یعنی یه سرشو میزنی پاور فقط یه دونه ساتا میده ؟ یا چهار شاخس (عین فابریکی خودش ) ؟ ممنوونسلام
ساتاش موجوده 9 تومن برای هر کابل
یعنی یه سرشو میزنی پاور فقط یه دونه ساتا میده ؟ یا چهار شاخس (عین فابریکی خودش ) ؟ ممنوونسلام
ساتاش موجوده 9 تومن برای هر کابل
فقط بفرمائید منظور شما از 8 پین برای مادربرد هست یا گرافیک
فابریک خودش هستیعنی یه سرشو میزنی پاور فقط یه دونه ساتا میده ؟ یا چهار شاخس (عین فابریکی خودش ) ؟ ممنوون
توان مصرفی این سیستم حدود420 وات هست که یه پاور حدود 600 وات براش کافیهسلام آقای شعبانی .. برای سیستم زیر چی پیشنهاد میدید ؟!
cpu : phenom x4 970
VGA : ati 5870 1g
ram : 4gb ddr3
480 گرین دارم 70 تقدیم میشه خوب و تمییزمنظورم 8 پین برای مادربورد بود.
جناب شعبانی من یک پاور 430 گرین سری eu دارم .. این پاور یعنی جواب سیستم منو نمیده ؟! یعنی مجبورم عوضش کنم ؟!توان مصرفی این سیستم حدود420 وات هست که یه پاور حدود 600 وات براش کافیه
متاسفانهجناب شعبانی من یک پاور 430 گرین سری eu دارم .. این پاور یعنی جواب سیستم منو نمیده ؟! یعنی مجبورم عوضش کنم ؟!
بدون گارانتی 600 وات او سی زد موجودهآقا پاور بالای 600 چی داری ؟ کار کرده
واسه گرافیک یه 8 و 6 پین داشته باشه
آخه تا الان از این پاور استفاده می کردم .. ممکنه واسه سیستمم مشکل به وجود بیاره ؟!متاسفانه
باید تعویض شه 430 خیلی کمه
بله تا به الان استفاده میکردین ولی پاور خیلی تو فشار بوده تو الین حالت ریپل خروجی بالا میره و احتمال آسیب زدن به قطعات بالا میره از طرفی راندمان قطعات هم پائین میاد وقتی خوراک گرافیک خوب تامین نشه باز دهی هم خوب نخواهد بودآخه تا الان از این پاور استفاده می کردم .. ممکنه واسه سیستمم مشکل به وجود بیاره ؟!
شما پاور قیمت خوب که 6 پین گرافیک داشته باشه و به سیستم من بخوره دارین ؟!
فعلا 80 90 متاسفانه...بله تا به الان استفاده میکردین ولی پاور خیلی تو فشار بوده تو الین حالت ریپل خروجی بالا میره و احتمال آسیب زدن به قطعات بالا میره از طرفی راندمان قطعات هم پائین میاد وقتی خوراک گرافیک خوب تامین نشه باز دهی هم خوب نخواهد بود
و در آخر بودجه چقدر داری
480 گرین دارم 70 تقدیم میشه خوب و تمییز
سلامسلام جناب شعبانی عزیز میخواستم ببینم پاور 600 eu یا 585b کدومش بهتره؟ و نظرتون بین اینا و 600 ocz که گفتین چیه؟
لطف کنید شماره حساب و هزینه کل Power -GP580B بعلاوه هزینه ارسال سفارشی رو برام PM کنید تا پرداخت کنم .
سلام بزرگوارسلام دوست عزیز
فکر کردم پاورهایی که صفحه اوله ،موجود دارید ولی انگار موجود نبوده که پاسخ ندادید به هر حال ممنون به خاطر راهنمایی در مورد پاور .
موفق باشید.