p.z12791
Registered User
قیمت 100 میل پرفیومسلام
کپی ندارم فقط بدون جعبه
سلام
100 میل به بالا داره
در دو نوع پرفیوم و ادو تویلت
ادو تویلتشم بگین بد نیست...ممنون
و اینکه خودتون ادکلن خاص و تک تا 300 چی پیشنهاد میکنید
قیمت 100 میل پرفیومسلام
کپی ندارم فقط بدون جعبه
سلام
100 میل به بالا داره
در دو نوع پرفیوم و ادو تویلت
سلامقیمت 100 میل پرفیوم
ادو تویلتشم بگین بد نیست...ممنون
و اینکه خودتون ادکلن خاص و تک تا 300 چی پیشنهاد میکنید
سلامسلام.
ادکلن کپی creed aventus دارید؟؟؟
قیمت؟؟
ممنون
سلامسلام
آقا یه ادکلن میخوام ، به یه عطر فروش دادم بو کرد گفت این London هست ! بوش شیرینه این دوست منگل ما شیشو گم کرده
زنونس عطر
شدید دنبالشم موجود دارید؟
سلامسلام
تام فورد بلک ارکید دارید؟20میل؟قیمت لطفا؟
کاپتان بلک هدیه دارید؟قیمت لطفا؟نوبل نمیخام
ممنون
سلامسلام و خسته نباشید یک عدد برای شروع عطر مردانه با کیفیت بالا و بوی فوق العاده زیبا میخواستم اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم من زیا بوها و رایحه عطرها رو نمیشناسم در صورت راضی بودن از کیفیت عطر میخوام تعداد بالا ازتون خرید کنم ممنون میشم راهنمایی کنید یه ادکلن محشر و بیست و خفن برای شروع میخواستم البته مردانه از راهنمایی و معرفیتون نهایت تشکر رو میکنم فقط یه کار بیست بازم ممنون
داداش دست گلت درد نکنه زحمت کشیدی داداش من به پیشنهادت احترام میذارم و قبول دارم ماندگاریشون خوبه؟ برام خیلی مهمه و اینگه بوش خیلی عالیه باشه طوری که دیگران رو مجذوب کنه داداش اگه توضیح بدی ممنون میشم بعد قیمت هردوتا رو بهم پخ میکنی اگه خدا بخواد انشاله میخوام ازت خرید کنم؟ داداش شما تهران تشریف دارین یا شهرستان؟
داداش گلم میتونم حضوری تهران ازت خرید کنم اگر بشه خیلی ممنون میشم اگه امکانش هست شماره همراهت رو برام پخ میکنی ممنون
سلامداداشم منتظرم به سوالم جواب بدی ممنون
سلام خدمت شماسلام داداش عطر جدید نیاوردی؟
سلامقیمت ریو یا اسمارت دو تا ادکلن زیر رو میخواستم.
Chanel Bleu
Chanel Allure Homme
ممنون
سلامسلام داداش گلم شماره ای برام پخ نکردی ؟ تهران هستم میخواستم ازتون حضوری خرید کنم ممنون میشم شماره ات رو برام پخ کنی