bayern_vahid
Registered User
- نوشتهها
- 1,564
- لایکها
- 469
نه این مشکلا رو ندارهسلام با گلکسی ace 2 تعویض میکنی؟ مشکل باتری و انتن دهی نداره
؟
لینک گوشی و شرایطتون رو بگین ببینم به کارم میاد یا نه
نه این مشکلا رو ندارهسلام با گلکسی ace 2 تعویض میکنی؟ مشکل باتری و انتن دهی نداره
؟
حقیقتش اندرویدی تو این حد مدنظرم نیست
اوکی خبرش با تو ؟؟ ممنونحقیقتش اندرویدی تو این حد مدنظرم نیست
ولی بذارین اگه پیدا نکردم اومدم بندرعباس معامله میکنیم حضوری چون محل کارم بندرعباس هست
نه دادا سیستم عاملش زیادی فسیل شده به کارم نمبادبا Nokia N9 64 گیگ تعویض دارید؟ + مقداری سر بدین!!؟
نه دادا سیستم عاملش زیادی فسیل شده به کارم نمباد
بیشتر برای تعویض گوشی های ویندوز فون 8 مدنظرم و اندرویدی با کیفیت بالاتر
شرایط مدنظرت رو برام بفرست شاید برای بابام برداشتمشروش آندروید هم ریختم :دی
شرایط مدنظرت رو برام بفرست شاید برای بابام برداشتمش
اندروید چند روشه؟
تاپیک داره؟
گوشی از اقای احسانی خریداری شده خیالت راحت باشهسلام اگه از گوشی های آقای احسانی باشه پایه برای من
قصد خراب کردن تاپیکتونا ندارم ولی همچین میگید از آقای احسانی خریداری شده انگار کی هستن.یبار از ایشون از همین ایفونا خریدم یه پیکسلش سوخته بود.۳۰تومن کم کرد تا پس گرفت اونم به هزار دردسرگوشی از اقای احسانی خریداری شده خیالت راحت باشه
اگه میخوای تا معاملشو بزنیم
والا داداش اقای احسانی فروشنده محترمی هستن من تو این فروم خیلی وقته فعالیت دارم تا به حال ندیدم کسی با ایشون مشکل داشته باشه جنسی هم که میاره با کییفیت هست حالا اون یه مورد شانس شما اینطوری بوده من که از خریدی که داشتم ازشون راضی بودمقصد خراب کردن تاپیکتونا ندارم ولی همچین میگید از آقای احسانی خریداری شده انگار کی هستن.یبار از ایشون از همین ایفونا خریدم یه پیکسلش سوخته بود.۳۰تومن کم کرد تا پس گرفت اونم به هزار دردسر
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
میدم خدمتتونیه شماره تماس لطف کنید تا برای فردا صبح هماهنگ کنیم
نه متاسفانه خیلی ضعیفهبا htc desire تعویض دارید ؟
داداش من همین گوشی دو هسته ای هست با دوربین قویتر و صفحه بزرگتر من هدفم تعویض با مدلای بالاتر هست وگرنه همین خیلی خوب برام داره کار میکنهکجاش ضعیفه !!
نمیدونی طفلی با آندروید 4.4.2 چه جیگری شده