• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه فیلتر هوای پراید با قیمت باور نکردنی!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
10 عدد بصورت سفارشی بخوام .میشه بعد از رسیدن واریز کنم؟
البته بیشتر میخواستم چون چند تا آژانس داریم ولی ترجیحا ببینم کیفیت چطور هست .خوب بود بیشتر سفارش میدم

saeid223

Registered User
لایک‌ها
20
10 عدد بصورت سفارشی بخوام .میشه بعد از رسیدن واریز کنم؟
البته بیشتر میخواستم چون چند تا آژانس داریم ولی ترجیحا ببینم کیفیت چطور هست .خوب بود بیشتر سفارش میدم

خواهش می کنم دوست عزیز، موردی نداره
اتفاقا برای دوستان هم اول ارسال بعد واریز پول داشتم، چون هزینه پست سفارشی رو دقیق نمیشه مشخص کرد (هزینه کارتن پستی و هزینه های جانبی رو نمی دونم)
ایرادی نداره،هدف ما هم رضایت مشتری هست
برای شمام فاکتور صادر میکنم

Last edited:

shabgard67

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
152
برای بنده ارسال کردند ولی هنوز رو ماشین تست نکردم

چون تازه فیلتر و روغن ماشین رو عوض کردم

به استارتر پیشنهاد میکنم توی تی تی هم تاپیکش کنن عجیب استقبال میشه

saeid223

Registered User
لایک‌ها
20
برای بنده ارسال کردند ولی هنوز رو ماشین تست نکردم

چون تازه فیلتر و روغن ماشین رو عوض کردم

به استارتر پیشنهاد میکنم توی تی تی هم تاپیکش کنن عجیب استقبال میشه

ممنون از صداقتتون
البته اگر به فیلترهایی که از قبل خریداری نموده بودید دقت میکردید لااقل کیفیت فیلتر ما هم از ظاهر قابل تشخیص هست
شعار نیست ولی کاغذ فیلترهای ما هم از کاغذهای رول شده وارداتی هست
امیدوارم هرچه زودتر تست کنید و راضی باشید
ممنون از پیشنهادتون اتفاقا اونجا هم عضو هستم اما حواسم به این موضوع نبود به اونجا مراجعه کردم دیدم هزینه بردار است اما واقعا سود ما از فروش این فیلترها کم هست اگر مدیران فروم یکم با ما راه بیان احتمالا اونجا هم تایپک کنیم
ممنون از پیشنهاد خوبتون

farzan22

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوست عزيز:
طول و ضخامت كاغذ چقدره؟
ممنون.

saeid223

Registered User
لایک‌ها
20
سلام دوست عزيز:
طول و ضخامت كاغذ چقدره؟
ممنون.

سلام دوست خوبم
ببخشید قصد جسارت ندارم که این گونه می پرسم، منظورتون از طول کاغذ همون عرض کاغذ هست؟ اگر منظورتون عرض باشه 13/8 سانتی متر هست با ضخامت حدود 0/5 میلی متر
باز اطلاعات دیگری خواستید در خدمتم

farzan22

Registered User
لایک‌ها
8
خواهش ميكنم دوست عزيز.عرض كاغذ كه بايد استاندارد باشه.اما يكي از پارامترهايي كه تعيين كننده كيفيت محصول هست،طول كاغذه.
يعني اون قسمتي از رول كه جدا ميشه و فشرده ميشه.
با تشكر.

saeid223

Registered User
لایک‌ها
20
خواهش ميكنم دوست عزيز.عرض كاغذ كه بايد استاندارد باشه.اما يكي از پارامترهايي كه تعيين كننده كيفيت محصول هست،طول كاغذه.
يعني اون قسمتي از رول كه جدا ميشه و فشرده ميشه.
با تشكر.

ممنون از شما دوست خوبم
راستش طول کاغذ رو نشنیده بودم، چون برای اخذ استاندارد هم این مورد رو به ما نگفتن
اما میدونستم تعداد چین کاغذ پارامترهای تعیین کننده استاندارد و کیفیت محصول هست که باید بین 64 تا 72 چین باشد
که محصول ما حدود 68 چین دارد
مرسی از اینکه اطلاعات خودتون رو در اختیار بنده قرار دادید

Last edited:

saeid223

Registered User
لایک‌ها
20
قسمت بعدی سفارش هم ارسال شد، منتظر اظهار نظر دوستان هستیم

hamed_korn

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
حداقل تعداد برای خرید چه تعداد هست؟
من تهران هستم
ممنون

saeid223

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
حداقل تعداد برای خرید چه تعداد هست؟
من تهران هستم
ممنون

سلام دوست عزیز
اگر برای سفارش پستی می پرسید باید یک تعدادی باشه که براتون بصرفه وگرنه برای ما مشکلی نیست
حضوری هم می تونید تشریف بیارید هر تعداد خواستید ببرید

hamed_korn

Registered User
لایک‌ها
18
سلام دوست عزیز
اگر برای سفارش پستی می پرسید باید یک تعدادی باشه که براتون بصرفه وگرنه برای ما مشکلی نیست
حضوری هم می تونید تشریف بیارید هر تعداد خواستید ببرید

