با سلام، من قصد خرید سه تار دارم، یعنی تازه میخوام شروع کنم و یه جورایی هنوز دارم اطلاعات کسب میکنم و راجع به ساز و اینا تحقیق میکنم، همین ساز حیدری رو من جاهای دیگه با قیمت بیشتر دیدم و خب نشون میده خوبه قیمتهاتون، تو این رنج سه تار نوری رو دیدم، منتها فک کنم سه تار حیدری یا اهمون اکبری پرده هاش پلاستیکی باشن و نوری از روده، همراز هم قیمت بالاتر دیده بودم، من چون مبتدی هستم خودتون چی پیشنهاد میکنید؟ زیاد هم فعلاً نمیخوام هزینه کنم تا بعداً که بیشتر راه افتادم ایشالا یه ساز خیلی خوب میخرم، من خودم تهران هستم نمیدونم شما کجایید، میخوام برم بهارستانم ببینم ولی زیاد فرصت نمیشه، آنلاین هم یکی دوتا سایت خوب دیدم ولی هنوز تصمیم نگرفتم، ممنون میشم راهنمایی کنید، مضراب هم لازمه؟ قیمت کیس و کاورهاتونم لطف بفرمایید،
ببخشید طولانی شد؛
با سپاس
دوست عزیز این چند تا ساز که اینجا موجودی زدیم صداشون انچنان فرقی نداره با هم ولی بی تفاوت هم نیستن پیشنهاد من برای شروع همراز هست چون حد وسط هست و برای شروع مناسب ولی به هر حال سازهای یک مهر و دو مهر مقامی هم عالی هستن
پایین بودن قیمت ما به دلیل حذف واسطه ها و خرید مستقیم و با کمترین واسطه از سازنده هست تمامی سازها بعد از خرید چک میشن و از این بابت خیالتون راحت باشه
فروشگاه ما شهرستان دورود هست از استان لرستان در خدمتتون هستیم
تمامی سه تارها هم روشون یه کاور به عنوان هدیه تقدیمتون میکنیم منتها اکه کاور حرفه ای هم خواستین اونم موجود هست که باید جدا تهیه بشه
مضراب هم موجوده خواستین تقدیم میکنم
Sent from my LG-D858HK using Tapatalk