• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه آیفون 6s و 6s plus با پایین ترین نرخ در بازار ( برادران بحرینی )

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
سلام اگه موجود دارین شرایطو بی زحمت پخ کنین

با سلام

دوست عزیز با شماره های بالا تماس بگیرید یا پیام خصوصی بگید شما در کدام شهر زندگی میکنید اگر بندرعباس و اهواز باشید حضوری ولی تهران تا ۳ تا ۵ روز دیگه انشالله حضوری سعی میکنم تهویل بدهیم اگر غیر این شهرها اول پرداخت بعد ارسال

موفق باشید

s0or

Registered User
لایک‌ها
71
سلام دوست عزیز اگه اعتماد سازی بفرمایید من عمده خریدارم(البته با در نظر گرفتن تخفیف)
با تشکر . منتظر پاسختون هستم

hoomanx0x0x

Registered User
لایک‌ها
56
سلام من تهرانم ایشالا بیاری اینجا یه تبلت دارم بفروشم یا سفارش میدم یا حضوری

SINA19MG

Registered User
لایک‌ها
3
عمده قیفت چقدر?

drpc

Registered User
لایک‌ها
274
من برای قم 6 عدد میخوام لطفا شرایط و اعتماد سازی را لطف کنید

moeincruz

Registered User
لایک‌ها
3
سلام خدمت استارتر
دوست عزیز یه بنچمارک لطفا از گوشی بگیر تو تاپیک اضافه کن

این گوشی چند بنچمارک متفاوت داره که تو نت هست 8000 11000 و 17000
من اگه بالای 8000 باشه 2 عدد خریدارم و به خاطر خرید گوشی شما عضو شدم:)
---------------پسرخوب با اندرویید 4.1.2 .و antutu 4.1 بنچمارکش بالای 16500تا 17000---چون چیپش qulcom8960 هست که از چیپ xpria t و one s که 8260 هست خیلی سرتر و جدیدتر-اون8000مال antutu 2.9, اون 11هزار مال antutu.3.3هست-دقیق ترین بنچمارک همیشه مال آخرین ورژن antutu هست که 4.1 که 17000 هزار مال haier w910

Last edited:

drpc

Registered User
لایک‌ها
274
---------------پسرخوب با اندرویید 4.1.2 .و antutu 4.1 بنچمارکش بالای 16500تا 17000---جون چیپ qulcom8960 هست که از چیپ xpria t و one s که 8260 هست خیلی سرتر-اون8000مال antutu 2.9, اون 11هزار مال antutu.3.3هست-

چرا چرند میگی بابا چیپش 8260A هستش

من خودم دارم استارتر اشتباه نوشته حواسش نبوده
گوشیه خوبیه اما دیگه طوری نیست که بخواید با وان اس و تی مقایسه کنید
البته نه این که کم بیاره ها اما خوب وقتی باطریش تو 2 ساعت خالی میشه خیلی مشکل بزرگیه به نظر من
و با انتیوتیو هم برای من 16969 میگیره
Haier W910 Full specification
Haier W910 4.5" Android 4.0 Dual Core Qualcomm 8260A 1.5GHz 3G Smartphone Android Phone with Wi-Fi, 1GB RAM & 8GB ROM, Capacitive Touch (Black & Blue) - MH0587X

healthstone

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
آقا ما هر چی به شماره ۰۹۱۷۵۲۵۶۰۰۴ زنگ میزنیم کسی بر نمیداره!!!!
میخواستم بدونم تو شیراز تحویل حضوری ندارید؟ کارتون گوشی پلمپ هست یا خودتون برای تست باز میکنید؟
چند روزه میرسه دستم؟ شماره حسابی ، شماره کارتی ، چیزی که برای واریز پول نذاشتید که؟!

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
سلام دوست عزیز اگه اعتماد سازی بفرمایید من عمده خریدارم(البته با در نظر گرفتن تخفیف)
با تشکر . منتظر پاسختون هستم

با سلام دوست عزیز ما در چند شهر به صورت حضوری تحویل میدهیم و از دوستانی که خرید کردن جا دارد نظر خود را در این تاپینگ قرار دهند تا دیگران بهتر اطمینان کنند و ما هر کاری را انجام می دهیم جهت اطمینان سازی خواهشمند است نظرات خود را در پیام خصوصی برای ما ارسال نمایید
با تشکر

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
سلام من تهرانم ایشالا بیاری اینجا یه تبلت دارم بفروشم یا سفارش میدم یا حضوری

با سلام دوست عزیز موجودی تهران به علت استقبال تمام شد اما انشالله تا ۲ روز دیگه به صورت حضوری میتوانید تحویل بگیرید اما فقد بعدالظهرها

با تشکر

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
چرا چرند میگی بابا چیپش 8260A هستش

من خودم دارم استارتر اشتباه نوشته حواسش نبوده
گوشیه خوبیه اما دیگه طوری نیست که بخواید با وان اس و تی مقایسه کنید
البته نه این که کم بیاره ها اما خوب وقتی باطریش تو 2 ساعت خالی میشه خیلی مشکل بزرگیه به نظر من
و با انتیوتیو هم برای من 16969 میگیره
Haier W910 Full specification
Haier W910 4.5" Android 4.0 Dual Core Qualcomm 8260A 1.5GHz 3G Smartphone Android Phone with Wi-Fi, 1GB RAM & 8GB ROM, Capacitive Touch (Black & Blue) - MH0587X

با سلام با تشکر از تذکر شما چیپست طبق گفته های شما صحیح میباشد ما در موقع انتقال فایل به پست اول تعدیل نکردیم چون بعضی سایتها اشتباه نوشته شده ولی درستش همان چیزی که فرمودید در ضمن پست اول هم تعدیل شد

موفق باشید

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
سلام
آقا ما هر چی به شماره ۰۹۱۷۵۲۵۶۰۰۴ زنگ میزنیم کسی بر نمیداره!!!!
میخواستم بدونم تو شیراز تحویل حضوری ندارید؟ کارتون گوشی پلمپ هست یا خودتون برای تست باز میکنید؟
چند روزه میرسه دستم؟ شماره حسابی ، شماره کارتی ، چیزی که برای واریز پول نذاشتید که؟!

با سلام شرمنده شاید به علت جوابگویی یک خط دیگه و یا مشغله کاری نتوانسته جواب شما را بدهد خواهشمندم به صورت پیام خصوصی و یا با شماره های دیگر تماس حاصل مینمودید و اما در مورد شیراز داریم با چند نفر صحبت میکنیم که با یک شخص مورد اعتماد کار خواهیم کرد انشالله اطلاع رسانی خواهد شد موفق باشید.

healthstone

Registered User
لایک‌ها
13
با سلام شرمنده شاید به علت جوابگویی یک خط دیگه و یا مشغله کاری نتوانسته جواب شما را بدهد خواهشمندم به صورت پیام خصوصی و یا با شماره های دیگر تماس حاصل مینمودید و اما در مورد شیراز داریم با چند نفر صحبت میکنیم که با یک شخص مورد اعتماد کار خواهیم کرد انشالله اطلاع رسانی خواهد شد موفق باشید.

من اگر الان بخوام سفارش بدم باید با کدام شماره تماس بگیرم؟
آیا کارتون گوشی پلمپ هست یا خودتون برای تست باز میکنید؟

hoomanx0x0x

Registered User
لایک‌ها
56
سلام ادرس تهرانو بیزحمت بدین تادوروز دیگه برم اونجا

بالا