آپدیت شده در تاریخ: بیستم اردیبهشت هشتادوشش
بلاخره بعد از مدت ها کشمکش و با کمک دوست عزیزم Smiley تونستم سیزن یک سریال LOST رو به فرمت DivX تبدیل کنم و البته گواهی DivX ultra.
تفاوت های اساسی DivX ultra با فایل های معمول DivX در این است که شما میتوانید حجم دی وی دی مورد نظر را بدون هیچ گونه تقلیل کیفیت کاهش دهید و تا 8 گونه زیرنویس مختلف با قابلیت انتخاب بعلاوه آودیوهای مختلف را درهمان فایل بگنجانید.
-بر این اساس هم اکنون سیزن اول سریال با زیرنویس -میتوان زیرنویس را در هنگام پخش اضافه/حذف نمود- در سه دی وی دی موجود است. البته به دوستان توصیه میشود تا تبدیل کامل سیزن دوم صبر کنند تا مجموع دو سیزن در 5 دی وی دی در اختیارشون قرار بگیره.
-با توجه به توضیحات بالا و قابلیت های DivX ultra، دوستان میتونن زیرنویس و آودیوهای زیر رو انتخاب کنن تا در هنگام تبدیل فایل ها این موضوع رو لحاظ کنم:
برای سیزن یک: --زیرنویس: انگلیسی، چینی --آودیوها: فقط برای 6 قسمت میتونین همزمان با پخش فیلم، گفتگوهای عوامل پشت صحنه و بازیگران رو هم بشنوید.
برای سـیزن دو: --زیرنویس: انگلیسی، اسپانیولی، پرتغالی، مالایا -ماله-، باهاسا --آودیوها: اسپانیولی، پرتغالی، مالایا -ماله-، باهاسا بعلاوه 6 قسمت که همزمان با پخش فیلم میتونین گفتگوهای عوامل پشت صحنه و بازیگران رو بشنوید.
-بصورت پیش فرض زبان و زیرنویس هر دو انگلیسی میباشند و دوستان برای هرگونه زیرنویس و آودیو دیگر باید در سفارش این موضوع رو ذکر کنن.
- توجه کنید که اضافه کردن آودیوهای دیگر باعث افزایش حجم فایل خواهد شد و ممکن است تعداد دی وی دی ها از تعداد وعده داده شده بیشتر شود.
-قیمت برای هر دی وی دی دایویکس 1500تومان درنظر گرفته شده و اطلاعات بر روی دی وی دی SONY رایت خواهند شد. درصورت درخواست هرگونه مدیا خام دیگر، مابه تفاوت آن کم یا زیاد خواهد شد.
پاسخ گوی هرگونه سوال شما هستم.
موفق باشید.