• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش يك جفت بلندگوي حرفه اي تكنيكس پاناسونيك

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
nوست عزیز شما که توی تاپیک بنده اطلاع رسانی میکنید راجب قیمت و در آخر میگید خریدارید اگر من اسپیکر مثل واسه شما 200 تومن نه اصلن 150 تومن بیارم چند جفت میخرید؟
اونجایی که من سیستمم رو خریدم این اسپیکر ها رو بسته به تمیزی و سلامت از جفتی 40.000 تا 100.000 تومان میفروختن!
اگر مشتری هستید من یه چند جفت بیارم واستون!؟

بله خواهش ميكنم در صورتيكه بلندگو تو اين مايه ها داريد با اين قيمت براي من 5 جفت بياريد :happy: لطفا مدل دقيق و وضعيت ظاهري و قيمت بلندگوهارو بفرستيد چون نمونه همين تكنيكس تو تهران اگه تميز و سالم و دست نخورده باشه 300 خريد و فروش ميشه :happy:

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
nوست عزیز شما که توی تاپیک بنده اطلاع رسانی میکنید راجب قیمت و در آخر میگید خریدارید اگر من اسپیکر مثل واسه شما 200 تومن نه اصلن 150 تومن بیارم چند جفت میخرید؟
اونجایی که من سیستمم رو خریدم این اسپیکر ها رو بسته به تمیزی و سلامت از جفتی 40.000 تا 100.000 تومان میفروختن!
اگر مشتری هستید من یه چند جفت بیارم واستون!؟

همچنان منتظر هستم براي قيمت و مشخصات سيستم هايي كه گفتيد ;)

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
فقط و فقط به دليل نقل مكان و اسبابكشي كه دارم آتيش ميزنم به مالم 100 هزار تومن براي يك جفت بلندگو :happy: توجه كنيد كه قيمت فروشش در سال عرضه 1800 دلار امريكا بوده :happy: كاملا سالم و در حال كار هست و قابل تست
اگه كسي خواست كه مباركش باشه اگه نه ميدم مچّد (مسجد) محل :happy::D

AFi2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اگه هنوز 1020 نفروختی، خریدارم
برای بلندگوهاتم اگه ندادیشون به مچد می خام
مرادی ام
09192940212

diana85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام لطف کن شماره تلفن بده حهت هماهنگی خرید

diana85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مجدد سلام عرض می کنم بابایی هستم لطفا" شمارتو برام به شماره 09191165979 بفرست خریدارم می خوام با sansui d907 صدا بگیرم لطفا" نظر بده

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
مجدد سلام عرض می کنم بابایی هستم لطفا" شمارتو برام به شماره 09191165979 بفرست خریدارم می خوام با sansui d907 صدا بگیرم لطفا" نظر بده

دوست عزیز ایشون بن شدن نمیتونن بیان و جواب بدن

diana85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام دوست عزیز بابائی هستم اطلاعات کمی در ها ی فای دارم اگه قابل بدونی در زمینه امپ لامپی و باند و ساخت و تهیه لوازم ساخت راهنمایی کنی ضمننا" بلندگوی معرفی شده ساب 12 اینچ داره یا....نمیدونم (فقط سابه)

1106

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام آقا خریدارم شمارم 09358679777
منتظرم.
1106

امیدمتال

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

يك جفت سيستم هاي فاي مارك Technics ساخت پاناسونيك بفروش ميرسد:

لينك مشخصات سايت ژاپني
مشخصات:
ساخت: ژاپن
شركت سازنده: پاناسونيك
مدل: Technics SB-M4
نوع: Three ways Hi-Fi system
تويتر: 2.8cm, Hanikamudisuku, EAS-3PH25S
ميدرنج: 8cm, Hanikamudisuku, EAS-12PM08S, EAS-12PM280S (?)
ساب ووفر: 33cm, Hanikamudisuku, EAS-33PL09S
فركانس كراس اور: 900Hz, 4.2kHz
حداكثر قدرت خروجي: 200 وات
امپدانس: 6 اهم
تفكيك: 93 db
ابعاد: W: 380, H: 670, D: 331 (mm) (one with a net)
وزن: 23 كيلو (هر يونيت 23 كيلو.... دوتاش رو هم ميشه 46 :D)
سال ساخت: 1984
قيمت عرضه در 1984: 139600 ين ژاپن معادل 1700 دلار امريكا [ame="http://www.google.com/search?q=139%2C600+yen&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:eek:fficial&client=firefox-a"]لينك[/ame]ا :happy:
قيمت فروش: پيشنهادي :happy:

از نظر سلامت بلندگوها كاملا سالمه و هيچ ايرادي نداره قابل توجه اينكه وفر اين بلندگو مثل بلندگوهاي معمولي نيست و از الياف كربن + يك صفحه آلومنيومي + باكاليت ساخته شده و امكان پارگي اصلا نداره :happy: جعبه سيستم هم كه از چوب روكش دار ساخته شده كمي خط و خش داره و نياز به بازسازي داره كه نجار با 20-30 تومن مثل روز اول درستش ميكنه حتي ميتونيد رنگش هم تغيير بدين... ولي در حال حاضر هم قابل استفاده هست :happy:

اينم عكسي كه خودم گرفتم:
viewer.php
[/URL][/IMG]​

از نظر تفكيك و حجم صدا هم فوق العادست و بيس خيلي خوبي ميده... انقدر قوي هست كه به آمپ پايونير VSX-1020K وصل كردم كاملا درايو ميشه و كم نمياره... حتي Klipsch Scala رو باهاش ست ميكنم چون اسكالا بيس خيلي بالايي داره و فول رنجه ولي با اين كه ست ميكنم يه صداي فلت و عالي درست ميشه
دليل فروش: ساخت Fostex 206

