arashhamidi2014
Registered User
- نوشتهها
- 1,671
- لایکها
- 1,099
ماندگاری بو اش چجوره ؟ قیمتش ؟دوست گرامی ازین برند فقط سری شالیز اون موجوده:
http://s1.picofile.com/file/8289035850/jhn_630x552.jpg
ماندگاری بو اش چجوره ؟ قیمتش ؟دوست گرامی ازین برند فقط سری شالیز اون موجوده:
http://s1.picofile.com/file/8289035850/jhn_630x552.jpg
سلام دوست عزیز ادوتویلت اورجینال کارتیرسلام
دوست گرامی عطر های کپی که در این تاپیک عرضه میشن در حال حاضر از دو برند ریو و اسمارت انتخاب شدن(لیست موجود در پست 1717)با خیال راحت خدمت تون عرض میکنم که اگرچه هیچ عطر کپی
صد درصد مثل اصل اون نیست (که اگر بود دیگه واقعا شرکت های عطر سازی با مشکل مواجه میشدن)ولی این عطر هاضمن حفظ شباهت قابل قبول از نظر رایحه،کیفیت مقبولی هم دارن...
البته وقتی صحبت از کیفیت میشه بعضی از دوستان فورا عطری یا اسانسی رو مجسم میکنن که مثلا 4 روز بوی اون روی لباسشون مونده و البته این تقصیر خودشون هم نیست بخاطر تبلیغات نادرستی
هست که توسط برخی از فروشندگان عطر های گرمی انجام شده و دیگه مسائل دیگه و ابعاد دیگه قضیه رو فراموش میکنن در حالی که من مثلا اگه جیو از ریو یا اسمارت رو بو کنم فورا یادعطر اصلی اون میافتم بخاطر تلخی که در اون هست ولی اسانس های عرضه شده ازین عطر از ده نمونه شاید یکی شون تونسته باشه کمی به فضای عطر اصلی نزدیک شده باشه وقتی در مورد جیو که مال سال 1996
میلادی هست اینطوره خدا به داد بقیه عطر ها برسه
ماندگاری معمولی داره قیمت رو براتون فرستادمماندگاری بو اش چجوره ؟ قیمتش ؟
سلامسلام.
ببخشید لیست و قیمت عمده بسته ریو و اسمارت رو لطفا برام بفرستید.
ممنون.
سلامداداش قیمت ها رو ارسال کنید
ممنون
برای من هم لطفا ارسال کنید در ضمن به پی ام من هم جواب بدید لطفاسلام
براتون ارسال شد دوست گرامی(قیمت اسمارت و ریو کالکشن)
سلام قربان براتون ارسال کردمبرای من هم لطفا ارسال کنید در ضمن به پی ام من هم جواب بدید لطفا
سلام میشه لیست قیمت موجودی عطرتون رو برای من هم بفرستین ممنونسلام برهمگی
پیشاپیش عید نوروز و فرا رسیدن سال نو رو خدمت همگی تبریک عرض میکنم
من اینجا یک معذرت خواهی به همه دوستان بدهکارم چه عزیزانی که دیروز خرید داشتن و بعلت شلوغی بیش از حد خیابان ها سفارش هاشون رو با تاخیر گرفتن و همچنین
دوستانی که تقاضای قیمت داشتن و من دیروز چون تمام روز رو بیرون بودم و دسترسی به فروم امکان پذیر نبود برام نتوستم براشون لیست رو ارسال کنم با اینحال لیست
برای کسانی که درخواست داشتن ارسال شد تا درصورت تمایل باتوجه به موجودی خرید هاشون رو انجام بدن...
براتون ارسال کردم دوست گرامیسلام میشه لیست قیمت موجودی عطرتون رو برای من هم بفرستین ممنون