چرا داداش مشکلی دراه خواستم اطلاع رسانی کنم همه گفتن لینک منم طبق گفته ی خودشون که remax گفتن لینک کاور گذاشتم .
بعدشم نکنه شما ناراحتی که دارم میگم فروشنده ی با انصافی هستن .
من نه کارم خرید این طور وسایل که بخوام حساب شارژ کنم یا چیزی فقط هدفم اطلاع رسانی بود .
حالا اگه مسئولش شمایید و از کار من خوشتون نیومده معذرت .
پس من بد متوجه شدم ببخشید .دوست عزیز منظورم این بود که شما لینک گارد را گذاشتی دیگه فروشنده به خودش زحمت عکس گرفتن نمیده:-D
منظورم شارژر گوشی بود نه شارژ حساب،چون چندتا پست قبل دوستان عکس خواستن
سلام یدونه گارد remex برای هایر w910 خریدارم،لطفا شرایط خرید و قیمت را پ خ کنید؟ گارد چه رنگ هایی موجود دارید؟برچسب هم داره؟
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4
دوست عزیز منظورم این بود که شما لینک گارد را گذاشتی دیگه فروشنده به خودش زحمت عکس گرفتن نمیده:-D
منظورم شارژر گوشی بود نه شارژ حساب،چون چندتا پست قبل دوستان عکس خواستن
یه عکس ازخودگاردبزاریدلطفاطوری که کاملامشخص باشه چونکه ماکه ازاون لینکی که دوستمون زحمتشوکشیدندچیزی ندیدیم والا چیزمیزشکن هم نداریم!!
بعدش باپول پست میشه حدودا25تومن یااینکه18تومن باهزینه ارساله؟
باتشکر
گوشی من هم رسید
کاملا سالم و عالی
با تشکر از آقای بحرینی
با سلام دوستان تصاویر کاور اضافه شد لطفا احترام متقابل را رعایت نمایید درسته که دیر شد بابت عکس گذاشتن ولی لزومی نیست به همدیگه بپرید
با تشکر از همگی
با سلام دوستان تصاویر کاور اضافه شد لطفا احترام متقابل را رعایت نمایید درسته که دیر شد بابت عکس گذاشتن ولی لزومی نیست به همدیگه بپرید
با تشکر از همگی
بالاخره منم هایر دار شدم به لــــــــــــــــــــطف خدا:دی
جفت گوشیامم رسید،یه روزه!
با تشکر ویژه از جناب بحرینی،تو خرید از ایشون شک نکنید!پشیمون نمیشید
بنده و صاحب اون یکی گوشی که بسیار راضییم
دوست عزیز این چه حرفیه که (( به همدیگه بپرید )) شما فروشنده ی منصف و با اخلاقی هستید از شما بعیده .
داداش ما نپریدم:-D سوتفاهم بود که رفع شد.
پس عکس شارژر کو؟!