سلام آقای بحرینی: در مورد inew v3 سوالاتی برام پیش اومده خواهشاً جواب بدین:
1-در بعضی از بنچمارک های antnu دوربین این گوشی 12 و در برخی دیگر 18 مگاپیکسل در حالی که اطلاعات اصلی آن دوربینش 13 مگاپیکسل هستش؟چرا اینگونه هست؟(آیا بنچمارکش دستکاری شده)
2-کیفیت ساخت این گوشی در مقابل برندهایی مانند سامسونگ و سونی چگونه است؟
3-باطریش چگونه است؟ به نظر میاد باطری 1830 برای صفحه ی 5 اینچی مناسب نیست؟با این باطری چه مدت شارژ نگه میداره؟
4- بین inew v3 و هایر w910 کدوم بهتره(خودم هایر w910 دارم،میخوام بفروشمش inew v3 بگیرم)
موفق باشید
با سلام
دوست عزیز به سوالاتی که برای انها جواب دارم جواب خواهم داد و اما سوالات دیگری که هنوز خودم شخصا باید تستهای لازم را بگیرم و بعد از عمل با ان نتیجه را اعلام کنم بهتر هستش
1- دوربین ان که ۱۳ مگا پیکسل هستش ولی متاسفاه در ان تو تو ۱۸ میزند همه inew v3 تا حال که ما مستقیم از خود شرکتش داریم خرید میکنیم هستش چرا اینجوری هستش باید برسی نماییم
۲-از لحاظ کیفیت و خوش ساختی و خوش دستی که در حد قابل قبول و خوب هستش و باید قبول کنیم که برندهای معتبر چینی از دوسال پیش دیگر وارد رقابت با برندها شده اند و روز به روز دارند به مشتریانشان اضافه میشود
۳-باطریش برای این گوشی و با این صفحه نمایش کارایی زیادی نمیتواند داشته باشد و باید یک باطری دومی داشته باشید که ما بر ان شدیم با یک فروش گوشی یک عدد باطری اضافه همراه ان اماده تحویل به مشتری داشته باشیم و نقص باطری برطرف شود و دیگر کارایی گوشی بسیار خوب هستش
۴- نظر من inew v3 هستش
موفق باشید