• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه آیفون 6s و 6s plus با پایین ترین نرخ در بازار ( برادران بحرینی )

pouyapourang

Registered User
لایک‌ها
60
سلام
ببخشید من تازه با گوشی های برند چین آشنا شدم و قصد خرید دارم فقط چندتا سوال داشتم:
۱- از بین این برندها کدون از همه لحاظ بهتر هست؟ huawei , zte , lenovo , xiaomi , coolpad
۲- بهترین گوشی توی رنج قیمت تمام شده با گمرک و پست بین ۷۵۰ت تا ۸۰۰ت با توجه به بهتر بودن برند چی هست؟
۳- گوشی هایی مثل xiaomi redmi note , huawei g700 , coolpad f1 w از لحاظ کیفیت و قیمت چطور هستند و به کدوم بیشتر میشه اعتماد کرد که یوقت خدایی نکرده خرابی کمتری داشته باشه و پشتیبانی نرم افزاری و قطعاتش توی ایران بهتر هست؟ این درست هست که قطعات huawei خیلی خوب نیستند؟( از یک تعمیرکار آشنا شنیدم)
۴- و آخرین سوال اینکه آیا واقعا این گوشی ها قابل اعتماد هستند؟ من به شخصه به برند اهمیت نمیدم و کارایی و مناسب بودن گوشی برام مهم هست.

pouyapourang

Registered User
لایک‌ها
60
سلام
این گوشی هوآوی جی ۷۰۰ همین گوشی سفارش ایران هست یا گوشی وارداتی خودتون هست؟
آخه شنیدم کلا گوشی های سفارش ایران کیفیت کمتری دارن نسبت به گوشی هایی که برای بازار خود چین زده میشه

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
سلام
آخه شنیدم کلا گوشی های سفارش ایران کیفیت کمتری دارن نسبت به گوشی هایی که برای بازار خود چین زده میشه
سلام دوست عزیز
گوشی های فروشگاه ما هیچکدام رام فارسی بر روی انها نیست و سفارش ایران نمیباشند و نوشته های روی کارتن چینی میباشند(اصل میباشند)
موفق باشید

Sarvona

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من تازه اینجا رو پیدا کردم میخواستم بدونم inew 3 قیمتش با کاور و باتری؟
و اینکه inew 3 بهتره یا p6 هواوی؟
لطفا سریع پاسخ بدین که خریدارم

RedDragona

Registered User
لایک‌ها
594
سلام
ببخشید من تازه با گوشی های برند چین آشنا شدم و قصد خرید دارم فقط چندتا سوال داشتم:
۱- از بین این برندها کدون از همه لحاظ بهتر هست؟ huawei , zte , lenovo , xiaomi , coolpad
۲- بهترین گوشی توی رنج قیمت تمام شده با گمرک و پست بین ۷۵۰ت تا ۸۰۰ت با توجه به بهتر بودن برند چی هست؟
۳- گوشی هایی مثل xiaomi redmi note , huawei g700 , coolpad f1 w از لحاظ کیفیت و قیمت چطور هستند و به کدوم بیشتر میشه اعتماد کرد که یوقت خدایی نکرده خرابی کمتری داشته باشه و پشتیبانی نرم افزاری و قطعاتش توی ایران بهتر هست؟ این درست هست که قطعات huawei خیلی خوب نیستند؟( از یک تعمیرکار آشنا شنیدم)
۴- و آخرین سوال اینکه آیا واقعا این گوشی ها قابل اعتماد هستند؟ من به شخصه به برند اهمیت نمیدم و کارایی و مناسب بودن گوشی برام مهم هست.
1- هواوي برند معروف تري هستش و قطعاتش هم راحت گير مياد
البته بقيه هم خوب هستن و مشكلي ندارن
3-هواوي معلومه- ژيااومي و كول پد قطعاتش به هيچ وجه گير نمياد ولي هواوي برند معروفيه و قطعاتش موجوده و از لحاظ كيفيت از خيلي برنداي معروف بهتره (حداقل از سامسونگ)
4- بله قابل اعتماده
من نميدونم چرا تو اين برند ها هواوي هم بود!!!!! چون هواوي از لحاظ فروش سوم هست و تو ايران هم بسيار مشهوره چه برسه كشور هاي ديگه.
سلام
همچين چيزي نيست فقط اختلاف قيمت دارن

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
سلام من تازه اینجا رو پیدا کردم میخواستم بدونم inew 3 قیمتش با کاور و باتری؟
و اینکه inew 3 بهتره یا p6 هواوی؟
لطفا سریع پاسخ بدین که خریدارم
سلام دوست عزیز
قیمت در این تاریخ یعنی 19/3/93 670 تومان با گارد و باطری اضاف میباشد
از لحاظ برند هواوی معتبر تر میباسد ولی خدا را شکر تا به این تاریخ هیچ گونه شکایت یا مشکلی برای گوشی inew نداشتیم و یکی از گوشی های خوش ساخت و با کیفیت چینی میباشد
در هر صورت انتخواب با شماست
ضمن این که رم p6 دو گیگ میباشد و inew v3 یک گیگ
از طرف دیگر دوربین هواوی 8 است و دوربین آینیو13
موفق باشید

pouyapourang

Registered User
لایک‌ها
60
سلام دوستانی که تجربه کار با این دوتا گوشی رو دارن میخواستم بپرسم جدای از اصرار روی برند، کارایی و پشتیبانی نرم افزاری (وجود رام های خوب و سریع و نرم افزارهای کاربردی) و سخت افزاریشون چطور هست؟

