• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش يك دستگاه تلويزيون LED - FULLHD- XVISION اينچ 22 (خريداري شده 91/1/29)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

vahid_lok

Registered User
لایک‌ها
0
200 تهران حضوری خریدارم! پیغام خصوصی زدم که جواب ندادید! حدود 10 تومانی هم هزینه ارسال داره که با ریسک ارسال نمیصرفه

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
مزایده خراب میکنید که الان بیمه میکن تیپاکس هم خیلی خوب حمل میکنه ایشون معلوم هست که واقعا اثای با فرهنگی هستن وقتی برای مزایده گذاشتن به خصوصی جواب نمیدن خوشم اومد ازشون

green wave

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي ممنون از دوستان عزيزم...
و عذرخواهي از همه دوستاني كه پ خ زدند و به خاطر حفظ حقوق ساير دوستان از پاسخگويي بهشون معذور بودم...
به دليل اينكه قيمت مزايده به قيمت مد نظر خودم نزديك شده ضمن تشكر از همه دوستان پايان مزايده رو دو روز جلو تر يعني شنبه 13 خرداد ساعت 23:59 شب ( نيمه شب امشب ) اعلام ميكنم..و چون الان مسافرت هستم تلوزيون روز دو شنبه بعدازظهر حضوري تحويل صاحب جديدش خواهد شد يا سه شنبه صبح با پست تيپاكس براي صاحب جديدش ارسال ميشه...
تا اين لحظه برندگان مزايده به ترتيب دوستان گلم:
1-sajad96 عزيز با 210 هزارتومن (شامل 7 هزار تومن هزينه پست+203 هزار تومن براي LED )
2-vahid_lok عزيز با 200 هزار تومن (حضوري -شامل 200 هزار تومن براي LED)
3-pariseiran عزيز با 205 هزارتومن (شامل 7 هزار تومن هزينه پست + 198 هزار تومن براي LED )

تشكر ويژه و عذرخواهي از ساير دوستاني كه نميتونم در خدمتشون باشم....
((مزايده تا آخر امشب ادامه داره و 100% ترجيح ميدم كه تلوزيون رو حضوري تحويل خريدار محترم بدم كه درگير داستان هاي بعديش نشم ولي دوستان شهرستاني هم نگران نباشند چون قوانين مزايده حتما رعايت خواهد شد...))

Last edited:

behrad22

Registered User
لایک‌ها
26
205 هزار تومان حضوری خریدارم...آخرین قیمت هم هستش...
در ضمن تیپاکس اونم با وزن و سایزی که TV داره زیره 20 تومان محاله بشه.من یه لپ تاپ فرستادم مشهد شد 18 تومان TV که جای خود دارد...
راستی کابل HDMI روش هست دیگه؟

green wave

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
205 هزار تومان حضوری خریدارم...آخرین قیمت هم هستش...
در ضمن تیپاکس اونم با وزن و سایزی که TV داره زیره 20 تومان محاله بشه.من یه لپ تاپ فرستادم مشهد شد 18 تومان TV که جای خود دارد...
راستی کابل HDMI روش هست دیگه؟

تلوزيونش خيلي سنگين و حجيم نيست...ولي اين چيزي هم كه ميفرماييد منطقيه...
ببينيد توي پك تلوزيون (محتويات كارتن كه توي دفترچه راهنما هم ذكر شده ) كابل HDMI نيست فقط يك رابط USB هست...ولي حالا كه دستور داديد به روي چشم ، به خريدار محترم يك عدد كابل HDMI مارك جينيوس هم هديه خواهم داد.

تا اين لحظه برندگان مزايده به ترتيب دوستان گلم:
1-behrad22 عزيز با 205 هزارتومن (حضوري -شامل 205 هزار تومن براي LED)
2-sajad96 عزيز با 210 هزارتومن (شامل 7 هزار تومن هزينه پست+203 هزار تومن براي LED )
3-vahid_lok عزيز با 200 هزار تومن (حضوري -شامل 200 هزار تومن براي LED)
4-pariseiran عزيز با 205 هزارتومن (شامل 7 هزار تومن هزينه پست + 198 هزار تومن براي LED )

Last edited:

behrad22

Registered User
لایک‌ها
26
خیلی ممنون بابت صداقتت...
من خریدارم قطعی فردا هم میام تحویل میگیرم فقط مزایده تموم شد شمارت رو واسم پ.خ کن.

green wave

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اااا اسم منو چرا از کسانی که خریدارن حذفیدی؟
من خریدارم قطعی فردا هم میام تحویل میگیرم.

