اصلاح شدجناب بحرینی قیمت g700 کدوم درسته؟610 یا 660؟
به نظرتون لنوو بهتره یا هوآوی؟
اصلاح شدجی 700 قیمتش 610 تومن درسته یا 660؟
سلام دوست عزیزسلام
این گوشی هوآوی جی ۷۰۰ همین گوشی سفارش ایران هست یا گوشی وارداتی خودتون هست؟
آخه شنیدم کلا گوشی های سفارش ایران کیفیت کمتری دارن نسبت به گوشی هایی که برای بازار خود چین زده میشه
1- هواوي برند معروف تري هستش و قطعاتش هم راحت گير ميادسلام
ببخشید من تازه با گوشی های برند چین آشنا شدم و قصد خرید دارم فقط چندتا سوال داشتم:
۱- از بین این برندها کدون از همه لحاظ بهتر هست؟ huawei , zte , lenovo , xiaomi , coolpad
۲- بهترین گوشی توی رنج قیمت تمام شده با گمرک و پست بین ۷۵۰ت تا ۸۰۰ت با توجه به بهتر بودن برند چی هست؟
۳- گوشی هایی مثل xiaomi redmi note , huawei g700 , coolpad f1 w از لحاظ کیفیت و قیمت چطور هستند و به کدوم بیشتر میشه اعتماد کرد که یوقت خدایی نکرده خرابی کمتری داشته باشه و پشتیبانی نرم افزاری و قطعاتش توی ایران بهتر هست؟ این درست هست که قطعات huawei خیلی خوب نیستند؟( از یک تعمیرکار آشنا شنیدم)
۴- و آخرین سوال اینکه آیا واقعا این گوشی ها قابل اعتماد هستند؟ من به شخصه به برند اهمیت نمیدم و کارایی و مناسب بودن گوشی برام مهم هست.
همچين چيزي نيست فقط اختلاف قيمت دارنسلام
این گوشی هوآوی جی ۷۰۰ همین گوشی سفارش ایران هست یا گوشی وارداتی خودتون هست؟
آخه شنیدم کلا گوشی های سفارش ایران کیفیت کمتری دارن نسبت به گوشی هایی که برای بازار خود چین زده میشه
سلام دوست عزیز بله هم فلیپ کاور هم گارد مشکی برای گوشی های مشکی موجود استسلام جناب بحرینی رنگ مشکیش کاور هم مشکی باشه من یکی میخام
سلام دوست عزیزسلام من تازه اینجا رو پیدا کردم میخواستم بدونم inew 3 قیمتش با کاور و باتری؟
و اینکه inew 3 بهتره یا p6 هواوی؟
لطفا سریع پاسخ بدین که خریدارم
سلام و درود برشما دوست عزیزآقا این inew قطعاتش واسه من که تو تبریزم پیدا میشه؟
ثانیا متعلقات داخل قوطی گوشی چیا هستن؟ضد خش و فلیپ کاور داخلش هس یا باید اونو جدا بخریم؟
ثالثا اگه بعد از تست گوشی ایراد داشته باشه چیکار باید کرد؟
و سوال آخر اینکه برا تبریز چند روز طول میکشه تا به دستم برسه و هزینه ش جقد میشه؟
مرسی از پاسخگوییتون!