سلام کی داداشم؟ من که چیزی یادم نمیادسلام من کنترل سفارش دادم از شرکتتون اما به دستم نرسید
سلام لینک یا عکس کنترل رو بدیدسلام . من هم دنبال کنترل xtrend9000 می گردم . اگه موجود دارید خبرش رو هم بهم بدید .
سلام داداشم اطلاع میدمسلام دوست عزیز
کنترل تلویزیون سونی می خواستم مدل: SONY 47R500A
لینک اطلاعات تلویزیون بهمراه کنترل آن:
http://technolife.ir/led-sony-kdl-47r500a-ال-ای-دی-سه-بعدی-47-سونی
لطفا قیمت؟
ممنونم
سلام داداشم لینک یا عکس رو بدیدسلام
آقا ریموت کنترل LG UB8300 موجود هست؟ یه کنترل کوچیک داره یدونه بزرگ! من اون بزرگ تری رو میخوام.
اگه هست, قیمت؟
تمام کنترل های ال جی موجودهسلام
آقا ریموت کنترل LG UB8300 موجود هست؟ یه کنترل کوچیک داره یدونه بزرگ! من اون بزرگ تری رو میخوام.
اگه هست, قیمت؟
سلام داداشم خیرسلام داداش كنترل پخش 7350 پايونيير ميخوام داري ؟؟؟؟؟
سلام خیر ولی ال این وان موجوده براش فعلامدیا استار و اسکای باکس هم دارید ؟
سلام عکس یا لینک لطفابا سلام
آیا کنترل رسیور xcruiser 420 AVANT را موجود دارید؟
با تشکر
سلام .شرکتی و غیر شرکتی موجوده .شرکتی رو باید قیمت روز بگیرم از شرکت که بصورت سفارشی خرید میشه .اون یکی 25000 تومان تقدیم میشهسلام کنترل تلویزیون ال جی مدل 47LM46000 را میخوام اگر دارین لطفا قیمت و نحوه ارسال رو بفرمایید
سلام کنترل all in one موجوده فقطBa salam
Man donbale controle panarams fta mini digital satellite reciver mygardam
Lotfan agar mojod darid ba man tamas begirid montazere tamase shoma hastam
[email protected]
سلام داداش لینک یا عکس بدیدسلام عزیز
کنترل رسیور xtorm 3800 full HD رو موجود داری رفیق ؟
سلام اگه امکان داره دوباره خواستتون رو بفرمایید.تشکردرود. پست شماره 218# ماله منه... کنترل میخواستم عکسشم گذاشتم.
سلام .ریموت مادر با کیفیت عالی موجوده داداشمسلام من به دنبال ریموت کنترل دستگاه گیرنده دیجیتال secom-151 هستم، کسی میتونه کمک کنه؟
سلام داداشم چه مدل 190 ؟ چند مدل 190 داریم عکس یا لینک بفرمایید .کنترل ها از 5000 تا 20000 داره که ارجینالهیک عدد کنترل استارصد 190 میخوام چند تومنه ؟ اصلیه ؟
سلام داداشم این مدل خیر .کنترل مادر موجوده
سلام . می شه عکسش رو برام بفرستی ؟سلام داداشم این مدل خیر .کنترل مادر موجوده