• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش يك جفت بلندگوي حرفه اي تكنيكس پاناسونيك

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
سلام

يك جفت سيستم هاي فاي مارك Technics ساخت پاناسونيك بفروش ميرسد:

لينك مشخصات سايت ژاپني
مشخصات:
ساخت: ژاپن
شركت سازنده: پاناسونيك
مدل: Technics SB-M4
نوع: Three ways Hi-Fi system
تويتر: 2.8cm, Hanikamudisuku, EAS-3PH25S
ميدرنج: 8cm, Hanikamudisuku, EAS-12PM08S, EAS-12PM280S (?)
ساب ووفر: 33cm, Hanikamudisuku, EAS-33PL09S
فركانس كراس اور: 900Hz, 4.2kHz
حداكثر قدرت خروجي: 200 وات
امپدانس: 6 اهم
تفكيك: 93 db
ابعاد: W: 380, H: 670, D: 331 (mm) (one with a net)
وزن: 23 كيلو (هر يونيت 23 كيلو.... دوتاش رو هم ميشه 46 :D)
سال ساخت: 1984
قيمت عرضه در 1984: 139600 ين ژاپن معادل 1700 دلار امريكا [ame="http://www.google.com/search?q=139%2C600+yen&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:eek:fficial&client=firefox-a"]لينك[/ame]ا :happy:
قيمت فروش: پيشنهادي :happy:

از نظر سلامت بلندگوها كاملا سالمه و هيچ ايرادي نداره قابل توجه اينكه وفر اين بلندگو مثل بلندگوهاي معمولي نيست و از الياف كربن + يك صفحه آلومنيومي + باكاليت ساخته شده و امكان پارگي اصلا نداره :happy: جعبه سيستم هم كه از چوب روكش دار ساخته شده كمي خط و خش داره و نياز به بازسازي داره كه نجار با 20-30 تومن مثل روز اول درستش ميكنه حتي ميتونيد رنگش هم تغيير بدين... ولي در حال حاضر هم قابل استفاده هست :happy:

اينم عكسي كه خودم گرفتم:

از نظر تفكيك و حجم صدا هم فوق العادست و بيس خيلي خوبي ميده... انقدر قوي هست كه به آمپ پايونير VSX-1020K وصل كردم كاملا درايو ميشه و كم نمياره... حتي Klipsch Scala رو باهاش ست ميكنم چون اسكالا بيس خيلي بالايي داره و فول رنجه ولي با اين كه ست ميكنم يه صداي فلت و عالي درست ميشه
دليل فروش: ساخت Fostex 206

Last edited:

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
بالا باش شايد يه صداباز حرفه اي سر و كلش پيدا شد :D:D

baran2012

Registered User
لایک‌ها
0
داداش خيلي باهات حال كردم - بچه كجايي - منم عاشق سيستم قديمي خونگي ام.
بالاخره تو اين سايت به سيستم باز گير اومد .
من الان خودم يه دك آكايي 725 دارم + آمپيلي سنسويي 7070 + يه جفت بلند گو سنسويي k2000

الان دنبال hpm ميگردم - قبلا يكي تو هفت تير بود به نام هويك ارمني هستش ولي الان رفته امريكا و مغازشو داده دست داداشش و اونم ول كرده رفته -

نميدونم اينپاناسونيك صداش تو چه زنجي هستش ولي من از قروم قروم خوشم نمياد - صداي واضح و بيس پر داشته باشه -
راستي محدوده قيمتت چيه ؟ اينجوري كه نوشتي تا حالا دست نخورده درست متوجه شدم ؟

راستي يه آمپيلي پايونير sx-650هم دارم خيلي وقته ازش استفاده نميكنم ببين به كارت مياد (دست نخورده )

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
داداش خيلي باهات حال كردم - بچه كجايي - منم عاشق سيستم قديمي خونگي ام.
بالاخره تو اين سايت به سيستم باز گير اومد .
من الان خودم يه دك آكايي 725 دارم + آمپيلي سنسويي 7070 + يه جفت بلند گو سنسويي k2000

الان دنبال hpm ميگردم - قبلا يكي تو هفت تير بود به نام هويك ارمني هستش ولي الان رفته امريكا و مغازشو داده دست داداشش و اونم ول كرده رفته -

