7950 خیلی پر مصرف نیست یه 530 کفاینت میکنهسلام جناب شعبانی واسه گرافیک 7950 نیاز به پاور داشتم.
آیا پاور ۵۳۰ وات کافی هست؟
لطفا جهت واریز و هماهنگی پخ بفرمایید.
سلام دوست بزرگوارسلام بنده یه پاور 535 وات گرین می خواستم از نظر تمیز بودن برای من فرق نمی کنه فقط سالمه سالم باشه اقای شعبانی اگه پاور 535 وات تون می بینید تعمیریی یندن یا ضعیفند من می تونم صبر کنم تا پاور جدید بیارید یا اگه می بینید پاور 580 یا 480 تون بهتر از 535 واته همونا رو بخرم
اگه قیمت پاور 535 بهترتون گرونترم باشه بنده حاضرم مابه التفاوتم پرداخت کنم
من تمام کمال شما رو قبول دارم فقط می مونه شرایط خرید که شما برای من ذکر کنید تا برای خرید اقدام کنم با تشکر
اقای شعبانی بنده یه پاور دارم که تازگی ها روی گرافیک جیفورس 9600GSO اصلا روشن نمی کنه کامپیوتر رو با گرافیکsapphire 5450 یک گیگ بالا میاره ولی خیلی هنگ میکنهسلام دوست بزرگوار
ممنون میشم مشخصات سیستم رو بفرمائید تا گزینه مناسب رو خدمتتمون معرفی کنم
از حسن نظرتون به حقیر متشکرماقای شعبانی بنده یه پاور دارم که تازگی ها روی گرافیک جیفورس 9600GSO اصلا روشن نمی کنه کامپیوتر رو با گرافیکsapphire 5450 یک گیگ بالا میاره ولی خیلی هنگ میکنه
مشخصات
CPU:CORE i3 3220
mainboard:gigabyte h61m-s2p
رم دوتا 4 گیگ
هاردم دوتا
گرافیک 9600gso برق 6 پین می خوره
اقای شعبانی یه پاوری می خوام هم برای گرافیک 9600 مناسب باشه هم برای 5450
در اخرم باید بگم شما می تونستید به بنده یه پاور گرون بفروشید و سود بیشتر کنید ولی شما مشخصات سیستمو رو از من می خواهید که واقعا تو این دور زمونه کمتر فروشنده پیدا میشه که به فکر خریدار باشه همه به فکر خودشونن خیلی خیلی اقایی
سلام.داداش هارد ندارید؟
اخرین قیمتت چنده؟ تعویض نداری با http://forum.persiantools.com/threads/فروش-کیف-پوما-اورجینال.578706/#post-9829268
از حسن نظرتون به حقیر متشکرم
خوب سیستم شما حکایت از این رو داره که یه پاور 430 وات هم براش کافیه و نیازی نیست وات بالاتر بخری از طرفی پاوری که الان استفاده میکنید چی هست؟؟
اون پاوری که شما داری اصلا غیر قابل مقایسه با گرین هست اون پاور فیک تقلبی و جزو آشغالترین پاورهاست و فقط برای سیستم های معمولی استفاده میشه اونم فقط بخاطر قیمت و گرنه کیفیت صفرپس همونو برام کنار بگذارید فقط برق 6 پین برای گرافیک اولی که داره؟
پاورم
ایسوس هست. اوایل خوب بود رو گرافیک اولیم خوب جواب میداد کم کم قدرتش ضعیف شد
یه سوال دگه هم دارم اینه این پاور گرین مثل پاور اولم قدرتش تحلیل نمیره
حرف شما کاملا درست این پاور واقعا تقلبیه چند روز پیش خوب کار می کرد که گذاشتمش برای فروش تا یه پاور از شما بخرم . بعضی روزا قاط می زنه وبعضی روزا خوب کار می کنه واقعا از اینکه در مورد پاورم توضیح دادی ممنون قصد فروشش کرده بودم با این اوصاف باید بندازمش تو سطل اشغالاون پاوری که شما داری اصلا غیر قابل مقایسه با گرین هست اون پاور فیک تقلبی و جزو آشغالترین پاورهاست و فقط برای سیستم های معمولی استفاده میشه اونم فقط بخاطر قیمت و گرنه کیفیت صفر
بله.چند بار خودم با پست خرید کردم از جناب شعبانیاقا امکان ارسال با پست هستش. هزینه ی پستش چقدر میشه؟
سلاماقا امکان ارسال با پست هستش. هزینه ی پستش چقدر میشه؟