jabera
Registered User
سینمای خانگی سامسونگ c-555 قیمت دارید
این مدل که مربوط به 2سال پیشه:ذی
نه داداش
ببین شمخصلتش با کدوم مدل از جدیدها همخوانی داره-حدود همون قیمته
سینمای خانگی سامسونگ c-555 قیمت دارید
دادا قسطی کار نمیکنی؟
چرا سونی نمیاری؟ سونی هم بیار : دی
قیمت این چنده : 40ES6950 40Inches
این چند : 40ES5960 40Inches
46EH5550 46Inches
تونستی پخ کن
قسطی کار نمیکنی؟
داداش سریع یه اس خالی بده 09370237342یا بنویس که ال ای دی
ممنون
سلام
داداش ما دیگه رفتیم مسافرت:دی-امروز صبح
اپر خواستی 20 فروردین بر میگردم-اون موقع باهم هماهنگ کنیم
یا علی
سلام عزیز
یک تلویزیون میخوام تا حداکثر 2200. کدوم مدل رو پیشنهاد میدید که بهترین کیفیت تصویر رو داشته باشه(برای شبکه دیجیتال داخلی). پلاسما یا ال ای دی هم برام مهم نیست. ظاهر هم همینطور. امکانات جانبی هم همینطور.
ضمناً آدرس و شماره تماس هم برام پخ بفرمایید
منتظر قیمتهای جدید هستیم که بعد از سفر بزاری . مرسی ...
سلام
این مدلا چند?نحوه تحویل به چه صورته?
Samsung 5960 malesi 40 "
Lg ls46 42"
داداش این مورد به ریال هست یا تومن
حتما پ خ بده
samsung 55" -es 7770 +sinema e4551=8227000
یادت نره ها فقط پ خ
علی یارت
سلام دوست عزیز قیمت led تغییری نکرده؟
تا نهایت 2300 خودت پیشنهاد میدی؟
سلام مجدد. خسته نباشیدبهترین گزینه با این بودجه 6930 بهترین گزینه هست،3بعدی هم هست
سلام دوست عزيز کيفيت تصوير پاناسونيک از الجي وسوني و سامسونگ خيلي بهتره چون اونا اکثر پنل هاشون چيني و به نام کره هستسلام
میخواستم تلوزیون ال ای دی ساده با گیرنده دیجیتال بگیرم اندازشم 32 و یا 40یا42 باشه
ورودی اچ دی ام ای و یو اس بی داشته باشه و فیلم از رو یو اس بی پخش کنه--فول اچ دی
بودجه کمترین حد ممکن
من ال جی و سامسونگ رو کنار هم دیدم از لحاظ روشنایی تصویر ال جی رو پسندیدم نه سامسونگ رو
تو هزینه نسبتا برابر و امکانات شبیه هم (مواری که گفتم داشته باشن بقیه امکانات مهم نیست ) اگه بتونم سایز بزرگتر بگیرم اولویت با بزگ هستش
چه مدلهایی و چه مارکی رو پیشنهاد میدین
سلام مجدد. خسته نباشید
آدرس فروشگاه و شماره تماس رو لطف کنید
سلام
میخواستم تلوزیون ال ای دی ساده با گیرنده دیجیتال بگیرم اندازشم 32 و یا 40یا42 باشه
ورودی اچ دی ام ای و یو اس بی داشته باشه و فیلم از رو یو اس بی پخش کنه--فول اچ دی
بودجه کمترین حد ممکن
من ال جی و سامسونگ رو کنار هم دیدم از لحاظ روشنایی تصویر ال جی رو پسندیدم نه سامسونگ رو
تو هزینه نسبتا برابر و امکانات شبیه هم (مواری که گفتم داشته باشن بقیه امکانات مهم نیست ) اگه بتونم سایز بزرگتر بگیرم اولویت با بزگ هستش
چه مدلهایی و چه مارکی رو پیشنهاد میدین
با سلام
به چیز جالب
قیمت های ایشون بعضی ها کمتر از بازار و بعضی ها حتی سایت دی جی کالا داره ارزان تر میده خیلی با حال هست ولی اکثرا ایشون داره نزدیک 200تا 700 زیر قیمت میده ایول بهش
امسال که نشد بیام ان طرف مغازشونو ببینیم انشاالله در وقت دیگر
سلام دوست عزيز کيفيت تصوير پاناسونيک از الجي وسوني و سامسونگ خيلي بهتره چون اونا اکثر پنل هاشون چيني و به نام کره هست
با توجه به بودجه کمتون
يک ست کامل پاناسونيک شامل ال سي دي فول اچ دي و سينماي خانگي رو ميتونم به قيمت 2 تومن تقديم کنم
اگه دوست داشتيد ميتونيد به تاپيک زير يه سري بزنيد
.....................
با سپاس
صد در صد با شما موافقمدر زمان ال سی دی حرف شما درست بود
ولی قدرت ال ای دی جهان در دست سامسونگ و الجی هست-و شارپ
کلیه پنلهای پاناسونیک تولید مالزی هست.
پس کره بهتره تا مالزی:دی