سلام داش حسین
این عکس مادگیه
مشاهده پیوست 493870
سلام ارش جان ،
الان دقیقا متوجه شدم شما کدوم سوکت رو میخوایی امروز برات عکس و قیمت میگیرم و میذارم ارادتمندیم.
درود .
داداش از چراغ های زنون میشه برای همه ماشین ها استفاده کرد ؟ و همچنین میخواستم بدونم که چطوری میشه چراغ مه شکن سمند LX رو تعویض کرد ؟!!
سلام برادر،
بله این چراغ زنون رو میشه در همه جا استفاده کرد ، نحوه تعویض لامپ مه شکن سمند رو راستش من بلد نیستم اما به طور خلاصه کار خاصی نداره احتمالا یک شلگیری داره که باید باز کنین و بعدش هم که دیگه لامپ
سلام داداش..از دزدگیر تصویری چیزی موجودی داری؟؟؟
سلام داداشم بله در حدود چه قیمتی میخوایین بفرمایین من براتون عکس هاش رو اماده میکنم
سلام
یکمی توضیحات بیشتر در مورد صندوق پران و موتور آیینه برقی لطف میکنید؟
موتور آیینه رو تاشو برقی میکنه؟(جمع شوندگی برقی!)
صندوق پران 5سیم با دو سیم چه فرقی داره؟
به 206 اس دی میخوره
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
سلام برادر ، فرقشون تو نحوه نصب و محل نصبشونه ، واسه شما باید دو سیم استفاده بشه ،
به همه ماشبن ها هم میخوره
موتور اینه برقی هم متاسفانه موجود نیست ، انشاالله تهیه کردم با توضیحات کامل در خدمتون هستم ، ارادتمندم
سلام
خسته نباشید ...
داداش یک سوال دارم
این : لور دنده كرم رنگ كه خيلي زيباست.
یکی خریدم اما ... داخلیش مثل فاب خود ماشین پیچ نداره ...
چطوری باید محکمشون کرد ؟
با چسب اکواریومم جواب نمیده .... چیکار میشه کرد ...
راستی صندوق پیامتونم پره ...
سلام ، ببخشید این لور رو از بنده تهیه کردین؟
اخه تا اونجایی که من یادمه تا حالا کرم رنگش رو نفروختم،
و اون مشکی ها هم به همه نوع ماشینی خورده به جز یک مورد که موقعه نصب زیدای بهش فشار اوردند و لور کامل شکست.
البته من همه جوره در خدمتم ، لور نیاز به چسب و یا بست نداره ، به صورت فشاری نصب میشه ، البته با احتیاط ،
صندوق پیام رو هم تخلیه کردم ببخشید.
ارادتمندم .
سلام کونس وسط دارید ؟بعد اینکه پک زنون میخوام براید نور بالا 111 اونقدی هست که با یه تک زدن چش یارو درد بگیره؟اخه یه جا دیدم زد عین فلش عکاسی انقد هست نورش؟و اینکه صندوق پرون کامله با پمپ؟
سلام ، اگر منظور شما کنسول وسط هست ، بله برای همه نوع ماشینی قابل تهیه است
در مورد زنون هم ، ببنید زنون های ۳۵ وات و۵۵وات ، فرقشون در شدت گرمای که تولید میکنن .
هرچه این گرما بیشتر وقدرتمند تر باشه ، لامپ زنون زودتر گرم و به حداکثر نورش میرسه،
همه ترانس های موجود تو بازار مال کشور چین هستن ، یکسری هاشون هم به ترانس های ازرایی معروفند که انی هستن و اصلا مدت زمان کمی در حد یک ثانیه لازم دارند تا لامپ رو به حداکثر نور برسونند این ترانس ها استکوشون از هفتصد تومن هست تا مرز دو نیم میلیون .
اما این مدل های که الان موجوده با توجه به قیمتشون ، کارکرد عالی و توجیه اقتصادی دارند.
ارادتمندم
سلام برادر ببخشین خالیض کردم.
ارادتمند