• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

******* فروش ویژه محصولات Sierra پخش USB خور و DVD خور *******

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
این مدل فلش خورش سرچ هم دره و آلبوم جلو میبره؟

اکولایزرش چجوریه؟؟؟

آره فولدر هم رد میکنه :) فردا خرید جدید رو انجام میدم ، یه مدل دیگه هم جدید علاوه بر اینا میاد که روش LCD 3.5 اینچی روش داره که ایشاالله رسید عکس و مشخصات رو میذارم

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
خب قبل از رسیدن جنس عکسو اطلاعاتشوبذار که رزرو کنیم

الان مدل دقیقش رو نمیدونم بیاد بهتون حتماً خبر میدم ، این دفعه واقعاً رزو کردن هم داره آخه بیشترش رو یکی از همکارا قرار بیاد بخره معلوم نیس چیا بمونه .

architect67

Registered User
لایک‌ها
308
اونی ک فقط فلش میخوره رو نداری؟؟؟//این جدیده چنتا خروجی داره؟

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
اونی ک فقط فلش میخوره رو نداری؟؟؟//این جدیده چنتا خروجی داره؟

نه متاسفانه ، خود شرکت هم نداره وگرنه خرید کرده بودم که کنسل کردن . دی وی دی خورا 4 تا خروجی داره واسه اینکه 6 خروجی بخری باید دنبال پایونیر و . . . باشی که قیمتشون بالاس

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
این هدستها برای هر دستگاهی مثل تلویزیون و یا پلیرهای مختلف قابل استفاده است؟ خروجی دستگاه باید چی باشه ؟

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
این هدستها برای هر دستگاهی مثل تلویزیون و یا پلیرهای مختلف قابل استفاده است؟ خروجی دستگاه باید چی باشه ؟

آره دیگه به هر دستگاهی که صدا ازش بیرون بیاد میخوره به شرطی که جک 3.5 ( اگه اسمش رو درست گفته باشم ) داشته باشه ، مثل کارت صدا کامپیوتر

payamrpg

Registered User
لایک‌ها
56
یکم در مورد این هدست بی سیم SR-WH200 توضیح میفرمایید.
استریو یا مونو؟ ایا به تلویزیون هم میخوره ؟؟ بلوتوس داره؟؟؟

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
یکم در مورد این هدست بی سیم SR-WH200 توضیح میفرمایید.
استریو یا مونو؟ ایا به تلویزیون هم میخوره ؟؟ بلوتوس داره؟؟؟

استریو چه فرقی با مونو داره ؟ به هر چیزی که خروجی صدا داشته باشه میخوره و بلوتوسی نیس و با موج FM کار میکنه و کیفیت صدای خوبی داره

payamrpg

Registered User
لایک‌ها
56
سلام و عرض ادب
استریو با مونو فرق داره و استریو باند چپ و راست صدای مجزا داره ولی مونو تک بانده ولی این هم میدونم که استریوها باید خیلی گرونتر باشند.
ولی با این تفاصیر من یکی میخواهم ولی امیدوارم گارانتی الکی نباشه و زود خراب نشه.
شماره حساب با قیمت پست برای تهران رو پ خ میفرمایید.

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
سلام و عرض ادب
استریو با مونو فرق داره و استریو باند چپ و راست صدای مجزا داره ولی مونو تک بانده ولی این هم میدونم که استریوها باید خیلی گرونتر باشند.
ولی با این تفاصیر من یکی میخواهم ولی امیدوارم گارانتی الکی نباشه و زود خراب نشه.
شماره حساب با قیمت پست برای تهران رو پ خ میفرمایید.

سلام پیام جان
ممنونم :)

پس اینا احتمالاً مونو باید باشن ، در مورد گارانتیش همه چیز برمیگرده به سرویس کار تهران که واستون در صورت خرابی درست کنه . شماره حساب در پست اول اینجا هست http://forum.persiantools.com/t295672-page34.html

هزینه هارو اگه مایل باشین بعد از ارسال ازتون میگیرم آخه اصلاً نمیدونم پست چقدر میشه . مشکل دیگه ای هم که با اداره پست دارم اینه که بسته بندی من رو به ندرت قبول میکنن و مجبور میشم با کارتن های پستی بفرستم که هزینه رو بیشتر میکنه . بی زحمت آدرس دقیقتون همراه کدپستی رو واسم پ خ کنین تا شنبه ارسال کنم واستون . اینارو در اینجا به همکار 37 میفروشم .

payamrpg

Registered User
لایک‌ها
56
سلام آقا فرهاد عزیز
هدفون به دستم رسید خیلی ممنون. فقط جا داره این هم بگم که این آقا فرهاد انسان شریف با مرام و معرفت و یک فروشنده محترم و با صداقت هستند که نمونش کم پیدا میشه.
خدا به کارتون برکت بده

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
سلام آقا فرهاد عزیز
هدفون به دستم رسید خیلی ممنون. فقط جا داره این هم بگم که این آقا فرهاد انسان شریف با مرام و معرفت و یک فروشنده محترم و با صداقت هستند که نمونش کم پیدا میشه.
خدا به کارتون برکت بده

:) آقا بی خیال ، بنده رو شرمنده میفرمایین . هر کاری انجا دادم وظیفه م بوده

ممنونم از لطفتون ، شما هم همیشه موفق باشین

Behzad4x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام آقا فرهاد عزیز
خدا به کارتون برکت بده
با اجازه صاحب تاپیک، آقا کیفیت هدفون چطوره؟ تو این شکل و شمایل مارشال و میکروفایر هم هدفون دارن ولی اصلا کیفیت جالبی ندارن و نویز هم دارن.

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
با اجازه صاحب تاپیک، آقا کیفیت هدفون چطوره؟ تو این شکل و شمایل مارشال و میکروفایر هم هدفون دارن ولی اصلا کیفیت جالبی ندارن و نویز هم دارن.

راستش خودم تست نکردم ولی احتمالاً نویز داشته باشن ، چون معمولاً هدستی که با FM کار کنه این وضعیت رو داره مگه اینکه گرون بخرین .کیفیت خوبش رو دارم

======================================

Behzad4x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
داداش کیفیت خوبش چند؟ لطفا عکس و لینک مشخصاتشو بزارید.

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
بالا