لطفا یک لینک از محصول بزارید.لینک از شرکت سازنده
hd.divx Registered User تاریخ عضویت 19 نوامبر 2010 نوشتهها 5,292 لایکها 143 محل سکونت 021 22 آگوست 2012 #21 لطفا یک لینک از محصول بزارید.لینک از شرکت سازنده
Hitman2012 کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 18 آگوست 2012 نوشتهها 31 لایکها 0 محل سکونت Tehran 22 آگوست 2012 #22 آقا این بلوتوس هم دارد............
sahandali کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 14 ژانویه 2008 نوشتهها 32 لایکها 2 26 آگوست 2012 #23 به نقل از sahandali : آقا حامد، مبلغ 395 هزارتومان دیروز به حساب ملت ریخته شد. که شماره حواله و آدرس گیرنده تبلت پ خ شده . انشالله تبلت زود بدست دوستمون برسه. کلیک کنید تا بازشود... دستتون درد نکنه تبلت رسیده، ولی مثل اینکه کیف و قلم فراموش شده و فرستاده نشده! ضمنا طلق روییش (ضد خش) خیلی حباب داره.
به نقل از sahandali : آقا حامد، مبلغ 395 هزارتومان دیروز به حساب ملت ریخته شد. که شماره حواله و آدرس گیرنده تبلت پ خ شده . انشالله تبلت زود بدست دوستمون برسه. کلیک کنید تا بازشود... دستتون درد نکنه تبلت رسیده، ولی مثل اینکه کیف و قلم فراموش شده و فرستاده نشده! ضمنا طلق روییش (ضد خش) خیلی حباب داره.
P30star Registered User تاریخ عضویت 30 اکتبر 2008 نوشتهها 2,527 لایکها 208 سن 35 محل سکونت روزگار مجازی 26 آگوست 2012 #24 به نقل از موزیک باز : سیمکارت میخورن؟ من یکی میخوام کلیک کنید تا بازشود... نه عزیز سیم نمی خوره اما مودم 3G رو ساپورت می کنه به نقل از hd.divx : لطفا یک لینک از محصول بزارید.لینک از شرکت سازنده کلیک کنید تا بازشود... خدمت شما : A7HD(7英寸1024×600高清5点触控IPS屏)8GB 睿智黑/简智白 به نقل از Hitman2012 : آقا این بلوتوس هم دارد............ کلیک کنید تا بازشود... نه دوست عزیز به نقل از sahandali : دستتون درد نکنه تبلت رسیده، ولی مثل اینکه کیف و قلم فراموش شده و فرستاده نشده! ضمنا طلق روییش (ضد خش) خیلی حباب داره. کلیک کنید تا بازشود... بابت پیگیری بهتون پ خ. ددم
به نقل از موزیک باز : سیمکارت میخورن؟ من یکی میخوام کلیک کنید تا بازشود... نه عزیز سیم نمی خوره اما مودم 3G رو ساپورت می کنه به نقل از hd.divx : لطفا یک لینک از محصول بزارید.لینک از شرکت سازنده کلیک کنید تا بازشود... خدمت شما : A7HD(7英寸1024×600高清5点触控IPS屏)8GB 睿智黑/简智白 به نقل از Hitman2012 : آقا این بلوتوس هم دارد............ کلیک کنید تا بازشود... نه دوست عزیز به نقل از sahandali : دستتون درد نکنه تبلت رسیده، ولی مثل اینکه کیف و قلم فراموش شده و فرستاده نشده! ضمنا طلق روییش (ضد خش) خیلی حباب داره. کلیک کنید تا بازشود... بابت پیگیری بهتون پ خ. ددم
M majid2005 Registered User تاریخ عضویت 8 اکتبر 2005 نوشتهها 630 لایکها 22 9 نوامبر 2012 #25 سلام دوست عزیز من این تبلتو دارم و مدتیه دنبال کیف و قلم واسش هستم . میشه عکس و قیمت تک تکشون رو واسم پخ کنید یا توی همین تاپیک بگذارید که همه ببینند ؟ ممنونم
سلام دوست عزیز من این تبلتو دارم و مدتیه دنبال کیف و قلم واسش هستم . میشه عکس و قیمت تک تکشون رو واسم پخ کنید یا توی همین تاپیک بگذارید که همه ببینند ؟ ممنونم