نميدونم اينپاناسونيك صداش تو چه زنجي هستش ولي من از قروم قروم خوشم نمياد - صداي واضح و بيس پر داشته باشه -
راستي محدوده قيمتت چيه ؟ اينجوري كه نوشتي تا حالا دست نخورده درست متوجه شدم ؟

راستي يه آمپيلي پايونير sx-650هم دارم خيلي وقته ازش استفاده نميكنم ببين به كارت مياد (دست نخورده )

ايول منم حال كردم معلومه هنوز آدم صداباز هست :D من خودم يك جفت [ame="http://www.amazon.com/Klipsch-Cherry-Heritage-Floorstanding-Loudspeaker/dp/B000EI5OFE"]Klipsch scala[/ame] دارم كه الان جفتش 6000 دلار قيمت داره، ايني كه من دارم ساخت 1983... صداش خداست هم از نظر حجم هم از نظر تفكيك... يعني باهاش فيلم نگاه ميكني مثلا ماشين تصادف ميكنه قشنگ احساس ميكني شيشه خورده هاي ماشين ميريزه زير پات... فقط يه ايرادي كه داره اينكه باكسش از حالت اصلي خارج شده و يه باكس ديگه جايگزين شده ولي دنبال نجار هستم باكسش اصلي رو MDF درست كنم هم صداي بهتري ميده هم قشنگ تر و امروزي تر ميشه :happy:
اگه دوست داشتي پ.خ بده آدرس بدم بيا يه تست بگيرم برات :happy: اگه صداباز كسي باشه به قيمت مناسب بخواد با باكس اصليش مثل روز اول تحويلش ميدم به شرط اينكه هيچ سيستم ديگه اي با اين تفكيك نشنيده باشي :happy: تازه من يه آمپ Pioneer A90D دارم كه 30 كيلو وزنشه 4 كانال 100 وات ميده بيرون صدا در حد آمپ لامپ ولي حيف هاي ولتاژش سوخت هفته پيش الان دادم نمايندگي پايونير تعمير كنه... رفتم يه Pioneer VSX-1020 خريدم 740 تومن كه 8 تا كانال 110 وات ميده... امكاناتش توپه صداش هم خوبه ولي من خودم آمپ قديمي رو بيشتر دوست دارم... اين تكنيكس هم تفكيك خوبي داره... يكي از ميدرنجاش سوخت پارسال دادم تعمير كرد تعميركار گفت امپت قويه كراس اور رد كرده زده سوزونده... بعدش ديگه بالانس رو از روش برداشتم يكم بارش كم شد يه خازن هم سر راه تمام يونيت هاش گذاشتم ... خدا رو شكر الان مثل ساعت كار ميكنه... هم حجم داره (بيس عالي) هم تفكيك خوبي داره :happy: و عمرا كه مثل Klipsch scala نميشه :D
sx-650 خودم قبل از اينكه A90D بخرم داشتم... Klipsch رو وصل كردم بهش ديدم نميكشه مجبور شدم آ90 بخرم... حالا بگو قيمت مد نظرت چنده اگه مناسب باشه ميگيرم ازت... :rolleyes: دنبال شماتيك و لامپ هستم يه آمپ لامپي هاي اند ركتي فاير درست كنم حدود 40 وات :D:D نزديك 1 تومن خرج داره ولي اندازه دستگاه كارخونه ساز 30 ميليوني صداي فلت و شيشه اي ميده :D
اگه واقعا طلبه صدا با تفكيك و حجم فوق العاده هستي دنبال محصولات Klipsch مثل scala يا klipschorn يا heresy يا cornwall باش (فقط همين چندتا مدل هورن دارن و تفكيك عالي ميدن) :happy:
حالا اگه طلبه بودي بيا تست ميگيرم برات... اگه خواستي مال شما... اگرم دوست داشتي بگو ميتونم بلندگوهاشو از امريكا برات تهيه كنم كراس اوور هم خودم درست ميكنم مشابه اصلي يه سيستم جمع ميكنيم برات... سيستمي كه 6 ميليون قيمت داره رو خيلي ارزونتر ميشه بدست اورد :happy:
قیمت مد نظر خودتون چقدر هست ؟!

