• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه کیت دو سیم کارته کردن گوشی‌های موبایل

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
میشه کاری کرد که سوئیچ شدن بین دو سیم کارت بصورت دستی انجام بشه؟
اگه نمیشه این کار رو کرد حداکثر زمان سوئیچ کردن رو در نوع غیربرشی و برشی چقدر میشه تعریف کرد؟
در ضمن روی 5700 کسی تست کرده؟
سلام
چند روزی سفر بودم.

بله، سوییچ خودکار رو می‌تونید غیرفعال کنید.
تقریباً روی هیچ یک از مدلهای معروف مثل نوکیا ، سونی و سامسونگ مشکلی نداره.

ali1400

Registered User
لایک‌ها
5
ببخشید من علا قه ای به برش دادن ندارم ( علیرغم این هم تبلیغ !! خوب این هم از خلق و خوی منه) و میخوام بدون برش واسه 5700 بگیرم کسی از دوستان تست کرد؟
وقتی سیم کارت دوم رو دقیقا روی سیم کارت اول میزارم و باطری رو سر جاش در گوشی بسته میشه میخوام ببینم با این حساب غیربرشی رو میتون تهیه کنم
و یه سوال دیگه این که میگن نوع غیربرشی کارایی کمتری داره و جنسش خوب نیست صحت داره؟
ببخشید این همه سوال پرسیدم
با تشکر.

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
ببخشید من علا قه ای به برش دادن ندارم ( علیرغم این هم تبلیغ !! خوب این هم از خلق و خوی منه) و میخوام بدون برش واسه 5700 بگیرم کسی از دوستان تست کرد؟
وقتی سیم کارت دوم رو دقیقا روی سیم کارت اول میزارم و باطری رو سر جاش در گوشی بسته میشه میخوام ببینم با این حساب غیربرشی رو میتون تهیه کنم
و یه سوال دیگه این که میگن نوع غیربرشی کارایی کمتری داره و جنسش خوب نیست صحت داره؟
ببخشید این همه سوال پرسیدم
با تشکر.
بنده 5700 رو تست نکردم.
بله، غیربرشی کارایی پایینتری دارد و یکی از دلایلش احتمال قطعی کایل یا خرابی IC زیر فشار باطری هست بنابراین دیگه گارانتیشون نمی‌کنیم.

Just Mohamad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
من رفتم دمه مغازه که این کارو واسم بکنه، طرف می گفت باید یکی از سیم کارتها رو خاموش کنی تا اون یکی رو بشه روشن کرد.
حالتی نیست که بشه جفت سیم کارتها همزمان روشن باشه؟؟

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
من رفتم دمه مغازه که این کارو واسم بکنه، طرف می گفت باید یکی از سیم کارتها رو خاموش کنی تا اون یکی رو بشه روشن کرد.
حالتی نیست که بشه جفت سیم کارتها همزمان روشن باشه؟؟
اتفاقاً رئیس شرکت سامسونگ پریروز زنگ زد، قرار شد بجای اینکه زور بزنن گوشی 300-400 هزار تومنی بدن توی بازار، ما یه کیت 15 تومنی دو سیم کارت همزمان بزاریم رو گوشیهاشون!

این رو فقط برای شما نگفتم، برای همه دوستان گفتم چون زیاد سوال میکنند!
می‌تونید از گزینه "دایورت هنگام خاموشی" استفاده کنید تا هر دو زنگ بخوره و خط دوم رو بصورت دایورت جواب بدین یا سوییچ کنید روی خط دوم و پس از جواب دادن بر گردبن روی خط اول تا هزینه نداشته باشه.

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
سلام
روي motorola V3X مي شه گذاشت يا خير چون من هر چي نيگاه مي کنم جايي نداره

Just Mohamad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
اتفاقاً رئیس شرکت سامسونگ پریروز زنگ زد، قرار شد بجای اینکه زور بزنن گوشی 300-400 هزار تومنی بدن توی بازار، ما یه کیت 15 تومنی دو سیم کارت همزمان بزاریم رو گوشیهاشون!

این رو فقط برای شما نگفتم، برای همه دوستان گفتم چون زیاد سوال میکنند!
می‌تونید از گزینه "دایورت هنگام خاموشی" استفاده کنید تا هر دو زنگ بخوره و خط دوم رو بصورت دایورت جواب بدین یا سوییچ کنید روی خط دوم و پس از جواب دادن بر گردبن روی خط اول تا هزینه نداشته باشه.

با مزه!!!
IQ اس ام اس ها را نمی شه دایورت کرد. در ضمن اگه دایورت کنیم هر تماسی که باهامون می گیرند هزینه دایورت پا ما می افته. یعنی پول تماس موبایل با موبایل دوم !!!!

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
با مزه!!!
IQ اس ام اس ها را نمی شه دایورت کرد.
هربار که سوییچ می‌کنید روی سیم کارت دوم، smsها چک میشن. گزینه سوییچ خودکار زمانی کاربردش برای همینه!

