• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه آیفون 6s و 6s plus با پایین ترین نرخ در بازار ( برادران بحرینی )

..::آبی دل::..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
سلام و خسته نباشید
ببخشید Y300 رو توی تاپیک زدید موجود هست ولی توی سایت زده موجود نیست ! کدومشه ؟ اگه تموم شده باز هم میارید ؟

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
سلام و خسته نباشید
ببخشید Y300 رو توی تاپیک زدید موجود هست ولی توی سایت زده موجود نیست ! کدومشه ؟ اگه تموم شده باز هم میارید ؟
با سلام

دوست عزیز موجودی فعلا تمام شد انشالله تا چند روز دیگر

موفق باشید

ashkan61

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
چند تا سوال در مورد Lenovo P780 داشتم:
1- محتویات جعبش چیه دقیقا؟
2- باطریش اورجیناله دیگه؟ قابل تعویضه باطریش؟
3- با توجه به حافظه داخلی کمش، میشه بازی و برنامه را راحت به مموری کارت انتقال داد؟ منظورم اینه که این قابلیت را بصورت پیش فرض و بدون روت و غیره داره از نظر نرم افزاری؟
4- لوازم جانبی براش اگر هر چیزی موجود دارید بفرمایید.
5- چه رنگیش رو موجود دارید؟
با تشکر

rezareza20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام گوشي هواوي g525 موجوده؟ قيمت چند؟

hashem khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام جناب بحرینی سایت WWW.BROOZTECH.IR واسه من اصلا بالا نمیاد اگر میشه شماره کارت بانک ملی رو اگر دارید بی زحمت بفرستید

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
سلام جناب بحرینی سایت WWW.BROOZTECH.IR واسه من اصلا بالا نمیاد اگر میشه شماره کارت بانک ملی رو اگر دارید بی زحمت بفرستید

با سلام

لطفا به شماره ۶۱۰۴۳۳۷۹۹۶۱۳۰۳۷۱ به نام عبدالرضا بحرینی بانک ملت واریز نمایند و شماره پیگیری و ادرس کامل خود را به شماره ۰۹۳۷۷۷۷۳۷۱۴ به صورت پیام اس ام اس ارسال نمایید

موفق باشید

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
سلام
چند تا سوال در مورد Lenovo P780 داشتم:
1- محتویات جعبش چیه دقیقا؟
2- باطریش اورجیناله دیگه؟ قابل تعویضه باطریش؟
3- با توجه به حافظه داخلی کمش، میشه بازی و برنامه را راحت به مموری کارت انتقال داد؟ منظورم اینه که این قابلیت را بصورت پیش فرض و بدون روت و غیره داره از نظر نرم افزاری؟
4- لوازم جانبی براش اگر هر چیزی موجود دارید بفرمایید.
5- چه رنگیش رو موجود دارید؟
با تشکر
با سلام

محتوای جعبه شارژر و گوشی و هندسفری و دفترچه و باطری ان ثابت هستش اما فوق العاده قوی و اما بازی من شنیدم از دوستان بدون روت نمیشه به مموری انتقال بدهید شما هم از دوستان بپرسید لطفا
لوازم جانبی برچسب و گارد ژله ای ان موجود دلریم

موفق باشید

Last edited:

ebi_sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
گوشی مثل هایر 910 ضد ضربه و اب دوسبم چیزی داربد از همین شرکت یا شرکت دیگه؟ وw718 دارید

berayan

Registered User
لایک‌ها
143
داداش آ850 لنوو موجود هست ؟
لوازم جانبی چی براش دارین ؟