سلام
1.حضوری کجا میشه برای تحویل گرفتن اومد؟
2.اگه با پیک یا پست میفرستید هزینش چقدر هست؟
3.فیلتر های شما بسته بندی برای هر کدوم داره مثلا مثل فیلتر سرکان؟ یا همرو مثلا 10 عدد رو تو یه کارتن میفرستید؟
4.من به غیر از خودم برای دو نفر دیگه هم میخواهم که برام مهمه فیلتر ها سالم برسه دستم که فرو رفتگی - کج شدگی - پاره شدگی اینا حین ارسال پیش نیاد و مثل عکسی که گذاشتید سالم و سلامت باشه تا ان شا الله تو تست هم جواب خوب بده و کیفیتش خوب باشه

saeid223

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
1.حضوری کجا میشه برای تحویل گرفتن اومد؟
2.اگه با پیک یا پست میفرستید هزینش چقدر هست؟
3.فیلتر های شما بسته بندی برای هر کدوم داره مثلا مثل فیلتر سرکان؟ یا همرو مثلا 10 عدد رو تو یه کارتن میفرستید؟
4.من به غیر از خودم برای دو نفر دیگه هم میخواهم که برام مهمه فیلتر ها سالم برسه دستم که فرو رفتگی - کج شدگی - پاره شدگی اینا حین ارسال پیش نیاد و مثل عکسی که گذاشتید سالم و سلامت باشه تا ان شا الله تو تست هم جواب خوب بده و کیفیتش خوب باشه

درود
1. حضوری میدان امام حسین (پخ شد)
2. والا هزینه های پست مشخص نمیکنه اما هزینه حدودی پست رو از تو سایتش می تونید در بیارید (چون یه وقت هزینه شناسه الکترونیک رو به زور از مشتری میگیرن یه وقت نمی گیرن، هزینه کارتن هم با توجه به تعداد فیلتر ها مشخص میشه، اما شما یک فیلتر رو حدودا 90 گرم در نظر بگیرید)، هزینه ی پیک هم با توجه به مسافت باید بپرسید (چون نمی دونم کجای تهران هستید)
3. در پست اول نوشتم فیلترها بدون جعبه برای هر فیلتر است و هر فیلتر صرفا نایلون داره، در نهایتم همرو داخل کارتن قرار میدیم برای حمل و نقل، کیفیت فیلتر ما به جرات می تونم بگم در حد سرکان هست اما خب فیلتر جعبه نداره
4. من تا حالا برای چند نفر ارسال کردم از پست ناراضی نبودن، ما فیلترها رو بدون فرو رفتگی کج شدگی و پارگی مطابق همین چیزی که تو عکس می بینید و مطابق همون چیزی که در مغازه می خرید درون کارتن پست قرار میدیم، در مورد تست هم بگم قسمت اصلی فیلتر همون کاغذش هست که می باید کارت فیلترینگ رو انجام که همه کاغذها حتی همون سرکان هم مثه ما وارداتی هستن، اون قسمت فومی دورش هم که از مواد استاندارد تهیه و قالبگیری میشه

باز سوالی بود در خدمتم

saeid223

Registered User
لایک‌ها
20
بالا باش، دوستان فروم، حضوری هم خرید کردن
ضمن اینکه اینجا به عنوان بازار دوم ما محسوب میشه در اصل بازار اصلی ما بیرون از اینجا و درب مغازه ها و بازار وجود دارد

hamed_korn

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
من دیروز از ایشون خرید داشتم
با فیلتر هوای خودم که از رو ماشین باز کردم و 1300 کیلومتر کارکرد داشت مقایسه کردم چیزی کم نداشت و من از خریدم راضی هستم.(این از ظاهر فیلتر)
تو کارکرد هم باید فیلتر خودشو نشون بده که من از امروز که رو ماشین بستم قراره تست کنم .و جوابشم میام اینجا میگم.
در ضمن من برای دو تا دیگه از دوستام هم گرفتم که اوناهم قراره رو ماشینشون تست کنن.
امیدوارم کارشون وسعت پیدا کنه و فیلتر های ماشین های دیگه مخوصا 206 & 405 هم بزنند که اوناهم خیلی مشتری خواهند داشت.

saeid223

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
من دیروز از ایشون خرید داشتم
با فیلتر هوای خودم که از رو ماشین باز کردم و 1300 کیلومتر کارکرد داشت مقایسه کردم چیزی کم نداشت و من از خریدم راضی هستم.(این از ظاهر فیلتر)
تو کارکرد هم باید فیلتر خودشو نشون بده که من از امروز که رو ماشین بستم قراره تست کنم .و جوابشم میام اینجا میگم.
در ضمن من برای دو تا دیگه از دوستام هم گرفتم که اوناهم قراره رو ماشینشون تست کنن.
امیدوارم کارشون وسعت پیدا کنه و فیلتر های ماشین های دیگه مخوصا 206 & 405 هم بزنند که اوناهم خیلی مشتری خواهند داشت.

با تشکر از حسن نیت شما دوست خوبم، لطف دارید
صد در صد در کارکرد باید عملکرد خودشو نشون بده، حتما بنده و دوستان را از نتیجه تست مطلع فرمایید
و ممنون بابت دعای خیرتون، به امید خدا استاندارد را برای فیلترهوای پراید اخذ کنیم مجاز به تولید سایر فیلترها نیز خواهیم بود

Last edited:

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
شماره کارت رو برام بفرستید

saeid223

Registered User
لایک‌ها
20
شماره کارت رو برام بفرستید

شما چه تعداد می خواید؟
آدرستون و اگر تمایل دارید شماره همراه و اسم شریفتون را پخ کتید، که هرچه زودتر براتون ارسال کنیم
بعد از ارسال با توجه به ارائه رسید پستی، پرداخت را انجام دهید

saeid223

Registered User
لایک‌ها
20
ارسال های این هفته با تاخیر انجام میشه
دوست دیگرمون هم تشریف آوردن حضوری خرید کردن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا