سلام حمیدخان عید شماهم مبارکسلام حسین جان.عیدتون مبارک نماز وروزها ههم قبول باشه انشاءالله.
این دوستمون آقای aiza1372 (اسمشون و یادم رفته)از بچه های خودمون هست. من نمیدونستم آمپ شما رو سلکت کرده چون در مورد rs2.370 مشاوره گرفته بودن و من تائید کرده بودم برای مصرفی که داشتند. ولی ظاهرا قسمتشون نبوده. مبارک خریدار محترمش باشه و انشاءالله به خوشی ازش استفاده کنه.
آیزا جان شما هم ناراحت نباشید،اگر لینک حسین جان رو داده بودید من okمیکردم.حتما قسمت نبوده گلم.
انشاءالله شما هم یه آمپلیفایر خوب براتون جور میشه.
ارادتمندم.![]()
سلام ممنونم حسین جان.سلام حمیدخان عید شماهم مبارک
امیدوارم همیشه سلامت باشید
من درجریان نبودم شرمنده ایشالله که یه امپ بهتر پیدا کنن
اما طرز حرف زدن ایشون درست نیست قیمت پیشنهادی ایشون 220 بود اما من 210 فروختم چون حضوری بود
اومدم تو p30 دیدم زدن بخاطر 10تومن (طوری که من برای گرون تر فروختن به کسه دیگه دادم که برعکس ارزون تر دادم)
امیدوارم ایشون از من ناراحت نشده باشن چون کاربر اول که امپ رو خواست ارش بود(Arash.pshf)
که بعدش این دوستمون و پویان(deutschland13) پی ام دادن
ارش میخواست 1073 رو پر کنه که نتونست برای همین اون دوتا دوستمون موندم که تصمیم گرفتم هرچند پایین تر اما حضوری معامله کنم
مبارکتون باشه دوست خوبم. انشاءالله به خوشی ازش استفاده نمائید.بلی 210 خریدم بنده درستــــــــ است
آقا اگه کسی میخاد ماچاکرشیم ....... قابله هیشکی رو نداره ......
مبارکت باشه پویان جان ایشالله به خوشی همیشه استفاده کنیبلی 210 خریدم بنده درستــــــــ است
آقا اگه کسی میخاد ماچاکرشیم ....... قابله هیشکی رو نداره ......
همین طور شما حمید خان امیدوارم تو تمام مراحل زندگیتون موفق و پیروز باشیدسلام ممنونم حسین جان.
اشکال نداره. من نمیدونم چه دیالوگی بین تون بوده ولی اشکال نداره. همدیگر رو ببخشید و حلال کنید.
مطمئنم ایشون هم حتما براش سوء تفاهم شده.
هر دو برام عزیز هستید و مورد احترام.
انشاءالله هر دو موفق باشید.![]()