سلام
1.حضوری کجا میشه برای تحویل گرفتن اومد؟
2.اگه با پیک یا پست میفرستید هزینش چقدر هست؟
3.فیلتر های شما بسته بندی برای هر کدوم داره مثلا مثل فیلتر سرکان؟ یا همرو مثلا 10 عدد رو تو یه کارتن میفرستید؟
4.من به غیر از خودم برای دو نفر دیگه هم میخواهم که برام مهمه فیلتر ها سالم برسه دستم که فرو رفتگی - کج شدگی - پاره شدگی اینا حین ارسال پیش نیاد و مثل عکسی که گذاشتید سالم و سلامت باشه تا ان شا الله تو تست هم جواب خوب بده و کیفیتش خوب باشه
درود
1. حضوری میدان امام حسین (پخ شد)
2. والا هزینه های پست مشخص نمیکنه اما هزینه حدودی پست رو از تو سایتش می تونید در بیارید (چون یه وقت هزینه شناسه الکترونیک رو به زور از مشتری میگیرن یه وقت نمی گیرن، هزینه کارتن هم با توجه به تعداد فیلتر ها مشخص میشه، اما شما یک فیلتر رو حدودا 90 گرم در نظر بگیرید)، هزینه ی پیک هم با توجه به مسافت باید بپرسید (چون نمی دونم کجای تهران هستید)
3. در پست اول نوشتم فیلترها بدون جعبه برای هر فیلتر است و هر فیلتر صرفا نایلون داره، در نهایتم همرو داخل کارتن قرار میدیم برای حمل و نقل، کیفیت فیلتر ما به جرات می تونم بگم در حد سرکان هست اما خب فیلتر جعبه نداره
4. من تا حالا برای چند نفر ارسال کردم از پست ناراضی نبودن، ما فیلترها رو بدون فرو رفتگی کج شدگی و پارگی مطابق همین چیزی که تو عکس می بینید و مطابق همون چیزی که در مغازه می خرید درون کارتن پست قرار میدیم، در مورد تست هم بگم قسمت اصلی فیلتر همون کاغذش هست که می باید کارت فیلترینگ رو انجام که همه کاغذها حتی همون سرکان هم مثه ما وارداتی هستن، اون قسمت فومی دورش هم که از مواد استاندارد تهیه و قالبگیری میشه
باز سوالی بود در خدمتم