nوست عزیز شما که توی تاپیک بنده اطلاع رسانی میکنید راجب قیمت و در آخر میگید خریدارید اگر من اسپیکر مثل واسه شما 200 تومن نه اصلن 150 تومن بیارم چند جفت میخرید؟
اونجایی که من سیستمم رو خریدم این اسپیکر ها رو بسته به تمیزی و سلامت از جفتی 40.000 تا 100.000 تومان میفروختن!
اگر مشتری هستید من یه چند جفت بیارم واستون!؟
nوست عزیز شما که توی تاپیک بنده اطلاع رسانی میکنید راجب قیمت و در آخر میگید خریدارید اگر من اسپیکر مثل واسه شما 200 تومن نه اصلن 150 تومن بیارم چند جفت میخرید؟
اونجایی که من سیستمم رو خریدم این اسپیکر ها رو بسته به تمیزی و سلامت از جفتی 40.000 تا 100.000 تومان میفروختن!
اگر مشتری هستید من یه چند جفت بیارم واستون!؟
مجدد سلام عرض می کنم بابایی هستم لطفا" شمارتو برام به شماره 09191165979 بفرست خریدارم می خوام با sansui d907 صدا بگیرم لطفا" نظر بده
سلام
يك جفت سيستم هاي فاي مارك Technics ساخت پاناسونيك بفروش ميرسد:
لينك مشخصات سايت ژاپني
مشخصات:
ساخت: ژاپن
شركت سازنده: پاناسونيك
مدل: Technics SB-M4
نوع: Three ways Hi-Fi system
تويتر: 2.8cm, Hanikamudisuku, EAS-3PH25S
ميدرنج: 8cm, Hanikamudisuku, EAS-12PM08S, EAS-12PM280S (?)
ساب ووفر: 33cm, Hanikamudisuku, EAS-33PL09S
فركانس كراس اور: 900Hz, 4.2kHz
حداكثر قدرت خروجي: 200 وات
امپدانس: 6 اهم
تفكيك: 93 db
ابعاد: W: 380, H: 670, D: 331 (mm) (one with a net)
وزن: 23 كيلو (هر يونيت 23 كيلو.... دوتاش رو هم ميشه 46)
سال ساخت: 1984
قيمت عرضه در 1984: 139600 ين ژاپن معادل 1700 دلار امريكا [ame="http://www.google.com/search?q=139%2C600+yen&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-USfficial&client=firefox-a"]لينك[/ame]ا :happy:
قيمت فروش: پيشنهادي :happy:
از نظر سلامت بلندگوها كاملا سالمه و هيچ ايرادي نداره قابل توجه اينكه وفر اين بلندگو مثل بلندگوهاي معمولي نيست و از الياف كربن + يك صفحه آلومنيومي + باكاليت ساخته شده و امكان پارگي اصلا نداره :happy: جعبه سيستم هم كه از چوب روكش دار ساخته شده كمي خط و خش داره و نياز به بازسازي داره كه نجار با 20-30 تومن مثل روز اول درستش ميكنه حتي ميتونيد رنگش هم تغيير بدين... ولي در حال حاضر هم قابل استفاده هست :happy:
اينم عكسي كه خودم گرفتم:
[/URL][/IMG]![]()
از نظر تفكيك و حجم صدا هم فوق العادست و بيس خيلي خوبي ميده... انقدر قوي هست كه به آمپ پايونير VSX-1020K وصل كردم كاملا درايو ميشه و كم نمياره... حتي Klipsch Scala رو باهاش ست ميكنم چون اسكالا بيس خيلي بالايي داره و فول رنجه ولي با اين كه ست ميكنم يه صداي فلت و عالي درست ميشه
دليل فروش: ساخت Fostex 206
سلام به سیناترای عزیز
من شمارتو دارم و بات تماس گرفتم قبلا فردا بت زنگ میزنم داداش
اگه هنوز نفروخته باشی
بابا نخرید اینا رو تو این آپارتمان های کوچیک اعصاب نمونده برامون :wacko:
یه همسایه الاغ داریم تا ساعت 3 نصفه شب چند هفته یبار بکوب بکوب راه میندازه
ایندفعه دیگه میخوام جلوی مهموناش بیارمش تو حیاط خودشو بترکونم:hmm:
من تا پرده گوشم پاره نشه ول کن نیستم فقط خوشبحتانه جایی زندگی میکنیم همه خونه ها ویلایی هست و کمتر کسی سراغ اپارتمان میره ....ما هم ازیت کسی نمی کنیم تازه یه بار همسایه داشت تو حیاط ماشین میشست من صدا اسپیکر رو کم کردم در زده میگه اقا بیزحمت زیادش کن من حوصلم سر نره
بابا اروپاییم ما............قیمتتون خیلی خوبه از امپیلی خوشم اومده ولی 740 گرونه برام اسپیکر شاید غول باشه ولی قیافش به درد کلاس خونه ما نمی خوره .... اقا شما که خیلی واردین مارو راهنمایی کنید چی بگیریم یه اسپیکر خیلی خفن و حرفه ای تا 200-300 تومن