1- Xiaomi Redmi Note WCDMA octacore
, 8GB/2GB, 5.5Inch, 13.0MP, 3200mAhBattery
2- Coolpad F1 Great 8297W octacore, 8GB/2GB, 5Inch, 13.0MP, 2500mAhBattery

من بین خرید این دو گوشی شک دارم. هزینه برام مهم نیست. میخوام گوشی بگیرم که واقعا خوب باشه و اگر کسی گفت چینی هست بتونم دفاع کنم از کیفیت و کارایی گوشی...
هر دو Corning Gorilla glass داره؟
توی سایت http://devicespecifications.com نوشته هر دو دارند ولی بقیه جاها چیزی نگفتند...

sdjq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا این inew قطعاتش واسه من که تو تبریزم پیدا میشه؟
ثانیا متعلقات داخل قوطی گوشی چیا هستن؟ضد خش و فلیپ کاور داخلش هس یا باید اونو جدا بخریم؟
ثالثا اگه بعد از تست گوشی ایراد داشته باشه چیکار باید کرد؟
و سوال آخر اینکه برا تبریز چند روز طول میکشه تا به دستم برسه و هزینه ش جقد میشه؟
مرسی از پاسخگوییتون!

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
سلام جناب بحرینی،یک فروند هایر 910 فوق تمیز،یعنی خود آکبند با کارکرد بسیار پایین(در منزل) موجوده،هنوز هندزفری ش اکبنده،گوشی با اک هیچ فرقی نداره،اگر خواستید ومشتری داشتین پ خ بدین

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
آقا این inew قطعاتش واسه من که تو تبریزم پیدا میشه؟
ثانیا متعلقات داخل قوطی گوشی چیا هستن؟ضد خش و فلیپ کاور داخلش هس یا باید اونو جدا بخریم؟
ثالثا اگه بعد از تست گوشی ایراد داشته باشه چیکار باید کرد؟
و سوال آخر اینکه برا تبریز چند روز طول میکشه تا به دستم برسه و هزینه ش جقد میشه؟
مرسی از پاسخگوییتون!
سلام و درود برشما دوست عزیز
1.اگر منظور شما از قطعات بورد - ال سی دی و غیره میباشد.قطعات این گوشی در مشهد(همکاران بخش گارانتی ما)موجود میباشد
2.متعلقات گوشی فلیپ کاور هوشمند و یک محافظ صفحه میباشد+گارد ژله ای و باطری اورجینال اضاف به صورت رایگان
3.دو روز مهلت تست
4.با پست پیشتاز به احتمال زیاد سه الی چهار روز. هزینه 7000 تومان
سربلند باشید

digisam

Registered User
لایک‌ها
14
سلام جناب inew v3 رنگ مشکی موجود هست؟؟؟؟؟؟

narsicc

Registered User
لایک‌ها
24
p6های شما فارسی تایپ میکنه؟ اس ام اس فارسی رو ساپورت میکنه؟

pouyapourang

Registered User
لایک‌ها
60
سلام
بالاخره من xiaomi redmi note رو سفارش دادم...
از همه دوستانی که مشاوره دادن تشکر میکنم...
از همه فروشنده های عزیز هم عذرخواهی میکنم، چون خیلی زحمت دادم بهشون و اینکه من توی خرید خیلی وسواس دارم برای همین هم از فروشنده های اینجا نتونستم خرید کنم و از طریق شرکتی که مجوز خرید و فروش از وزارت صنعت و معدن و تجارت داشت خرید کردم...
امیدوارم گوشی سالم و همونی باشه که توی سایتهای مختلف مشخصاتش بود و واقعا سخت افزارش واقعی باشه...
باز هم تشکر میکنم بخاطر راهنمایی چون اولین باری هست که میخوام خرید خارج از کشور و بدون بررسی و دیدن جنس قبل از خرید انجام بدم...
البته هنوز هیچی نمیتونم بگم ولی دلشوره دارم که نکنه مثل بقیه اجناس چینی موجود توی بازار ایران خوب از آب درنیاد...
سپاس

digisam

Registered User
لایک‌ها
14
سلام جناب بعضی از سایتها مدعی شدند که از گوشی inew v3 دو نوع موجود هست یک نوع دو هسته ای و با دوربین 8 و بدون nfc و قیمت آن 650 هست و نوع اصلی آن چهار هسته ای دوربین 13 و با nfc که قیمت آن 720 هست . آیا صحت دارد؟
و گوشی inew v3 موجود شما از کدام مدل است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این ادعا ها در این سایت http://www.taj-mobile.ir/سري-جديد-گوشی-آی-نیو-ویinew-v33/ ذکر شده است.

بالا