• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه آیفون 6s و 6s plus با پایین ترین نرخ در بازار ( برادران بحرینی )

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
سلام شرمنده جناب بحرینی ما منتظر عکس از رنگ مشکی هستیم لطفا تا تموم نشده بزارید تا یه مقایسه ای بکنیم و خرید کنیم

mohsenjoon0

Registered User
لایک‌ها
112
سلام دوست عزیز من پول گوشی رو ریختم حسابتون برای جی 525 وشما موجودی نداشتید فرمودید هفته آینده بارتون میرسه وهرچی گرونترم شده باشه همون پرداختم کافی واضافه لازم نیست ممنون من منتظر میمونم براتون رسید یا اینجا پخ کنید یا بهم ازطریق شماره همراهم اطلاع بدید بازم ممنون

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
با سلام
یعنی به جز باطریه اصلیش یکی هم اضافه میدید؟ باطری اصلیش هم 1830 هستش؟؟

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
با سلام
یعنی به جز باطریه اصلیش یکی هم اضافه میدید؟ باطری اصلیش هم 1830 هستش؟؟
با سلام

بله دوست عزیز علاوه بر باتری خودش یک عدد باتری دوم از خود شرکتش و با ۱۸۳۰ تقدیم شما میگردد همراه با یک بک کاور ژله ای

موفق باشید

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
سلام دوست عزیز من پول گوشی رو ریختم حسابتون برای جی 525 وشما موجودی نداشتید فرمودید هفته آینده بارتون میرسه وهرچی گرونترم شده باشه همون پرداختم کافی واضافه لازم نیست ممنون من منتظر میمونم براتون رسید یا اینجا پخ کنید یا بهم ازطریق شماره همراهم اطلاع بدید بازم ممنون
با سلام

دوست عزیز همانطوری که در سایت خودمان و صفحه اول همین تاپیک مشاهده میکردید روبروی مدلی که میخواستید نوشته شده تمام شد اینجوری ما شرمنده شما میشویم اما پول شما محفوض دست ماست شما هر دستوری بفرمایید ما اطاعت مینماییم و اما قیمت با توجه به بالا و پایین شدن شدید ارز قیمتها حتما تا موقع رسیدن یا بالا و یا پایین به نسبت ان روز به فروش میرسد لطفا نظر خود را به من پیام خصوصی ارسال نمایید

موفق باشید

fireinpole

Registered User
لایک‌ها
936
سلام
گارد ژله ای بی رنگ آی نیو میخام دارین؟
امکانش هست اگراز یکی از پکیجهاتون کم کنین و هزینشو از پکیج مربوطه کم و از بنده بگیرین. در صورتیکه خریدار راضی باشه

baziforush

Registered User
لایک‌ها
77
سلام و وقت بخیر
قربان این پرداخت آنلاینتون درست نمیشه؟
من فقط امکان پرداخت آنلاین دارم و سایتتون هم که فعلا پرداختش مشکل داره!
بفرمایید چه کنم!:general208:

amir189

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
دوست عزیز آیا inew موجود دارید و اگه امروز سفارش بدیم کی به دستمون می رسه ( تهران )؟

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
سلام
گارد ژله ای بی رنگ آی نیو میخام دارین؟
امکانش هست اگراز یکی از پکیجهاتون کم کنین و هزینشو از پکیج مربوطه کم و از بنده بگیرین. در صورتیکه خریدار راضی باشه
با سلام

دوست عزیز کاور به تعداد زیاد وارد کردیم و به صورت تکی هم فروش داریم نیازی به کم کردن و اینها نیستش و همچنین باتری به صورت جداگانه هم فروش داریم

موفق باشید

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
سلام
دوست عزیز آیا inew موجود دارید و اگه امروز سفارش بدیم کی به دستمون می رسه ( تهران )؟
با سلام

دوست عزیز بله ای نیو هر چقدر نیاز داشته باشید داریم و جناب عالی سفارش شما و مبلغ واریزی اگر قبل از ساعت ۹ صبح روز غیر تعطیلی باشه همان روز به پست پیشتاز تحویل داده میشود و یک تا دو روز کاری دست شما میرسد تهران

موفق باشید

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
سلام و وقت بخیر
قربان این پرداخت آنلاینتون درست نمیشه؟
من فقط امکان پرداخت آنلاین دارم و سایتتون هم که فعلا پرداختش مشکل داره!
بفرمایید چه کنم!:general208:
با سلام

بله دوست عزیز مشکل با بانک برطرف داره میشه انشالله از اواسط هفته دیگر امکانش هست

موفق باشید

fireinpole

Registered User
لایک‌ها
936
ممنونم قیمت قاب ژلع ای رو میفرمایین

mohsenjoon0

Registered User
لایک‌ها
112
با سلام

دوست عزیز همانطوری که در سایت خودمان و صفحه اول همین تاپیک مشاهده میکردید روبروی مدلی که میخواستید نوشته شده تمام شد اینجوری ما شرمنده شما میشویم اما پول شما محفوض دست ماست شما هر دستوری بفرمایید ما اطاعت مینماییم و اما قیمت با توجه به بالا و پایین شدن شدید ارز قیمتها حتما تا موقع رسیدن یا بالا و یا پایین به نسبت ان روز به فروش میرسد لطفا نظر خود را به من پیام خصوصی ارسال نمایید

موفق باشید
دوست عزیز پیام خصوصی دادم لطفا جواب بدید

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
سلام شرمنده جناب بحرینی ما منتظر عکس از رنگ مشکی هستیم لطفا تا تموم نشده بزارید تا یه مقایسه ای بکنیم و خرید کنیم

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
همین الان عکس از پشت گوشی ها رو دیدم ممنون . از جلو هم کاشکی میزاشتید که فرق 2تا رنگ مشخص بشه فقط 3تا سوال
هدفون رنگ گوشی مشکی رنگش مشکی یا سفیده؟
کاور گوشی مشکی --مشکی هست یا سفید؟
رنگ مشکیش براقه یا مات میخام ببینم اثر انگشت روش میمونه یا نه؟
ورزن گوشی v3-e یا v3-c هست ؟
ممنون از لطفتون ببخشید طولانی شد

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
inew مشکی موجوده ؟

بالا