینطوری بود که همه لایسنس نسخه پایینتر رو که ارزونتره رو میخرن و باهاش از آخرین ورژن استفاده میکنن و دیگه کی میاد نسخه اسمارتش رو که گرونتره بخره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به همین راحتی

ممنون از توضیحاتتون
مونده بودم چی جواب بدم:D

amir_sh20008

Registered User
لایک‌ها
8
حاجی 3تا دیگه میخوام.فقط شماره کارتت رو دوباره میدی؟
با این سه تا میشه 5تا.تخفیف نداره؟:D

ata_bros

Registered User
لایک‌ها
130
فقط خواستم بگم که این لایسنس، پک یا هر چیزی که اسمش رو میشه گذاشت، تقریبا به درد نمیخوره، چون فقط و فقط روی ورژن مخصوص همین شرکت فعال میشه و روی ورژن هایی که از سایت نود دانلود و نصب میشه کاربرد نداره

من ورژن 6 نصب کردم ولی یوزر و پس رو نمیشد روش فعال کرد، زنگ زدم شرکت، ساپورتش با کمال پر رویی میگه فقط روی آنتی ویروس های خودمون کار میده، روی 6 هم کار نمیده ...

تازه جالبترین بخشش هم این بود که میگفت هنوز ورژن 6 واسه Home نیومده!!!

به خدا من در جریان ایناش نیستم
ازبابت پرویی اونهام من معذرت می خوام
بازم اگر کاری از دست من بر میاد بفرمائید تا انجام بدم !!

حاجی 3تا دیگه میخوام.فقط شماره کارتت رو دوباره میدی؟
با این سه تا میشه 5تا.تخفیف نداره؟:D

حاج امبر به قران چیزی تش نمی مون
شماره کارت پی ام شد
البته قابل نداره
راستی می خوای از حسابم کم کن!!!:D

webservering

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خیر اول واریز بعد ارسال . بعد هم 15 تومن من از شما 1000 تا میخرم من باید پول شما رو بخورم ؟!!! Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2
با سلام تعداد 2000 لایسنس موجود هست ‍! 1000 عدد لایسنس با احتصاب آنتی 15 تومن و اسمارت 18به شما میدهم البته تعداد که گفتین . تحویل حضوری و دریافت وجه پرشین ESET :: نرم افزار آنتی ویروس و امنیت اینترنت و شبکه

5750 257 0282
9348 393 0937

تمامی لایسنس ها retail هست و روی تمام ورژن های خودش کار میکند مثلا روی smart از ورژن ۳ تا ۶ قابل استفاده هست.

لایسنس ها اورجینال بوده و در سایت www.eset.com/register ریجستر میشود.

دوست عزیز شما نه تنها از این شرکت بلکه از هر شرکت دیگه ای یا حتی از سایت خود نود32 هم خرید کنید لایسنس برای یه ورژن خاص میدن و رو همون فقط عمل میکنه و مشکلی نیست
مثلاً اگه شما نسخه آنتی ویروس5 رو خریدید نمیتونید از این لایسنس برای نسخه اسمارت5 یا اسمارت6 و یا آنتی ویروس نسخه6 استفاده کنید اگه اینطوری بود که همه لایسنس نسخه پایینتر رو که ارزونتره رو میخرن و باهاش از آخرین ورژن استفاده میکنن و دیگه کی میاد نسخه اسمارتش رو که گرونتره بخره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به همین راحتی

دوست عزیز معلوم شما اطلاعات زیادی در این زمینه ندارید.

لایسنس شما اگه ورژن ۴ باشه و اگه اورجینال باشه یعنی همون لایسنس های موجود شرکت ما توی تمامی نسخه ها کار میکنه یعنی مثلا اسمارت ۴ و ۵ و ۶

ata_bros

Registered User
لایک‌ها
130
با سلام تعداد 2000 لایسنس موجود هست ‍! 1000 عدد لایسنس با احتصاب آنتی 15 تومن و اسمارت 18به شما میدهم البته تعداد که گفتین . تحویل حضوری و دریافت وجه پرشین ESET :: نرم افزار آنتی ویروس و امنیت اینترنت و شبکه

5750 257 0282
9348 393 0937

تمامی لایسنس ها retail هست و روی تمام ورژن های خودش کار میکند مثلا روی smart از ورژن ۳ تا ۶ قابل استفاده هست.

لایسنس ها اورجینال بوده و در سایت www.eset.com/register ریجستر میشود.

دوست عزیز معلوم شما اطلاعات زیادی در این زمینه ندارید.

لایسنس شما اگه ورژن ۴ باشه و اگه اورجینال باشه یعنی همون لایسنس های موجود شرکت ما توی تمامی نسخه ها کار میکنه یعنی مثلا اسمارت ۴ و ۵ و ۶

خیلی ممنون که شفاف سازی کردید . بابت موصوع لایسنس ها
در رابطه با اون گفته من که نقل قول زدید ، بنده هنوز 15000 تومن خریدارم . شما از 1000 تاش عکس بزار ما ببینیم که شما دارید . حتما خرید هم میکنیم
دوستان ایشون دارن 15 تومن.

Last edited:

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181

شما مجبوری وقتی چیزی رو نمیدونی در موردش نظر بدی؟
گرامی، وقتی شما لایسنس معتبر بخری، هر ورژنی باشه، روی ورژن های بالاتر هم باید کار بده، فقط روی نسخ مختلف جواب نمیده، نه روی ورژن های مختلف از یک نسخه!