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
سلام آقای بحرینی: در مورد inew v3 سوالاتی برام پیش اومده خواهشاً جواب بدین:
1-در بعضی از بنچمارک های antnu دوربین این گوشی 12 و در برخی دیگر 18 مگاپیکسل در حالی که اطلاعات اصلی آن دوربینش 13 مگاپیکسل هستش؟چرا اینگونه هست؟(آیا بنچمارکش دستکاری شده)
2-کیفیت ساخت این گوشی در مقابل برندهایی مانند سامسونگ و سونی چگونه است؟
3-باطریش چگونه است؟ به نظر میاد باطری 1830 برای صفحه ی 5 اینچی مناسب نیست؟با این باطری چه مدت شارژ نگه میداره؟
4- بین inew v3 و هایر w910 کدوم بهتره(خودم هایر w910 دارم،میخوام بفروشمش inew v3 بگیرم)
موفق باشید

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
سلام آقای بحرینی: در مورد inew v3 سوالاتی برام پیش اومده خواهشاً جواب بدین:
1-در بعضی از بنچمارک های antnu دوربین این گوشی 12 و در برخی دیگر 18 مگاپیکسل در حالی که اطلاعات اصلی آن دوربینش 13 مگاپیکسل هستش؟چرا اینگونه هست؟(آیا بنچمارکش دستکاری شده)
2-کیفیت ساخت این گوشی در مقابل برندهایی مانند سامسونگ و سونی چگونه است؟
3-باطریش چگونه است؟ به نظر میاد باطری 1830 برای صفحه ی 5 اینچی مناسب نیست؟با این باطری چه مدت شارژ نگه میداره؟
4- بین inew v3 و هایر w910 کدوم بهتره(خودم هایر w910 دارم،میخوام بفروشمش inew v3 بگیرم)
موفق باشید
با سلام
دوست عزیز به سوالاتی که برای انها جواب دارم جواب خواهم داد و اما سوالات دیگری که هنوز خودم شخصا باید تستهای لازم را بگیرم و بعد از عمل با ان نتیجه را اعلام کنم بهتر هستش
1- دوربین ان که ۱۳ مگا پیکسل هستش ولی متاسفاه در ان تو تو ۱۸ میزند همه inew v3 تا حال که ما مستقیم از خود شرکتش داریم خرید میکنیم هستش چرا اینجوری هستش باید برسی نماییم
۲-از لحاظ کیفیت و خوش ساختی و خوش دستی که در حد قابل قبول و خوب هستش و باید قبول کنیم که برندهای معتبر چینی از دوسال پیش دیگر وارد رقابت با برندها شده اند و روز به روز دارند به مشتریانشان اضافه میشود
۳-باطریش برای این گوشی و با این صفحه نمایش کارایی زیادی نمیتواند داشته باشد و باید یک باطری دومی داشته باشید که ما بر ان شدیم با یک فروش گوشی یک عدد باطری اضافه همراه ان اماده تحویل به مشتری داشته باشیم و نقص باطری برطرف شود و دیگر کارایی گوشی بسیار خوب هستش
۴- نظر من inew v3 هستش

موفق باشید

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
سلام
گوشی مثل هایر 910 ضد ضربه و اب دوسبم چیزی داربد از همین شرکت یا شرکت دیگه؟ وw718 دارید

با سلام
در حد قیمت هایر ۹۱۰ چیزی سراغ ندارم دوست عزیز اگر دوستان اطلاعاتی بهتر از من دارند لطفا به این دوستمان اطلاع رسانی نمایند و اما ۷۱۸ دیگر نماوریم چون ساخت ان چند شرکت غیر از خود شرکت اصلی هایر اقدام به ساخت ان نموده است

موفق باشید

f4t4l

Registered User
لایک‌ها
10
سلام. وای 300 بار جدید با قیمت همین 305؟ اگه اره کی میرسه؟

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
سلام. وای 300 بار جدید با قیمت همین 305؟ اگه اره کی میرسه؟
با سلام
این مدل وای ۳۰۰ فعلا نمیاوریم به این زودیها و مدل p6 در برنامه بعدی ما هستش تا چند روز دیگر میرسد

موفق باشید

rrtt

Registered User
لایک‌ها
247
دوست عزیز قیمت inew v3 چند؟

بالا