سلام دوست عزیز. من چند سالیه از اسپری های اسمارت استفاده می کنم و بسیار راضی هستم اما از سری جدید اونها راضی نیستم بعضا بوی اونها با قبلیها فرق می کنه مثلا دانهیل ادیشن رو خریدم و بوش کاملا گرم شده بود در حالیکه بوی اسپری قبلی کاملا خنک بود دقیقا مثل ادکلنش بود! حالا نمیدونم چرا سری جدید اسپری ها اینجور شده. (تمام نشانه های اصل بودن رو هم داره) درباره عطرهای اسمارت هم خیلی شنیدم که ماندگاری خوبی دارن اما من بلو لیبل جیوانچی رو خریدم و ماندگاریش در حد صفره! بقیه هم همینجورین؟ از عطرهای اسمارت Dior Homme Intense رو هم دارید؟ ممنون
سلام
دوست گرامی من راستش اسپری های اسمارت رو کار نکردم بیشتر عطر هاشو تو تاپیک عرضه کردم،در مورد عطر کپی چیزی که صادقه اینه باید خصوصیات عطر اصلی شو تا حدی داشته باشه وگرنه بهیچ دردی نمیخوره،اسمارت وریو تو این زمینه بد نیستن ولی از اونا بهترم کپی هست مثل کپی های شرکت استرلینگ که من بزودی خدمت دوستان معرفی میکنم،عطر بلو لیبل هم کلا عطر سردیه وماندگاری جالبی نداره این این عکس رو که من از سایت Fragrantica صفحه مربوط به عطر بلو لیبل گرفتم تماشا کنید:
تقریبا حدودا 60 تا یوزر رای دادن و 28 تا از اونا موندگاری رو متوسط رای دادن،نصف بقیه بازم تقریبا نصفشون موندگاری رو ضعیف و خیلی ضعیف رای دادن ودر مجموع فقط 10
درصد از رای دهندگان موندگاری رو خیلی طولانی رای دادن یعنی 6 نفر
همه اینها نشون میده که این عطر در رده عطر های با موندگاری متوسط و متوسط به پایین قلمداد میشه و از کپی اون هم طبیعتا باید همچین انتظاری رو داشت
من بزودی یه عکس دیگه از عطر جیونچی پور هوم که درست نقطه مقابل این عطره براتون میزارم