در ضمن اگه دایورت کنیم هر تماسی که باهامون می گیرند هزینه دایورت پا ما می افته. یعنی پول تماس موبایل با موبایل دوم !!!!

avan

Registered User
لایک‌ها
207
با مزه!!!
IQ اس ام اس ها را نمی شه دایورت کرد. در ضمن اگه دایورت کنیم هر تماسی که باهامون می گیرند هزینه دایورت پا ما می افته. یعنی پول تماس موبایل با موبایل دوم !!!!
IQ ميگه كه بعد كه زنگ خورد تو جواب نده... سوییچ كن بعد جواب بده كه 2 برابر پول ازت نره
...

avan

Registered User
لایک‌ها
207
من چندتا سئوال داشتم در مورد همين چند پست بالا:

1- اونوقت معلوم هست كه مثلا به سيم كارت دومي زنگ خورده؟ در كل معلوم ميكنه با اينكار كدوم سيم‌كارت زنگ ميزنن بهش؟
2- همون موقعي كه دايورت هست بعد كه سوییچ كرديم و در حال زنگ زدن هست ميخوايم جواب بديم چه مدت طول ميكشه؟ و آيا ميشه همون موقع جواب داد؟
3- آيا زماني كه دايورت هست ميشه جواب داد؟ شما مطمئني؟ چون اون زمان ديگه دايورت انجام شده... حالا اگه بخواي سوییچ كني كه زنگ خور نداره كه كليد رو فشار بدي و جواب بدي؟

A-P-Razaghi

Registered User
لایک‌ها
24
یه سوال هم من داشتم.
غیر از اینکه ممکنه مدل غیر برشی توی جای سیم کارت همه گوشی ها جا نشه فرق دیگه ای هم از نظر کارایی با مدل برشی داره ؟ یعنی به غیر از مسئله حاش همه گوشی ها ساپورتش میکنن ؟
من برای پاکت پی سی میخوام و تست کردم مدل غیر برشی هم جا میشه (دو سیم کارت در جای سیمکارت)

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
من چندتا سئوال داشتم در مورد همين چند پست بالا:

1- اونوقت معلوم هست كه مثلا به سيم كارت دومي زنگ خورده؟ در كل معلوم ميكنه با اينكار كدوم سيم‌كارت زنگ ميزنن بهش؟
2- همون موقعي كه دايورت هست بعد كه سوییچ كرديم و در حال زنگ زدن هست ميخوايم جواب بديم چه مدت طول ميكشه؟ و آيا ميشه همون موقع جواب داد؟
3- آيا زماني كه دايورت هست ميشه جواب داد؟ شما مطمئني؟ چون اون زمان ديگه دايورت انجام شده... حالا اگه بخواي سوییچ كني كه زنگ خور نداره كه كليد رو فشار بدي و جواب بدي؟
1- معمولاً یک علامت فلش کنار تماسهای دایورتی نشان داده میشود که متوجه می‌شوید.
2- خیر، تماس اول رو جواب نمیدین و سوییچ می‌کنید، معمولاً دوباره تماس میگیرند و شما می‌تونید بدون هزینه اضافه جواب بدین.
3 - در سوال 2 جواب دادم

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
یه سوال هم من داشتم.
غیر از اینکه ممکنه مدل غیر برشی توی جای سیم کارت همه گوشی ها جا نشه فرق دیگه ای هم از نظر کارایی با مدل برشی داره ؟ یعنی به غیر از مسئله حاش همه گوشی ها ساپورتش میکنن ؟
من برای پاکت پی سی میخوام و تست کردم مدل غیر برشی هم جا میشه (دو سیم کارت در جای سیمکارت)
بله، از نظر کارایی هم فرق داره، چند نمونه تا حالا غیربرشی تست کردیم روی پاکت پی سی جواب نداده!

Last edited:

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
اقا این کیت های شما کجایی هستند؟ من چینی رو می خوام . دارید؟؟

چینی همون کیتی هست که فقط یه ای سی داره و تو منو فقط نوشته سیم یک و سیم دو و یه گزینه تایمر داره و گزینه های دیگه مثه انتخاب زبان و گذاشتن رقم جلوی سیم کارت رو نداره !!!

این مدل تنها مدلی هست که شارج گوشی رو نمی خوره.الان 5 تا کیت دارم همشون شارج رو می خورن چون دو تا ای سی دارن....

البته منظورم برشی هست !

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
اقا این کیت های شما کجایی هستند؟ من چینی رو می خوام . دارید؟؟

چینی همون کیتی هست که فقط یه ای سی داره و تو منو فقط نوشته سیم یک و سیم دو و یه گزینه تایمر داره و گزینه های دیگه مثه انتخاب زبان و گذاشتن رقم جلوی سیم کارت رو نداره !!!

این مدل تنها مدلی هست که شارج گوشی رو نمی خوره.الان 5 تا کیت دارم همشون شارج رو می خورن چون دو تا ای سی دارن....

البته منظورم برشی هست !
کیتهای ما یک IC داره و تایوانی هست.

salarone

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
من می خوام یکی ازین مدل های غیر برشی رو بخرم همچنین می خوام گوشیم رو هم عوض کنم پس لطف کنید بگید رو کدوم یک از مدل های زیر غیربرشی جواب میده!
Sony Ericsson P1
Samsung u600
I-mate Jama 101
HTC P3600
بعد چرا غیربرشی رو برای غیر سری N پیشنهاد نمی کنید؟
با تشکر

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
سلام
من می خوام یکی ازین مدل های غیر برشی رو بخرم همچنین می خوام گوشیم رو هم عوض کنم پس لطف کنید بگید رو کدوم یک از مدل های زیر غیربرشی جواب میده!
Sony Ericsson P1
Samsung u600
I-mate Jama 101
HTC P3600
بعد چرا غیربرشی رو برای غیر سری N پیشنهاد نمی کنید؟
با تشکر
سلام
روی I-mate و HTC که مطمئنم جواب نمیده و نمیتونه منو رو اضافه کنه!
روی P1 و U600 هم فکر نکنم جا بشه.
بنده اساساً غیربرشی رو پیشنهاد نمی‌کنم چون گارانتی نداره و احتمال خرابیش در اثر فشار باطری یا قطعی سیمش زیاده!

salarone

Registered User
لایک‌ها
8
توی تمام گوشی های سری N جا میشه!؟

بالا