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
در واقع شرکت کامیران همانند دوستانی که سرور آپدیت نود راه اندازی کرده و اکانت های مربوط به سرور خودشون رو می فروشن عمل می کند و یوزر پسوردهای این شرکت اورجینال نبوده ....

در تائید صحبتهای دوستان دیگر شما اگر یوزر پسورد ورژن 4 رو هم داشته باشید می توانید روی ورژن 6 همان نسخه استفاده کنید و نرم افزار شما بدون هیچ اشکالی تا یکسال آپدیت می شود.

ata_bros

Registered User
لایک‌ها
130
در واقع شرکت کامیران همانند دوستانی که سرور آپدیت نود راه اندازی کرده و اکانت های مربوط به سرور خودشون رو می فروشن عمل می کند و یوزر پسوردهای این شرکت اورجینال نبوده ....

در تائید صحبتهای دوستان دیگر شما اگر یوزر پسورد ورژن 4 رو هم داشته باشید می توانید روی ورژن 6 همان نسخه استفاده کنید و نرم افزار شما بدون هیچ اشکالی تا یکسال آپدیت می شود.
از همه دوستان ممنونم
دوستانی که میخوان خرید کنن
شرایط اجناس من مثه اینیکه این آقا فرمودن
کسی خواست در خدمتم

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
از همه دوستان ممنونم
دوستانی که میخوان خرید کنن
شرایط اجناس من مثه اینیکه این آقا فرمودن
کسی خواست در خدمتم

البته اینو بگم که اینگونه محصولات چون پشتیبانی شرکتی دارند مشکل خاصی نداره.

البته من هم از یک شرکت دیگه نماینده فروش ESET که هم اورجینال و هم بضورت شرکتی آپدیت می شه رو گرفتم که می تونم در خدمت شما و دوستان باشم

ata_bros

Registered User
لایک‌ها
130
البته اینو بگم که اینگونه محصولات چون پشتیبانی شرکتی دارند مشکل خاصی نداره.

البته من هم از یک شرکت دیگه نماینده فروش ESET که هم اورجینال و هم بضورت شرکتی آپدیت می شه رو گرفتم که می تونم در خدمت شما و دوستان باشم

ممنون دوست عزیز
خوب شد من این پست رو زدم . لآقل برای خلق ا... شفاف سازی شد
دوستان در خدمتم

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
ممنون دوست عزیز
خوب شد من این پست رو زدم . لآقل برای خلق ا... شفاف سازی شد
دوستان در خدمتم

خواهش می کنم ;)
راستی قیمت خریدت رو برام پ خ کن ببینم پایین تر می تونم بهت بدم با این قیمت هایی که گذاشتی برای فروش فکر کنم قیمت خریدت بالا باشه
البته من از یک شرکت دیگه پک ها رو می گیرم

webservering

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خیلی ممنون که شفاف سازی کردید . بابت موصوع لایسنس ها
در رابطه با اون گفته من که نقل قول زدید ، بنده هنوز 15000 تومن خریدارم . شما از 1000 تاش عکس بزار ما ببینیم که شما دارید . حتما خرید هم میکنیم
دوستان ایشون دارن 15 تومن.

با سلام

بنده دوست عزیز نه دشمن شمام نه میخوام کارتو خراب کنم .

اما بنده لایسنس اورجینال رو آنتی ویروس ورژن ۶ رو 12 تومن به همراه ۶ ماه لایسنس موبایل بهتون میدم و اسمارت رو ۱۷ تومن با ۶ ماه لایسنس موبایل خواستید آدرس میدم خدمتتون تشریف بیارید قرار داد دفتر خانه ای میبندیم ما خدمت شما یک سفته به ارزش۱۰ برابر مبلغ میزاریم پیش شما و شما 100 درصد مبلغ رو به ما تحویل میدیم و در تاریخ مقرر لایسنس ها با پک تحویل داده میشه .

روز خوشی داشته باشید.

با سلام

اما بنده لایسنس اورجینال رو آنتی ویروس ورژن ۶ رو 12 تومن به همراه ۶ ماه لایسنس موبایل بهتون میدم و اسمارت رو ۱۷ تومن با ۶ ماه لایسنس موبایل خواستید آدرس میدم خدمتتون تشریف بیارید قرار داد دفتر خانه ای میبندیم ما خدمت شما یک سفته به ارزش۱۰ برابر مبلغ میزاریم پیش شما و شما 100 درصد مبلغ رو به ما تحویل میدیم و در تاریخ مقرر لایسنس ها با پک تحویل داده میشه .

روز خوشی داشته باشید.

رو تعداد 1000 تا هم نه اصلا 500 تا به خاطر گل روی شما

ata_bros

Registered User
لایک‌ها
130
با سلام

روز خوشی داشته باشید.

رو تعداد 1000 تا هم نه اصلا 500 تا به خاطر گل روی شما

دوست عزیز
چون شما تازه واردین عرض می کنم خدمتتون
اگر قصد خراب کردن تاپیک من رو ندارید پس چرا ابتدا می فرمائید از جنس شما 1000 تا موجوده ، بعد هم میفرمائید ،نه!! فقط لایسنس موجوده
بعد هم کلا 1000 نفر تو ایران اورجینال نمی خرن (این هم تعنه هس ؛ حالا نیاید بگید نه 1000 نفر بیشتر میخرن) ،شما هم که شوخیه من رو جدی گرفتی راهکارهای اعتماد سازی هم ارائه می کنید .
در کل ...
دیگه این بحث رو ادامه ندید. ممنونم

بالا