• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

@@@@ فروش و تعویض ویو2 در حد اک @@@@

aria tel

Registered User
لایک‌ها
478
سیستم عامل این گوشی بادا 1.2 هست که به بادا 2 آپدیت میشه.با عرض پوزش از فروشنده عزیز فضولی کردم جای ایشون ج دادم:blush:
این گوشی 360 میخوام.:)
سلام
خواهش ميکنم داداش, زحمت کشيدى,البته من توسايتا ديدم اندرويدهم نصب کردن ولى فعلا اندرويدشون باگ دارهتا الان هم مال شما

agha pesar

Registered User
لایک‌ها
3
دمت گرم خوب با این قیمت که که همه جا گیر میاد بچه ها میان تو سایت که قیمتکمتر گیر بیارن

aria tel

Registered User
لایک‌ها
478
Last edited:

aria-tel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اپ.....
smilingsmiley.gif

DRIFT

Registered User
لایک‌ها
112
دادا بیا با مینی پرو بزن

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
سلام..من تا حالا سامسونگ نداشتم، این گوشی مثل PC Suite نوکیا یا سونی اریکسون برنامه ای داره که با نصب رو کامپیوتر و اتصال گوشی با بلوتوث یا کابل به کامپیوتر بشه از تو کامپیوتر اس ام اس بدیم؟

aria tel

Registered User
لایک‌ها
478
سلام..من تا حالا سامسونگ نداشتم، این گوشی مثل PC Suite نوکیا یا سونی اریکسون برنامه ای داره که با نصب رو کامپیوتر و اتصال گوشی با بلوتوث یا کابل به کامپیوتر بشه از تو کامپیوتر اس ام اس بدیم؟

بله دوست عزیز
سامسونگ کیز داره

اپ
...

Last edited:

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
گوشی تا چند وقت پیش 400 بود ما به همه توصیه می کردیم نخرن که نمی ارزه.!!! دمش گرم اونی که مسئول اقتصاد این مملکته....
داداش اگر مشهد برسونیش 350 خریدارم. چون واقعا همین حدود اینجا گیر میاد اگه بخوای...
مشهد 350

aria tel

Registered User
لایک‌ها
478
سلام
بابت پیشنهادتون ممنون
ولی کمه
نمیخوام بگم خیلی کمه ولی هنوز بیشتر
اگه یکم بیای بالاتر در خدمتم

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
دوست من قیمتا رو به کاهش هست. تا چند روز دیگه میشه نوش دوباره همون 400 تومن. به من نه به هرکی خرید سری بده بره گیر 10 تومن بالا پایین نباش...

aria tel

Registered User
لایک‌ها
478
دوست من قیمتا رو به کاهش هست. تا چند روز دیگه میشه نوش دوباره همون 400 تومن. به من نه به هرکی خرید سری بده بره گیر 10 تومن بالا پایین نباش...

من از خدامه که قیمتا بیاد پایین
اخه دنبال اس 2 هستم
در حدشو فروختم 600الان 850 شده با خط وخش
ولی کو که بیاد پایین

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
داداش بزار سکه های ثبت نامی رو شروع کنن به پخش کردن بزار نشست گروه 5+1 تموم شه.. توی اردیبهشت به حرف من میرسی که قیمتا چه جوری میشه. البته به شرطی گام دوم هدفمند کردن یارانه ها رو شروع نکنن. که با نامه ای که لاریجانی به اقا نوشته شروع نمیکنن...:دی
اردیبهشت بحرف من میرسی...
__
__
اقا گوشیه این دوستمون هم واقعا تمیز هست اگه به ما رسید که هیچ وگرنه مبارک خریدار دیگه باشه چون خرید خوبی هست..

aria tel

Registered User
لایک‌ها
478
داداش بزار سکه های ثبت نامی رو شروع کنن به پخش کردن بزار نشست گروه 5+1 تموم شه.. توی اردیبهشت به حرف من میرسی که قیمتا چه جوری میشه. البته به شرطی گام دوم هدفمند کردن یارانه ها رو شروع نکنن. که با نامه ای که لاریجانی به اقا نوشته شروع نمیکنن...:دی
اردیبهشت بحرف من میرسی...
__
__
اقا گوشیه این دوستمون هم واقعا تمیز هست اگه به ما رسید که هیچ وگرنه مبارک خریدار دیگه باشه چون خرید خوبی هست..

تشکر داداش اگه خدا بخواد داره معاملمون میشه با یه دوستی

Last edited:
بالا