ace 3 موجود ندارمسلام ace 3 موجود ندارید؟قیمت
دوست عزیز زیر این قیمتها برای پارتهای بزرگ هم قیمتتون پایینتر راه داره؟؟بعد اینکه تحویل محل بعد تسویه دارین؟
ممنون دوست عزیزیک عدد asha 500 هم از آقا حجت گل خریداری شد.
دوستان در خرید از ایشون شک نکنید من شیفته ی اخلاقش شدم...
داداش بارمون دوم فروردین میرسه که اچ تی سی هم داریم توشمیگم داداش اچ تی سی نداری اصلا؟؟ کلا مرخصی؟
دنبال وان بودم یا باترفلای
تایید میشه عزیزیه گوشی Galaxy S6812i هزینه اش پرداخت شد منتظر ارسال هستم
فردا باید براتون موجودی بگیرم چون فقط یه دونه اس سه موجود مونده پلمپ که ندیدم کارتونشوI9300 s3 سفید موجود دارین برا یکی از دوستان خریدارم .
چشم پ.خ میکنم . 9505 با من راه نیومدین که داداشم .فردا باید براتون موجودی بگیرم چون فقط یه دونه اس سه موجود مونده پلمپ که ندیدم کارتونشو
شماره تماستونو پخ بزنین تا فردا باهاتون تماس بگیرم
9505 بر نداشتین؟
1355 تقدیم میشه 9505چشم پ.خ میکنم . 9505 با من راه نیومدین که داداشم .
من یه اس 4 سفارش دادم که دستم رسیدمبلغ درخواستی با هزینه پست برای گووشی گالکسی اس 4 به حسابتون واریز شد
بنده منتظر تایید و ارسال هستم
عزیز شما یه بار تحقیق کن بعد بیا تاپیک مارو خراب کنمن یه اس 4 سفارش دادم که دستم رسید
پلمپش قبلا باز شده بود و برچسب روش ورداشته شده بوده و یه برچسب دیگه روش انداخته بودن !
از نظر ظاهری تمیزه ولی به نظر کارکرده در حد اک میاد !
حالا دوست گلم توضیح بدید ببینم قضیه چی بوده
بله عزیزسلام داداش فروش داری تو عید؟
یه اس 4 لازم داشتم هشت هسته ای...نه پست که تعطیله داداش.باباربری بفرستی مگه...حالا قیمتت رو پخ کنبله عزیز
اداره پست هم - هم فردا بازه - هم بعده یکم بازه کلا
چی لازم دارین؟
عزیز قیمت رو 1350 هستیه اس 4 لازم داشتم هشت هسته ای...نه پست که تعطیله داداش.باباربری بفرستی مگه...حالا قیمتت رو پخ کن
خب طبق گفته های دوست گلم دیگه پس مشکلی نیستعزیز شما یه بار تحقیق کن بعد بیا تاپیک مارو خراب کن
گوشی های جدید چه اس 3 باشه چه اس 4 اون برچسب های آرم دار دیگه روشون نمیاد و روشون ضد خش بدون آرم میاد
جدیدا همه گوشی ها حتی گوشی های huawei هم اینجوری میان
پلمپشو من خودم باز کردم جهت چک کردن لوازم
باز دستتون واقعا درد نکنه
خواهش میکنم داداش گلخب طبق گفته های دوست گلم دیگه پس مشکلی نیست
دوستان به ایشون اعتماد کنید و از ایشون خرید داشته باشید
خدایی قیمتشون از کل بازار و تاپیکا پایین تره
و خودشونم ادم درستی هستند و پیگیری میکنن - سرعت عملشون هم در معامله بالاس
ما هم اون قضیه رو ازش خبر نداشتیم
شما هم به بزرگی خودتون ببخش
چشمخواهش میکنم داداش گل
مبارکتون باشه
باز گوشی خواستیین در خدمتم