سیناترا جان من 180 هزار نقد خریدارم جفتشو

لطفا سریعا با من تماس بگیر و خبرم کن 021 - 44329638

و اگر دیگر دوستان هم بلندگوی تو این مایه ها داشتند خریدارم مثل - SANSUI - KENWOOD - MARANZ - JBL - PIONEER - NAKAMITCH

fariborz1359

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به سیناترای عزیز
من شمارتو دارم و بات تماس گرفتم قبلا فردا بت زنگ میزنم داداش
اگه هنوز نفروخته باشی

persian2000

Registered User
لایک‌ها
7
بابا نخرید اینا رو تو این آپارتمان های کوچیک اعصاب نمونده برامون :wacko:
یه همسایه الاغ داریم تا ساعت 3 نصفه شب چند هفته یبار بکوب بکوب راه میندازه
ایندفعه دیگه میخوام جلوی مهموناش بیارمش تو حیاط خودشو بترکونم:hmm:

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
سلام به سیناترای عزیز
من شمارتو دارم و بات تماس گرفتم قبلا فردا بت زنگ میزنم داداش
اگه هنوز نفروخته باشی

خواهش میکنم... در خدمتم :rolleyes:
بابا نخرید اینا رو تو این آپارتمان های کوچیک اعصاب نمونده برامون :wacko:
یه همسایه الاغ داریم تا ساعت 3 نصفه شب چند هفته یبار بکوب بکوب راه میندازه
ایندفعه دیگه میخوام جلوی مهموناش بیارمش تو حیاط خودشو بترکونم:hmm:

:D آره واقعا بعضی ها بی شعور هستن و 100% فاقد هرگونه قوه دماغی و ادراکی... آسایش دیگران رو در نظر نمیگیرن. خوشبختانه ما اودیوفیل هستیم و صدای های-فای مدنظرمونه. یعنی اونقدر در ولوم های بالا گوش نمیدیم که صداش از محدوده خودمون دورتر بره وگرنه من تو خونه سیستم Klipsch Cornwall دارم یه دفعه دستم خورد به ولوم رفت بالا بصورت اتفاقی، شیشه انتهای سالن شکست یه ظرف کریستال هم توی بوقه لرزید افتاد شکست... اونقدر دلم سوخت :( ازین کریستال رنگیا که خیلی دوز دارم... ولی کلا ما همیشه ولوم رو اونقدری بلند میکنیم که تو فاصله 3-4 متری از سیستم به وضوح شنیده بشه، بیشتر از اون غیرضروریه

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
من تا پرده گوشم پاره نشه ول کن نیستم فقط خوشبحتانه جایی زندگی میکنیم همه خونه ها ویلایی هست و کمتر کسی سراغ اپارتمان میره ....ما هم ازیت کسی نمی کنیم تازه یه بار همسایه داشت تو حیاط ماشین میشست من صدا اسپیکر رو کم کردم در زده میگه اقا بیزحمت زیادش کن من حوصلم سر نره :D

بابا اروپاییم ما............قیمتتون خیلی خوبه از امپیلی خوشم اومده ولی 740 گرونه برام اسپیکر شاید غول باشه ولی قیافش به درد کلاس خونه ما نمی خوره .... اقا شما که خیلی واردین مارو راهنمایی کنید چی بگیریم یه اسپیکر خیلی خفن و حرفه ای تا 200-300 تومن

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
من تا پرده گوشم پاره نشه ول کن نیستم فقط خوشبحتانه جایی زندگی میکنیم همه خونه ها ویلایی هست و کمتر کسی سراغ اپارتمان میره ....ما هم ازیت کسی نمی کنیم تازه یه بار همسایه داشت تو حیاط ماشین میشست من صدا اسپیکر رو کم کردم در زده میگه اقا بیزحمت زیادش کن من حوصلم سر نره :D

بابا اروپاییم ما............قیمتتون خیلی خوبه از امپیلی خوشم اومده ولی 740 گرونه برام اسپیکر شاید غول باشه ولی قیافش به درد کلاس خونه ما نمی خوره .... اقا شما که خیلی واردین مارو راهنمایی کنید چی بگیریم یه اسپیکر خیلی خفن و حرفه ای تا 200-300 تومن

تا 200-300 چیز خاصی ندارم فعلا ولی همین هفته پیش ساخت یه بلندگوی بسیار high-end رو برای یکی از دوستان به اتمام رسوندم و براشون ارسال کردم. گویا موقعیت کاری براشون پیش اومده باید برن شهر دیگه، از این جهت میخوان بلندگوشون رو بفروشن. قیمتش 600 هزار تومنه ... اتفاقا به شما هم نزدیک هستن، اردبیل.

این مشخصات فنی:

اینم عکسش (عکس از مراحل ساخت هم هست اگه خواستی برات میزارم)

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
دادا اینارو خودت میسازی؟؟؟ اینایی که میسازی خدایی از اماده ها صداش بیشتره یا کمتره؟؟؟
من میتونم قستی بخرم؟؟؟یکی هم یه چیزی این بدنشون mdf هست میشه رنگی که میخواییم بزنی؟؟؟

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
به خدا مفته . بخرید
من یه جفت سونی 7050 با آمپ تازه گرفتم وگرنه این حرف نداشت و توی خریدش تردید نمی کردم .
این اسپیکر های گنده که توی بازار کامپیوتر چند صد تومن فروخته میشه اصلا قابل مقایسه با این نیست .

آپ

بالا