سیمکارت رایتل رو این گوشی کار میکنه؟
Sent from my GFIVE Prado using Tapatalk
داش خط رایتل میخری باید فعالش کنیشما خودتون امتحان کردین؟ من امروز یک خط رایتل خریدم ولی بدون سرویس باقی میمونه! کار خاصی باید انجام بدم؟ ممکنه خط هنوز فعال نشده باشه؟
چطوری فعالش کنم ، آنتن نداره که ازش تماس بگیرم و فعال بشه!داش خط رایتل میخری باید فعالش کنی
نه باید ببری نمایندگی رایتل...چطوری فعالش کنم ، آنتن نداره که ازش تماس بگیرم و فعال بشه!
فکر میکنم آرهمن از یک فروشگاه موبایل خریدم و برام سند هم صادر کرد یعنی باید نمایندگی هم برم؟
فدای تمام سروران عزیز و گرامی، باید عرض کنم الانکه میبینید قیمت تغیر کرده 2 دلیل عمده داره یکی اینکه کم گیر میاد توسط عمده خریداران و نکته دوم کیفیتشه که بینظیره واقعا.شما ی رام 4.1 روش بزنی میشه هلووووووو.
هر چقدر که قیمت این گوشی بره بالا دیگه ارزش خرید نداره به چند دلیل(نداشتن پشتیبانی سخت افزاری و نرم افزاری-کم شدن قیمت گوشی های مشابه-از همه مهمتر قیمت این گوشی داره به سمت قیمت گوشی های 2GB 32GB FHD میرسه و...) البته همون قیمت 420 ارزش خرید داشت. نکته آخر اینکه گوشیه خوبیه ولی نه به قیمت بالا...
من كه همين ديروز خريدم به قيمت پايين تر از ٤٢٠
Sent from my Q74 using Tapatalk 2
من كه همين ديروز خريدم به قيمت پايين تر از ٤٢٠
Sent from my Q74 using Tapatalk 2
فخر فروشي براي گوشي؟؟!خب آدرس بدید بقیه دوستان هم استفاده کنن....(مگه اینکه هدفتون از این پست فقط فخرفروشی بوده باشه:|
)
خب آدرس بدید بقیه دوستان هم استفاده کنن....(مگه اینکه هدفتون از این پست فقط فخرفروشی بوده باشه:|
)