نه فدات شم ......اسم شما در صدر جدول قرار داره.
كابل HDMI فقط به خاطر شما دوست عزيز اضافه شد ..اون هم به اين خاطر كه تو اين چند روز 3 4 تا پ خ دادي كه شرمندت شدم نتونستم به خاطر ساير دوستان جوابشونو بدم.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
220 تومن هزینه ارسال با شما :happy: خدایی دارم میترکونم این معامله رو راستی دوست عزیز با اتوبوس اگه بفرسی هم ارزون تر میشه هم سریع تر میاد نگران هم نباش چیزیش نمیشه
تعطیلی و غیر تعطیل نداره دمت گرم من اینو میخرم ازت حالا ببین

green wave

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزيزي كه از شهرستان هستند ، ضمن عذرخواهي از شما عزيزان ...
با توجه به ابهاماتي كه در خصوص هزينه ارسال وجود داره ...لطفا قيمت پيشنهادي رو خالص براي تلوزيون بفرماييد كه مزايده هم حالت استاندارد تري به خودش بگيره و قيمت ها روشن باشه ... هزينه پست و يا ارسال با هر وسيله اي كه خودتون صلاح ميدونيد با خريدار محترم باشه..فكر كنم منطقي تره .
با تشكر از توجهتون.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
215 تومن پست با خودم... نتیاج مزایده رو هم تو پست اول بزار داداش مرسی

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
دوستان عزيزي كه از شهرستان هستند ، ضمن عذرخواهي از شما عزيزان ...
با توجه به ابهاماتي كه در خصوص هزينه ارسال وجود داره ...لطفا قيمت پيشنهادي رو خالص براي تلوزيون بفرماييد كه مزايده هم حالت استاندارد تري به خودش بگيره و قيمت ها روشن باشه ... هزينه پست و يا ارسال با هر وسيله اي كه خودتون صلاح ميدونيد با خريدار محترم باشه..فكر كنم منطقي تره .
با تشكر از توجهتون.

دوستان فقط میخوام یه راهنمایی بکنیم در این زمینه

برای من یه بسته 11 کیلویی از اهواز با پست سفارشی فرستادن که 12 تومن هزینش شد و 3 روزه دستم رسید

green wave

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا سپاسگزارم از pariseiran عزيز كه توجه كردند...
ممنون

دوستان فقط میخوام یه راهنمایی بکنیم در این زمینه

برای من یه بسته 11 کیلویی از اهواز با پست سفارشی فرستادن که 12 تومن هزینش شد و 3 روزه دستم رسید

ممنون دوست عزيز....100% راهنماييتون خيلي به درد دوستان شهرستاني كه ميخوان پيشنهاد بدن ميخوره.....مرسي.

Last edited:

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
واقعا سپاسگزارم كه توجه كرديد...
ممنون

ممنون دوست عزيز....100% راهنماييتون خيلي به درد دوستان شهرستاني كه ميخوان پيشنهاد بدن ميخوره.....مرسي.

خواهش رفیق

پست سفارش به ازای هر کیلو حدود 1000 تومن هست اینم یه لینک که خیلی راحت میتونین هزینه پست رو آنلاین حساب کنید : محاسبه آنلاين هزينه پست مرسولات

green wave

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

enfejar

Registered User
لایک‌ها
3
1 سوال از استارتر محترم ؟ داداش این 22 اینچ ایکسباکس رو جواب میده ؟ من ایکسباکسم رو به تلویزیون 37 XVISION وصل کردم نمیدونم lcd بود یا led البته با کابل vga اصلا کیفیت نداشت نمیدونم شاید از کابل باشه به طوری که فوتبال اسمه بازیکن ها رو اصلا نمیشه خوند
حالا میخوام یک تلویزیون بگیرم فقط باسه ایکسباکس تا 500-600 تومن چی پیشنهاد میدی ؟
الان عکسی رو گرفتی دیدم خیلی شفاف و واضح و روشنه ! در این حد شفافی ولی بزگتر میخوام

