سلام دوستان، تبلت بنده هم امروز رسید صحیح و سالم هست و من از آقا امید عزیز ممنونم ، چند سوال برام پیش اومده که فکر می کنم سوالم خیلی از دوستان باشه میپرسم ، به صورته موردی جواب بدید لطفا: 1 _برای آفیس و کورتانا و .... نیاز به اکانته مایکروسافت داره که من نتونستم بسازم و اینکه با اکانت مایکروسافت نوشته آفیس و ویروس کش یکماه فعال هستن ولی تو تبلیغات سایت این تبلت نوشته اشتراک یکساله در این سرویس ها داره این تبلت که با کد فعال میشه کلا یه توضیحی در مورد ساخت اکانت ماکروسافت و کد اشتراک یکساله بفرمایید: 2 _ دوربین تبلت در محیط ویندوز چه در محیط مترو و درمحیط دستکتاپ نمی دونم کجاست و دسترسی بهش ندارم نحوه دسترسیش رو بفرمایید ، دوستم هم تبلت ویندوز داره ولی ویندوزش 8,1 هست و در درایو مترو دوربین داره ولی این نداشت اینم توضیح بفرمایید . 3. در محیط ویندوز 8,1 میشه نصف یا قسمتی از صفحه رو مترو کرد و کارهای مختلف مثلا دیدن فیلم انجام داد و نصفه دیگه رو دستکتاپ مرد و کار های دیگه رو انجام داد ولی من در ویندوز 10 نتونستم این قابلیت که در ویندوز هشت هست در ویندوز ده کجاست؟ برام خیلی مهمه ، 4_ اینکه چطور می تونم اینجا برای پرفایله شما تشکر بزارم تا امتیاز شما بالا بره چون واقعا فروشنده خوب و قابل اعتمادی هستید.
سلام.
پوزش میخوام بابت تاخیر در پاسخگویی..
خوشحالم که از خرید خودتون راضی هستید...
1- بله شما باید اکانت لایو یا hotmail درست کنید تا بتونید از امکانات ماکروسافت مثل کورتانا ،دانلود از استور و... برخوردار بشید بسیار کار ساده هست هست.. در مورد لاینسس یک ساله و یک ماهه افیس من حقیقتا تست نکردم چون استفاده ای ندارم و فکر میکنم باید از استور دانلود کنید..
2- در قسمت سرچ کلمه camera رو سرچ کنید میاد بعدش میتونید pin کنید به استارت یا ...
3- ویندوز 10 با 8.1 متفاوت هست منوی مترو مثل قبل نیست و به قسمت استارت به صورت کوچکتر منتقل شده یا از حالت تبلت مود استفاده کنید، برای اون قابلیت هم باید نصب کردن نمایشگر هم باید انگشت رو بکشید برای اینکه بهتر متوجه بشید ویدیو شو از اپارات یا یوتوب ببینید.
4- شما لطف دارید قربان زیر اکانت بنده گزینه درج امتیاز هست ممنون میشم بهم امتیاز بدید..
سوالی بود از طریق ای دی تلگرام @novinphone با من در تماس باشید راهنمایتون میکنم.