خصوصی شدقیمت 4 تا باطری اورجینال inew v3
خیر دوست منxiaomi redmi note 4g : 660 گارد هم همراهش هست؟
سلام خیر دوست منسلام
ببخشید شما گوشی لنوو مدل P70-a برای فروش موجود دارین؟
سلام ندارم متاسفانهسلام
برای thl t11 یدونه باطری اصلی و ضد خش صفحه میخواستم . موجود دارین؟
سلامسلام ممنون
از بین برندهای موجود کدوم از نظر کیفیت بهتر هستند
همه مدل های شیاومی زبان فارسی دارند
سلام دوست عزیزسلام
redme 1s 4 چه رنگ موجود دارید؟
قیمت نهایی با پست به تهران؟
زمان تحویل از زمان واریز؟
گارد و برچسب؟
مشخصات این گوشی همانی هست که در سایت رسمی ( www.mi.com ) زده شده با این تفاوت که این گوشی ارتقا یافته هست که تک سیم 4g هستمشخصات گوشی redmi 1s 4g را میشه بگذارین؟
مگه این مدل هم 4g داره؟
توو اینترنت بگرد، روش روت گوشی رو پیدا کن. روت ک کردی، با برنامه root Explorer برو توی root folder و از اونجا پوشه csc رو کلا پاک کن و گوشی رو ریستارت کن. شاید درست بشه. رو گوشیای سامسونگ ک حواب میده.. شاید رو مال شما هم جواب داد..****قابل توجه فروشندگان و خریداران گوشیهای چینی بخونن حتما ****
سلام دوستان 4 روزه گوشيم وسط كار يهو اين پيغامو كه عكسشو پایین گذاشتم ميده و از 4 تا 0 ميشماره و گوشي خاموش روشن ميشه چند تا سیم کارت دیگه انداختم ولی درست نشد رامشم اصلیه ریست فکتوری هم کردم بازهم همین مشکل هست 50 تا مغازه بردم تا میگم w910 هایره میگن ما چینی کار نمیکنیم ؟؟!
فروشنده های محترم گوشیهای چینی لا اقل یه تعمیر کار معتبر و خوب معرفی کنین موارد اینچنینی رو بتونیم حل کنیم تا ان شالله مشتری شما هم بیشتر بشه
مشخصات این گوشی همانی هست که در سایت رسمی ( www.mi.com ) زده شده با این تفاوت که این گوشی ارتقا یافته هست که تک سیم 4g هستمشخصات گوشی redmi 1s 4g را میشه بگذارین؟
مگه این مدل هم 4g داره؟
سلام دوست من****قابل توجه فروشندگان و خریداران گوشیهای چینی بخونن حتما ****
سلام دوستان 4 روزه گوشيم وسط كار يهو اين پيغامو كه عكسشو پایین گذاشتم ميده و از 4 تا 0 ميشماره و گوشي خاموش روشن ميشه چند تا سیم کارت دیگه انداختم ولی درست نشد رامشم اصلیه ریست فکتوری هم کردم بازهم همین مشکل هست 50 تا مغازه بردم تا میگم w910 هایره میگن ما چینی کار نمیکنیم ؟؟!
فروشنده های محترم گوشیهای چینی لا اقل یه تعمیر کار معتبر و خوب معرفی کنین موارد اینچنینی رو بتونیم حل کنیم تا ان شالله مشتری شما هم بیشتر بشه
سلاممشخصات این گوشی همانی هست که در سایت رسمی ( www.mi.com ) زده شده با این تفاوت که این گوشی ارتقا یافته هست که تک سیم 4g هست
سلام دوست من
مشکل گوشی شما سوکت سیمکارت هست
(این مشکل برای یکی از دوستان من پیش اومد و با عوض کردن سوکس سیمکارت درست شد)
اول از همه شما باید یک بورد خراب پیدا کنید که بتونید از سوکت سیمکارتش استفاده کنیدسلام
ممنونم
ولی کجا ببرم برای تعمیر؟