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
من ترجیح میدم با اتوبوس برام بفرستین اگه مقدروه براتون چون هروقت با اتوبوس جنس فرستادن خیلی خیلی سریع میرسه واقعا عالیه مطمدن تر هم هست فقط زحمتش یکم میفته گردن شده فقط دو نکنه شما قیمت خارج از مزایده نذاشتین ..... اگه میشه یه قیمت خارج از مزایده بزار اگه به صرفه همین الان تمومش کنم خرید کنم شما هم بفرستی

من 4 شنبه مسافر شمال هستم منم در نظر بگیرید که جنس دستم برسه

پیشنهاد خودم میدم برای خارج از مزایده صرف کرد زود بگید یه جا ادم میخواد زرنگ بازی کنی مشتری 2-3 نفر میشه ولی من برام پولش مهم نیست عجله دارم قیمت خارج از مزایده هم جزو قوانین هست و مشکلی نیست ولی من واقعا عجله دارم باید برم شمال برای امتحانات و به یه مانیتور نیاز دارم حالا تلوزیون هم باشه چه بهتر چشم اینو گرفته ولی نشد اگه کاربر FeaRLorD هم برای فروش گذاشتن اونو اوکی کنم ایشون امتیاز هم دارن پول اول واریز میشه
خوب اما شما قیمت اخر و خارج از مزایده من برای ایت تلوزیون
250 تومن ارسال به وسیله اتوبوس هزینه به عهده خود شما دیگه خودتون میدونید بعد از دریافت واریز انی خواهد شد فید بک های منم بالای 3-4 میلیون باید باشه بازم تضمین خواستی میگم میان تضمین میکنن

Last edited:

green wave

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با توجه به اينكه دوستان ديگه ، قيمت آخرشون رو پيشنهاد دادند
و بعيد ميدونم دوستان پيشنهاد بالاتري داشته باشند ...تلويزيون خارج مزايده فروخته ميشه به دوست گلم pariseiran عزيز

قيمت نهايي با احتساب 15 تومن هزينه ارسال 235 تومن براي LED هست ...قيمت نهايي با هزينه ارسال 250 تومن.

از همه دوستان به خاطر صرف زمان و انرژي در اين مزايده تشكر ميكنم و شرمندشون هستم كه نشد در خدمتشون باشم به خصوص دوست عزيزم بهراد جان كه واقعا شرمندش هستم.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
هزینه ارسال کم میشه نترس اتوبوسه فقط چونه بزن البته برا خودت میگم ما که 250 تقدیم شما میکنیم شما ضرر نگن بگو ماله یه دانشجوی بیچارس دروغ هم نگفتی بگی

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
با توجه به اينكه دوستان ديگه ، قيمت آخرشون رو پيشنهاد دادند
و بعيد ميدونم دوستان پيشنهاد بالاتري داشته باشند ...تلويزيون خارج مزايده فروخته ميشه به دوست گلم pariseiran عزيز

قيمت نهايي با احتساب 15 تومن هزينه ارسال 235 تومن براي LED هست ...قيمت نهايي با هزينه ارسال 250 تومن.

از همه دوستان به خاطر صرف زمان و انرژي در اين مزايده تشكر ميكنم و شرمندشون هستم كه نشد در خدمتشون باشم به خصوص دوست عزيزم بهراد جان كه واقعا شرمندش هستم.

هزینه ارسال کم میشه نترس اتوبوسه فقط چونه بزن البته برا خودت میگم ما که 250 تقدیم شما میکنیم شما ضرر نگن بگو ماله یه دانشجوی بیچارس دروغ هم نگفتی بگی

مبارکت باشه رفیق انشاالله بچت توش یورو 2024 رو ببینه :دی

دوستان قضیه این دیوایس هم مشخص شد منم یدونه ال سی دی دارم که تاپیکش تو امضام هست هرکی خواست یه سر بزنه ( با اجازه استارتر عزیز )

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا