• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه نرم افزار ارسال انبوه تلگرام رایگان+تخفیف+هدیه

shopfree

Registered User
لایک‌ها
18
متوجه نشدم؟؟؟
چی بازم قرار خریداری بشه؟؟

نوشته باید خط خریداری بشه

حالا این به کنار،تو اولش یه سریال میخواد،روی کرکه هم میزنیم هیچ اتفاقی نمیفته

jafarseidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
داداش فایل کرک رو باید جای گزین کنی و سیستم رو ریستارت کنی و بعد باز کنی
من آفلاین میشم مشکلی بود
نوشته باید خط خریداری بشه

حالا این به کنار،تو اولش یه سریال میخواد،روی کرکه هم میزنیم هیچ اتفاقی نمیفته
داداش کرک رو کپی کن اون جایی که فایل رو نصب کردی بعد سیستم رو رستارت کن و بعد فایل رو باز کن مستقیم میره روی برنامه و سریال نمی خواد
درضمن نرم افزار گذاشتیم یه شماره مجازی بساز اینم از خط/من که گفتم اول با دقت هم متن ها رو بخون و هم کلیپ رو ببین تا مشکلی پیش نیاد/عجله نکن

shopfree

Registered User
لایک‌ها
18
ممنون کار کرد

داداش شماره خودمم میفته برای بقیه؟؟

shopfree

Registered User
لایک‌ها
18
آهان عجله میکنم هی،صبر کن بخونم کلا اما ممنون کار کرد....ممنون

shopfree

Registered User
لایک‌ها
18
اصلی ترین جاش کار نمیکنه که میخوای با اون نرم افزاره شماره مجازی درست کنی!!!
هر کاری میکنم نمیشه

shopfree

Registered User
لایک‌ها
18
آقا نخرید که نمیتونید خط باهاش بسازید؛همش ارور میده،من نرم افزارشم با کامپیوتر آوردم بالا بازم ارور میداد موقع تولید خط مجازی.....داداش شما که میدونی بگو که حداقل....... بیخیال....

jafarseidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا نخرید که نمیتونید خط باهاش بسازید؛همش ارور میده،من نرم افزارشم با کامپیوتر آوردم بالا بازم ارور میداد موقع تولید خط مجازی.....داداش شما که میدونی بگو که حداقل....... بیخیال....
داداش سلام
بلد نیستی نرم افزار رو خراب نکن/نرم افزار talk 2 باید آندرویدت 4باشه خودم چرا باهاش شماره مجازی ساختم؟؟؟
نرم افزار smart call رو دانلود کن با اون شماره مجازی بساز اونم دارم و کار می کنه
تمام توضیحات داخل فایل کامل اگه با دقت میخوندی اشکالی پیش نمی اومد
چند بر گفتم با حوصله بخون
باشماره خودمتم میتونی بفرستیی و با شماره مجازی هم میتونی فعلا دو نرم افزار talk2 و smart call واسه ساخت شماره مجازی سالم هستند
شماره مجازی خودم اگه مشکلی بود پیام بدید
639201495964+

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان نرم افزاری برای شناسایی و استخراج شماره های تلگرام دار هست؟

jafarseidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
چنین نرم افزاری بنده سراغ ندارم اما شماره همراه اول کل کشور رو به تفکیک شهر ها دارم که هنگام ارسال در خود نرم افزار نشون میده که تو تلگرام هست یانه

jafarseidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این نرم افزار دانلود کن ساخت شماره مجازی نامحدود واسه تلگرام
رایگان میدم قیمت 7تومن
Titanium Backup.apk

shopfree

Registered User
لایک‌ها
18

آخ آخ آخ اگه این بود که خیلی خوب بود

درضمن دوستان این نرم افزاری که دوستمون داد حرف نداره حله حله

omid7000

Registered User
لایک‌ها
24
@shopfree حالا دادش بالاخره کاملا راضی هستی یا نه ؟ تونستی ارسال انبوه داشته باشی یا نه ؟

shopfree

Registered User
لایک‌ها
18
@shopfree حالا دادش بالاخره کاملا راضی هستی یا نه ؟ تونستی ارسال انبوه داشته باشی یا نه ؟
سلام داداش
دو تا پیام داره کلا
telegram out=طرف تلگرام نداره
delivery= طرف تلگرام داره و ارسال شده
والا یه وقتایی مثلا 1000 تا شماره میدی خیلی خوب هزارتا شماره رو تا آخر میره و میگه مثلا 300 تا دلیوری داده،یعنی به 300 تا ارسال شده (آنلاین همون لحظه برای هر شماره های که ارسال میشه میبینی)
اما یه وقتایی هم هست مجدد 1000 تا شماره میدی از یه جاهایی به بعد مشخصه همش دیگه ارور telegram out میده،یعنی طرف تلگرام نداره...حالا اون وسط شماره خودتم دادی ببینی درست کار میکنه یا نه میبینی برای خودتم telegram out داده...در صورتی که خودت تلگرام داری....اما در کل خدایی خوبه،ده تومن دیگه چیزی نیست....

jafarseidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام داداش
دو تا پیام داره کلا
telegram out=طرف تلگرام نداره
delivery= طرف تلگرام داره و ارسال شده
والا یه وقتایی مثلا 1000 تا شماره میدی خیلی خوب هزارتا شماره رو تا آخر میره و میگه مثلا 300 تا دلیوری داده،یعنی به 300 تا ارسال شده (آنلاین همون لحظه برای هر شماره های که ارسال میشه میبینی)
اما یه وقتایی هم هست مجدد 1000 تا شماره میدی از یه جاهایی به بعد مشخصه همش دیگه ارور telegram out میده،یعنی طرف تلگرام نداره...حالا اون وسط شماره خودتم دادی ببینی درست کار میکنه یا نه میبینی برای خودتم telegram out داده...در صورتی که خودت تلگرام داری....اما در کل خدایی خوبه،ده تومن دیگه چیزی نیست....
سلام دوستان عزیز تشکر از نظر شما/والا به قول دوستمون ۱۰تومن چیزی نیست و من ارزون میدم تا از جاهای دیگه گرون نخرید و نرم افزار مشکلی نداره.تشخیص بودن در تلگرام هم به عهده نسخه تلگرام که با این شماره اکانت هست یا نه مثلا ۲هزار شماره پیشفرض میدی اونایی که هست رو‌نزدیک ۹۰درصد میاره مگه شماره هایی که بلاک شدن

jafarseidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان بانک شماره موبایل کل کشور ایرانسل و همراه اول به تفکیک استان و شهرستان ه‍ا فقط ۱۰هزار تومان

shopfree

Registered User
لایک‌ها
18
دوستان بانک شماره موبایل کل کشور ایرانسل و همراه اول به تفکیک استان و شهرستان ه‍ا فقط ۱۰هزار تومان
راستی توی این نرم افزاره نمیشه خط های مجازی که توی سایت ها میفروشن رو استفاده کرد؟؟اگر میشه روشش رو میگی چون من گشتم متوجه نشدم....

jafarseidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راستی توی این نرم افزاره نمیشه خط های مجازی که توی سایت ها میفروشن رو استفاده کرد؟؟اگر میشه روشش رو میگی چون من گشتم متوجه نشدم....
بله میشه/ وقتی شماره مجازی(خط) رو خریداری کردید فقط کافی هست داخل نرم افزار اکانت رو با اون شماره بسازید و کد تایید رو که میفرسته داخل اون سایت و پنل وارد کنید همین/اگه از این روش خریداری خط استفاده کنید که کار شما راحت و دغدغه ایجاد شماره مجازی رو ندارید

shopfree

Registered User
لایک‌ها
18
داداش دیگه در اون حد رو متوجه شدم خودم....:)

منظورم خط های tdata بود...خط های آماده و فعال شده...

jafarseidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
داداش دیگه در اون حد رو متوجه شدم خودم....:)

منظورم خط های tdata بود...خط های آماده و فعال شده...
عذر می خوام شاید من بد جوری متوجه شدم
اگه اختصاصی باشه احتمال داره تایید کنه اگه اختصاصی نباشه مثل این برنامه هایی که وجود داره که چندتا خط رایگان گذاشتن واسه ارسال و تایید مسنجر ها نه این هارو قبول نمی کنه
اکثرا خط های فعال شده رو قبول می کنه

jafarseidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
"دوستان توجه داشته باشید که مبلغ مورد نظر جهت پشتبانی بعد از خرید و هزینه بانک شماره موبایل کل کشور اخذ می گردد"

بالا