• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه آیفون 6s و 6s plus با پایین ترین نرخ در بازار ( برادران بحرینی )

sotd

Registered User
لایک‌ها
12
سیمکارت رایتل رو این گوشی کار میکنه؟

Sent from my GFIVE Prado using Tapatalk

sotd

Registered User
لایک‌ها
12
شما خودتون امتحان کردین؟ من امروز یک خط رایتل خریدم ولی بدون سرویس باقی میمونه! کار خاصی باید انجام بدم؟ ممکنه خط هنوز فعال نشده باشه؟

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
شما خودتون امتحان کردین؟ من امروز یک خط رایتل خریدم ولی بدون سرویس باقی میمونه! کار خاصی باید انجام بدم؟ ممکنه خط هنوز فعال نشده باشه؟

داش خط رایتل میخری باید فعالش کنی

sotd

Registered User
لایک‌ها
12
من از یک فروشگاه موبایل خریدم و برام سند هم صادر کرد یعنی باید نمایندگی هم برم؟

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
فدای تمام سروران عزیز و گرامی، باید عرض کنم الانکه میبینید قیمت تغیر کرده 2 دلیل عمده داره یکی اینکه کم گیر میاد توسط عمده خریداران و نکته دوم کیفیتشه که بینظیره واقعا.شما ی رام 4.1 روش بزنی میشه هلووووووو.

با سلام

با تشکر از درایت شما دقیقا همان چیزی که جناب عالی دارید میفرمایید باور کنید حالا که اصلا خیلی کم داره گیر میاد میتوانستیم تا ۵۰۰ به بالا بفروشیم و جا داشت اما ما این کار را نمیکنیم بنابه چند دلیل اولین بار و اخرین بار نیستش که میخواهیم در خدمت دوستان باشیم این تغیییرات صرفا به علت کمبود این نوع محصول میباشد و ما یک سود متعارف و نه زیاد داریم روی ان میگیریم و لا غیر .

موفق باشید

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
هر چقدر که قیمت این گوشی بره بالا دیگه ارزش خرید نداره به چند دلیل(نداشتن پشتیبانی سخت افزاری و نرم افزاری-کم شدن قیمت گوشی های مشابه-از همه مهمتر قیمت این گوشی داره به سمت قیمت گوشی های 2GB 32GB FHD میرسه و...) البته همون قیمت 420 ارزش خرید داشت. نکته آخر اینکه گوشیه خوبیه ولی نه به قیمت بالا...

با سلام

فرمایشات شما درسته ولی ما تا وقتی تقاضا داره برای دوستان تهیه و عرضه میکنیم و لا غیر چون واقعا کار دستگاهش حرف نداره و جواب پس داده این همه مشتری دست از سرش بر نمیداره و فکر کنم دیگه اخراش هستش و رو به تمامی هستش در بازار چین
تذکر: گروه ما دایم در حال خرید و تهیه این گوشی هستش و چنانچه قیمت پایین تر گیر ما بیاد مطمعن باشید قیمت فروش ان به همان نسبت خرید و سود متعارف پایین تر میاوریم. و به دنبال سود خیلی بالا نیستیم بعدها ما را با محصولات دیگر جهت عرضه به شما از طریق این انجمن میشناسید.

موفق باشید

Last edited:

Dragon Boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
293
سلام خسته نباشید
اگه میشه آدرس فروشگاه رو پ.خ ممنون

javadkaka8

Registered User
لایک‌ها
34
من كه همين ديروز خريدم به قيمت پايين تر از ٤٢٠

Sent from my Q74 using Tapatalk 2

خب آدرس بدید بقیه دوستان هم استفاده کنن....(مگه اینکه هدفتون از این پست فقط فخرفروشی بوده باشه:|
)

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
خب آدرس بدید بقیه دوستان هم استفاده کنن....(مگه اینکه هدفتون از این پست فقط فخرفروشی بوده باشه:|
)
فخر فروشي براي گوشي؟؟!
پخ ميداديد لزومي به پست تو تاپيك نيست

Sent from my Q74 using Tapatalk 2

Last edited:

farshad_7

Registered User
لایک‌ها
130
)

دوست عزیز ، نوع بیان کردن این موضوع بااین لحن اصلا کار پسندیده ای نبود و از عزیزان شاغل توی انجمنهای عمومی بیش ازین انتظار میره.حتی اول میپرسدیدن تک یا تعداد فکر کنم زیبنده تر بود.تا بعد برسین ببینید چی ب چی هستش

hosseinnikookar

Registered User
لایک‌ها
15
با عرض سلام و درود
جناب بحرینی یه دوماه پیش 2تا W910 گرفتم ازتون امتیازتونم تقدیم شد،امتیاز مارو ندادید دوست عزیز.پیام خصوصیم دادم ،بعد یه چندوقتی نبودم.
نه امتیازو لطف کردید نه حتی جواب پیامو

m..gladiator

Registered User
لایک‌ها
75
داداش یه هایردبلیو910اگه واسم 420حساب کنی یکی از این بر میدارم یکی از دبلیو718اگه باهام کنار بیای تفریبا عمده هم میخوام

p30p30

Registered User
لایک‌ها
41
سلام، خدمت استارتر و دوستانی که داشتن این گوشی رو، باطریش خیلی ضعیف هستش؟؟ یعنی دو ساعته خالی می کنه واقعا؟

ممنون

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
میشه یه نقد از این گوشی معرفی کنید بخونیم؟

hosseinnikookar

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان با توجه به توضیحات جناب بحرینی قیمت 420 زیر فی گوشی هست دیگه.
همین حدود قیمت موجود هست ولی مثلا مشکل شارژر یا گرافیک 626 به جای 662..(یه همچین چیزی بود مدلا اگه درست گفته باشم)داره که بخواید یه شارژر اصل روش بخرید بذارید همون قیمت میشه باز

بالا