hamed khan
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 55
- لایکها
- 3
جناب شعبانی میشه یه لینک از اون پاور 650 انرمکس بزارید واینکه قیمت و وضعیت گارانتیش به چه صورت هست؟
با سپاس.
با سپاس.
http://lioncomputer.ir/product/3696/Enermax+TRIATHLOR+ECO+650W+Power+Supply+Unit/جناب شعبانی میشه یه لینک از اون پاور 650 انرمکس بزارید واینکه قیمت و وضعیت گارانتیش به چه صورت هست؟
با سپاس.
سلام دوست گرامیپاور 380موجود دارید؟
مادربورد ایسوس p7h55
هارد یک ترابایت
4 گیگ رم
cpu core i3
الان 230 روش کمه هست خودتون چی پیشنهاد می دید؟ فقط پاوری باشه به مادربورد بخوره...
با هزینه ارسال قیمت برام بفرستید.
این سیستم شما با یه 230 وات کار میکنه ولی اصلا توصیه نمیشه این 230 مینیمم پاوری هست که میتونه سیستم رو راه اندازی کنهgt 220 هستش. گرافیک اولیم که بستم گرین 530 بود ترکید و بعدش چند ماه پیش 230 بستم.
دوستی که پیشنهاد داد فکر کنم متوجه مقدار مصرف اصلا نبود و میگفت همین گرافیکای 230 ایرانی خوبه.
قیمت کابلها را برام میفرستی لطفا ؟سلام دوست گرامی
بله موجوده
بسیار خوب.این سیستم شما با یه 230 وات کار میکنه ولی اصلا توصیه نمیشه این 230 مینیمم پاوری هست که میتونه سیستم رو راه اندازی کنه
خوب یه پاور 300 یا 330 گرین خوب و یه 380 عالی عالیه
قیمت کابل ها 9 تومن هستقیمت کابلها را برام میفرستی لطفا ؟
ارسال شدبسیار خوب.
قیمت یک پاور 380 با هزینه ارسال رو برام پیام خصوصی بکنید.
مدلش هم بگید که گارانتی داره یا کارکرده ...
سلام دوست گرامی و عزیزببخشید پاورها باز شده یا تعمیری نیستند؟
آیا از این سری قدیمی گرینه یا سری جدید.چون شنیدم جدیدهاش زیاد کیفیت سابق رو نداره.
یک سیستم دارم چیپ و گرافیکش داغ میکنه با پاورهای معمولی ایرانی.میخوام خیالم راحت باشه از واتش.
حداقل وات 380 نیاز دارم.
سلام دوست بزرگواربا سلام. اقای شعبانی عزیز میشه راهنمایی کنید واسه این سیستم چه پاوری بگیرم خوبه؟ واسه خودم GREEN 380 است.
مین M4A785
سی پی یو PHENOME II X6 1095
2 عدد هارد HDD 500 7200 RMP
1 عدد هارد A DATA 128 GH
4 رم 2MG با کش 1866 4 عدد
دی وی دی رایتر 1
کارت گرافیک NVIDIA GFORCE 630
پاور 1000 کولر مستذ هست بدردت میخورهبادرود
جناب شعبانی ببخشید پاور 800 یا 1000 وات واسه تعویض با این پاور بنده موجود دارید ؟
http://forum.persiantools.com/index.php?threads/597644/
مبارکتون باشه یکی از بهتری پاورها رو خریدینآقای شعبانی امروز پاوری که فرستادید تحویل گرفتم.ممنون بابت زحمتی که کشیدید.