• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه صفحه کلکسیونی kill'em all

alishbbak

Registered User
لایک‌ها
9
راستی گرام الان تو چه قیمتاییه من یه قدیمی بیشتر ندارم

Sent from my Xperia S using Tapatalk

akhsham

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
داره به بودجم نزدیک میشه! اخه درست نمیدونم کدوم البوم ها صفحشون موجوده ولی مثلا Hvis Lyset Tar Oss
یا filosofem

Sent from my Xperia S using Tapatalk
اوووه چه خطرناک‌بودی رو‌ نکرده بودی. اره این دو‌البوم صفحه دارن اما‌من ندارم.بخوای میتونم تهیه کنم. کیفیتی که میخوتی رو برام پخ کن

alireza021_18

Registered User
لایک‌ها
2
این صفحه ای که شما داری فکر کنم کیفیت 33 بیشتر از 45 باشه دیگه ؟

akhsham

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام علیرضا. روی عکس صفحه ها کلیک کنی نوشته روش سرعتشو. نه هر چی بیشتر باشه کیفیتش بالاتره. ۳۳ ۴۵ ۷۸

alireza021_18

Registered User
لایک‌ها
2
من که پولم نمیرسه این صفحاتو بخرم :( . آخه من خودم صفحه 78 دارم که به اصطلاح سنگی میگن و خیلی قدیمیه کیفیتش خیلی جالب نیست و مدت آهنگ هم خیلی کمه . 45 هم کیفیت کمی بیشتر هست ولی باز هم مدت اهنگ کمه ولی خوبی 45دور ها تو اینه که اگر خط و خشی روش بیوفته زیاد رو آهنگ تاثیر نمیزاره . الان که اکثر صفحات 33 هستند و به اصطلاح long play چند آهنگ هر طرف جا میشه و به مراتب نویز کمتری دارند . میخواستم ببینم شما اگه خودت گوش دادی این صفحات رو کدوم به نظرت کیفیت بیشتری داره

akhsham

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
lp یا ep ارتباطی به دور ندارن. بله گوش کردم. ۴۵ بالاتره کیفیتش

کاملا درسته زودتر تموم‌میشه‌چون سریعتر میچرخه! به همین خاطر هم‌دو صفحه شده این‌البوم
البومهای ارزونتر هم هست

akhsham

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نبود؟؟؟؟خوب میگم قیمتشو والا

peppino

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بستگی داره به تمیزی و سال انتشار رو بند صاحب اثر. کلا هر چی‌کمیاب تر قیمت بالاتر. صفحه ای هم که قیمت گذاشتم ارزشش رو داره. الان ائروسمیت دارم ۱۹۷۴ get your wings استریو CBS. از van halen سال ۱۹۸۰ women and children first از وارنر. dire straits آلبوم brothers in arms.و johhny cash, rock island line

سلام. خسته نباشید. آلبوم brother in arms قیمتش چنده؟

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
دوستان کسی صفحه فارسی ارزون و سالم نداره ایرونی

بالا