احسانبزرگي
Registered User
با اجازه استارتر یحتمل سفید طلایی خاکستری دارندوست عزیز از جی3 چ رنگ هایی موجود داری؟
با اجازه استارتر یحتمل سفید طلایی خاکستری دارندوست عزیز از جی3 چ رنگ هایی موجود داری؟
مبارکت باشه داداش . ایشاا... سومیشديروز يك نكسوس 5 سفيد 32 گيگ از ايشون خريدم و به دستم رسيد
با تشكر از حسن خلق و خوش قولي ايشون
نوکره عمو . جی3 32 گیگ هنوز نیومده برامون . همه با گارانتی هستنعمو عشقی 32 جی 3 اخرش چند ؟؟اخر اخر رو پم کن و گارانتی نداره؟
سلام . سفید زرشکی و طلاییدوست عزیز از جی3 چ رنگ هایی موجود داری؟
عزیز این مدل رو تو وبلاگ الجی هم گفتن ایران نمیادچیپ 805 کی میاد؟
ممنون میشم همین لینکی که بهش اشاره کردی رو بدی..عزیز این مدل رو تو وبلاگ الجی هم گفتن ایران نمیاد
موجود بشه حتما داخل سايت قرار ميدمهمچنان در انتظار g3 32با گارانتی
سلام جواب دادم داداشدرود آقای کاظمی
الان پیامک دادم خدمتون
ایشالا مزاحم میشم
ممنون
سلام موجود نداريم ديگه فک نکنم نوش باشه تو بازار...عزیز مدل های l5دو سیم چیزی موجود دارید؟قیمت؟
ممنون
تو این صفحه کسی سوال کرده راجبش که ادمین جواب دادهممنون میشم همین لینکی که بهش اشاره کردی رو بدی..
سلام من 1250 ازتون ورش میدارمسلام من یه G2 32gig black پک نوروزی در حد دارم که هدست و کاورش آکه و تا حالا استفاده نشده می خواستم بدونم اگه بخوام ازتون G3 بردارم چطوری حساب می کنید. ممنون میشم خبر بدید چون دارم گوشی را می فروشم ولی بیشتر نظرم معامله با شماست
2عدد جی 3 و یک عدد جی 2 32 بدون پک از امین آقا خریداری شد.
سفارشات هر دو عزیز امروز ارسال شددو عدد جی3 از امین جان خریدم و منتظرم به دستم برسه
مدل گوشی ال جی این هست؟!
LG L40 Dual D170
یااین؟!
LG L40 D160
اگه هزینه ی ارسال رایگان هست من سفارش بدم
اینا رو دارین ؟!
LG L70 Dual D325
LG L70 D320N
نوکرم داداش . ایشاالله قسمت معامله با شما نصیبمون بشهآقای کاظمی بسیار بسیار فروشنده درستکاری هستن
ارادت ویژه
بله بله حتما ایشالانوکرم داداش . ایشاالله قسمت معامله با شما نصیبمون بشه