والله چي بگم... قيمتش موقع عرضه 1700 دلار امريكا بوده... ولي ميدونم كه اين قيمت ها فروش نميره... حتي نصف اين قيمت هم نميخرن چون اينجور سيستم ها طلبه خاص داره... در ضمن الان با زندگي هاي آپارتمان نشيني كي ميتونه اين سيستم هارو از 30-40% بيشتر ولوم بده؟ :D واسه همين چون ميخوام بلندگوي دست ساز Fostex درست كنم و به پول نياز دارم (همچنين اونو بسازم ديگه واسه اين پاناسونيك جا ندارم) اينو ميخوام بفروشم... واسه همين 20% قيمت عرضه رو محاسبه ميكنم بعنوان قيمت پايه كه ميشه 340 تومن... يعني قيمت پايه واسه اين سيستم 340 تومن... حالا بازم اگه شما پيشنهادي داري ميتوني بگي چون واقعا قصد فروش دارم شايد ارزونتر هم بدم... هركي هم تهران بود ميتونه تشريف بياره جايي كه ميگم براش تست صدا بگيرم از نظر Bass و تفكيك ببينه چطوره اگه دوست داشت برداره ;)

Last edited:

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
آتيش زدم به مالم :D قيمت رو ميزارم 240 تومن ... يعني 13% قيمت عرضه اون در سالي كه عرضه شد (تورم رو هم در نظر بگيريد)
يعني سيستمي كه 25 سال پيش 1700 دلار عرضه شده رو الان با بهترين وضعيت و دست نخورده و كاملا سالم با صداي فوق العاده ميدم 230،000 تومن... :eek: پول يه اسپكير T3 creative ولي ... خودتون مقايسه كنيد... فقط دوتا ووفر 12 اينچ (33 سانتي متري) هيولا با صفحه ي آلومنيوم + فيبر كربن داره كه شيشه هاي خونتون رو به لرزه در مياره (حالا كاري به ميدرنج و تويتر و كراس اور نداريم) ... الان يك جفت ووفر چيني تو بازار 300 تومنه كه عمرا صداي اينو نداره

يعني اينجوري ميشه:

يك جفت ووفر 12 اينچ اصل ژاپن با صفحه آلومنيوم و فيبر كربن با ضره گيرهايي متعدد كنار مگنت كه امكان پاره شدن رو به حداقل ميرسونن كه ميگيم جفتي 140 تومن
يك جفت ميدرنج ميگيم 60 تومن
يك جفت تويتر ميگم 20 تومن
يك جفت كراس اور ميگيم 10 تومن

جعبه هم كه انگار مجانيه
يعني واقعا اين قطعات رو ميشه با اين قيمت ها پيدا كرد

ووفرهاي اينو روي ماشين ببندي كم فنرهارو به بازي در مياره

Last edited:

pkr_legend

Registered User
لایک‌ها
7
خيلي قيمتتون خوبه! حيف پول دست و بالم ندارم مكر نه حتما" مي خريدم! راستي داداش هنوز شمارتو ندادي شارجو بريزما از كي بهت بدهكارمّ هردفعه يه چيزي مي شه يه بار پي ام نمي رسه يه بار بن مي شي و... ! حتما" پي ام كن شمارتو

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
خيلي قيمتتون خوبه! حيف پول دست و بالم ندارم مكر نه حتما" مي خريدم! راستي داداش هنوز شمارتو ندادي شارجو بريزما از كي بهت بدهكارمّ هردفعه يه چيزي مي شه يه بار پي ام نمي رسه يه بار بن مي شي و... ! حتما" پي ام كن شمارتو

قابل شمارو نداره داداش! من وجدانا دارم مفت ميدم... صداش از نظر حجم خيلي عاليه و بيس خيلي خوبي داره و از نظر تفكيك هم بد نيست و در كل سيستم خوبيه... يعني خدايي قيمت يه اسپيكر خوب دارم ميدم... وفرهاش فكر كنم اندازه يه توپ بسكتبال باشه
شارژ چي ميخواي بفرستي؟
اگه تا فردا فروش نرفت تاپيك رو مي بندم ... ميزارمش انباري يه 10-20 سال ديگه هم خاك بخوره شايد يه روزي به كارم اومد :happy:

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
اديت شد....

