• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه لپ تاب 5738 z

وضعیت
موضوع بسته شده است.

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود

قیمت باتریش چنده ؟؟؟
اگه باتریش رو خودتون تعویض کنید قیمت چند ؟؟؟

یا حق

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
دوستان با توجه به اینکه ایشون امتیاز بازارچه ندارن و توی معامله اول پول رو دریافت میکنن , محض اطمنیان حضوری خریداری کنین تا مشکلی پیش نیاد .:blush: محض اطلاع دوستان فرمودم

ali1370ss

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان با توجه به اینکه ایشون امتیاز بازارچه ندارن و توی معامله اول پول رو دریافت میکنن , محض اطمنیان حضوری خریداری کنین تا مشکلی پیش نیاد .:blush: محض اطلاع دوستان فرمودم

شما بهتره به فکر خودت باشی دوست عزیز دوستان خودشون هم چشم دارن و هم عقل لازم نیست شما چیزی بگین و اینکه خودم تا حالا دو تا معامله داشتم در امضام لینک هاش هست مشکلی هم پیش نیومده . بعدشم من به هر کی که پیشنهاد داده گفتم مشهد می تونم حضوری تحویل بدم و شهر های دیگه اول واریز بعد ارسال هست . الان هم من خودم چند وقته اینجا هستم بیشتر معامله ها هم همین طور بوده اول واریز بعد ارسال و چند تا از دوستانی که اول واریز داشتن سرشون کلاه رفته من ترجیح می دم جنسم رو نفروشم تا اینکه سرم کلاه بره

hoomanx0x0x

Registered User
لایک‌ها
56
هنوز فروش نرفته قيمت اخرو پخ كنيءمن خريدارم

mobin_v8

Registered User
لایک‌ها
24
داداش تو امضات چیزی نیس
امتیاز نداری سخته معاملش و الا خریدارم
چشمم گرفته اما یکار کن معاملمون بشه

ali1370ss

Registered User
لایک‌ها
7
داداش تو امضات چیزی نیس
امتیاز نداری سخته معاملش و الا خریدارم
چشمم گرفته اما یکار کن معاملمون بشه

عزیز ربطی به امتیاز نداره همین چند روز پیش طرف امتیازش هم 2 بود ولی ی ایپد فروخت پولش رو زد به جیب و ایپد رو نفرستاد برا مشتری . عرض کردم معامله حضوری می خوای مشهد می تونم برات بفرستم ولی بقیه شهر ها نمی تونم

h0sseind

Registered User
لایک‌ها
1
آخرش چند میدی با وضعیت باتریش؟
خصوصی کن برام

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا