سلام دوست عزیز ببخشید موجود نیستسلام ببخشید من کنترل اسپیکرمو گم کردم وصداش کمه باید فقط باکنترل زیادش کنم چکارکنم چه کنترلی بهش میخوره کمک کنید اسپیکرم مارک pascal sp-2189
سلام متاسفانه موجود نیستبا سلام به دوست عزیز کنترل رسیور اکسکروزر 420 اونت می خواستم موجود هست یا نه ؟
سلام 6000 تومنی _9000 تومنی -17000 تومنی موجوده_پست هم فک کنم 8000 یا 9000 تومنی بشه داداشسلاٍم دوست گرامي
كنترل رسيور استارست SR-x95usb موجوده ؟؟
قيمت و پول پيك ؟؟؟
کنترل اکسکروزر 420 هم موجود نیست اگه موجود هست قیمت هم بدبد ممنونسلام متاسفانه موجود نیست
خیر اکسکروزر فعلا چیزی موجود نیستکنترل اکسکروزر 420 هم موجود نیست اگه موجود هست قیمت هم بدبد ممنون
چیزی شبیه به این کنترل هست که جای این ریموت کار میکنه که موجودهاین کنترل رو دارید ؟ مال سونی سری X هست.
چیزی شبیه به این کنترل هست که جای این ریموت کار میکنه که موجوده
سلام داداشم برا پروژکتور خیر موجود نیستسلام
من کنترل پروژکتورهای پاناسونیک MXDL می خواهم. موجود دارید؟ اگر بله، قیمت را بفرمایید. مدلی هست که قابل تنظیم برای پروژکتورهای مختلف باشه؟ این مدل که می فرمایید قابل rewrite هست چند هست؟
اگر می شه تلفنی بهم بدهید چند تا سوال دارم.
ممنون
ببخشید می دانیم این ریموت های کپی خور برای پروژکتور مناسب هست یا نه؟ فقط می خواهیم خاموش روشن کنیم.دوستان تا مدتی فروش ندارم.
موفق باشید
باید کنترل اصلیشو گیر بیاری رو کنترلی خام که بنده میدم خدمتتون رایت کنیدببخشید می دانیم این ریموت های کپی خور برای پروژکتور مناسب هست یا نه؟ فقط می خواهیم خاموش روشن کنیم.