Last edited:

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
فقط و فقط به دليل كمبود جا و اساسكشي قيمت رو به 180،000 تومن كاهش دادم :happy: قيمت آكبند در سال عرضه 1700 دلار امريكا بوده :happy:
هركي خواست ميتونه بياد تست صدا هم بگيرم براش :happy:

M.K

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزیز این سیستم احتیاج به آمپ داره؟
اگه احیاج داره آمپ هم واسش داری برای فروش یا نه؟
چه نوع ورودی هایی داره و به چه دستگاه هایی وصل میشه
ممنون

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
دوست عزیز این سیستم احتیاج به آمپ داره؟
اگه احیاج داره آمپ هم واسش داری برای فروش یا نه؟
چه نوع ورودی هایی داره و به چه دستگاه هایی وصل میشه
ممنون

بله 100% نياز به آمپ داره... بدون آمپ حتي ووفرهاي 30 سانتيش اصلا تكون نميخوره :D يه آمپ هست Pioneer VSX-1020 كه يكي از بهترين هاي بازاره... حدود 1 ماه پيش گرفتم 740 تومن... الان چون آمپ لامپي گرفتم (نزديك 5 ميليون براي دوتا سينگل هاي اند 65 واتي) اگه مشتري خوب باشه اينو ميفروشم 7.1 (هشت كانال با خروجي ساب 9 كانال) خروجي داره هر كدوم 110 وات RMS و انواع ورودي و خروجي هم داره (فاكتور و كارت گارانتي هم داره).... اگه كسي آمپ + بلندگوهارو بخواد تخفيف خوب ميدم بهش :happy: ولي يه سيستم خيلي خفن ميشه هم تفكيك خيلي خوبي ميده (93 دسي بل*) هم حجم صدا و بيس خيلي خوبي داره... :happy:

الان سيستمي بخوايد كه بالاي 90 دسي بل تفكيك بده بايد يه چيز خيلي گرون بخريد... الان مثلا JBL EVERWST D66000 با قيمتي نزديك به 70 الي 80 ميليون تومان (براي يك جفت) تفكيك 96 دسي بل ميده :happy:

اينم نمايي از آمپ مورد نظر:
vsx1020k_back.jpg

vsx1020_k.jpg

ajhdar

Registered User
لایک‌ها
2
یه عکس از جفتش بغل هم با کیفیت بزار
یکی از دوستان دنبال یه چیزی تو همین مایه هاست

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
اديت اديت

Last edited:

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
بصورت تك (يدونه) هم فروخته ميشه چون يكي از دوستانم گفت اگه يكيشو بهم بدي ميخوام از بلندگوهاش براي ساخت يه Center Chanel استفاده كنم :happy: گفتم بگم شايد كسي يدونش به كارش بياد ... قيمتش هم مسلما نصف ميشه ديگه :happy:

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
چه امپ لامپی گرفتید؟
آمپ 1020 رو چند میدید؟ ا

راستش 1020 الان 740 تومنه... من چون اساسكشي دارم اينو گرفتم (چون نمايندگي گفت سري آخره و سري جديد ديگه دامستيك نيست بردش منم اين قضيه واسم مهم بود) واسه همين گرفتم... الان حدود شايد 1.5 ماهه گرفتم فقط آوردم از كارتون بيرون و تست گرفتم... ولي اگه كسي بخواد به قيمت بهش ميدم چون اگه بشه ميخوام 4 تا آمپ لامپي هاي اند درست كنم نزديك 4 ميليون ميشه واسه همون اينو ميفروشم... اگه خواستي پ.خ بده درباره آمپ و سيستم صحبت ميكنيم :happy:

يه Jolida خريدم البته هنوز به دستم نرسيده (پست شده)

اينم عكس:
1307904398.jpg

البته من ميخوام خودم درست كنم يه پوش پول ركتي فاير ... اين بياد ايران 2-3 روز باهاش گوش ميدم يكم كه حال كردم 1100 مشتري دارم براش (البته 170-180 تومن هزينه پستش ميشه اگه گمركي نخوره)

Last edited:

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
آفرین ... Jolida عالیه ... البته من ترجیحم اینه که پوش پول نباشه و SET باشه ... مثلا 6 وات با لامپهای KT88 یا 300B .... من فکر میکنم حتما باهاش حال میکنی ... به خصوص با اون فاستکس ها ... من اگر پول داشتم حتما میخریدم ... البته شما که میخواستی 4 -5 تومن پول بدی میتونستی توی ایران aUDIONOTE بخری و دردسر پست هم نکشی ... JOLIDA رو کسی میخره که بخواد بین 800 تا 1500 دلار پول بده ...

راستی در مورد ساخت شما به فرض لامپ هاش رو گیر بیاری ... ترانسفورمر هاش رو چطور میخوای بسازی؟ کلا همه کیفیت آمپ به پاور ساپلایش هست که فکر نکنم بتونی چیزی که در حد کیفیت JOLIDA باشه توی ایران با قیمت منطقی پیدا کنی ... البته من زیاد آشنا نیستم با بازار ... اصلا توی بازار و قیمتها نیستم ... ولی بعید میدونم ماها بتونیم با زیر دو میلیون پاور ساپلایی بسازیم که با تجاریها بتونه رقابت کنه ...

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
بصورت تك (يدونه) هم فروخته ميشه چون يكي از دوستانم گفت اگه يكيشو بهم بدي ميخوام از بلندگوهاش براي ساخت يه Center Chanel استفاده كنم :happy: گفتم بگم شايد كسي يدونش به كارش بياد ... قيمتش هم مسلما نصف ميشه ديگه :happy:

بالا باش :happy:

nadersport

Registered User
لایک‌ها
7
سلام

يك جفت سيستم هاي فاي مارك Technics ساخت پاناسونيك بفروش ميرسد:

لينك مشخصات سايت ژاپني
مشخصات:
ساخت: ژاپن
شركت سازنده: پاناسونيك
مدل: Technics SB-M4
نوع: Three ways Hi-Fi system
تويتر: 2.8cm, Hanikamudisuku, EAS-3PH25S
ميدرنج: 8cm, Hanikamudisuku, EAS-12PM08S, EAS-12PM280S (?)
ساب ووفر: 33cm, Hanikamudisuku, EAS-33PL09S
فركانس كراس اور: 900Hz, 4.2kHz
حداكثر قدرت خروجي: 200 وات
امپدانس: 6 اهم
تفكيك: 93 db
ابعاد: W: 380, H: 670, D: 331 (mm) (one with a net)
وزن: 23 كيلو (هر يونيت 23 كيلو.... دوتاش رو هم ميشه 46 :D)
سال ساخت: 1984
قيمت عرضه در 1984: 139600 ين ژاپن معادل 1700 دلار امريكا لينكا :happy:
قيمت فروش: پيشنهادي :happy:

از نظر سلامت بلندگوها كاملا سالمه و هيچ ايرادي نداره قابل توجه اينكه وفر اين بلندگو مثل بلندگوهاي معمولي نيست و از الياف كربن + يك صفحه آلومنيومي + باكاليت ساخته شده و امكان پارگي اصلا نداره :happy: جعبه سيستم هم كه از چوب روكش دار ساخته شده كمي خط و خش داره و نياز به بازسازي داره كه نجار با 20-30 تومن مثل روز اول درستش ميكنه حتي ميتونيد رنگش هم تغيير بدين... ولي در حال حاضر هم قابل استفاده هست :happy:

اينم عكسي كه خودم گرفتم:
viewer.php
[/URL][/IMG]​

از نظر تفكيك و حجم صدا هم فوق العادست و بيس خيلي خوبي ميده... انقدر قوي هست كه به آمپ پايونير VSX-1020K وصل كردم كاملا درايو ميشه و كم نمياره... حتي Klipsch Scala رو باهاش ست ميكنم چون اسكالا بيس خيلي بالايي نداره و فول رنجه ولي با اين كه ست ميكنم يه صداي فلت و عالي درست ميشه
دليل فروش: ساخت Fostex 206
IMG_0357.jpg

nوست عزیز شما که توی تاپیک بنده اطلاع رسانی میکنید راجب قیمت و در آخر میگید خریدارید اگر من اسپیکر مثل واسه شما 200 تومن نه اصلن 150 تومن بیارم چند جفت میخرید؟
اونجایی که من سیستمم رو خریدم این اسپیکر ها رو بسته به تمیزی و سلامت از جفتی 40.000 تا 100.000 تومان میفروختن!
اگر مشتری هستید من یه چند جفت بیارم واستون!؟

بالا