سلامآقاي شعباني عزيز پاور ما هم امروز تست شد همه چيز اوكي بود! ممنون
اون پاور 885 رو با GP685B فن سبز گارانتي تا 94 تعويض ميكنيد؟ اگه آره شرايط رو پ خ كنيد.
عذر منو بپذیر اونو دادم رفت
سلامآقاي شعباني عزيز پاور ما هم امروز تست شد همه چيز اوكي بود! ممنون
اون پاور 885 رو با GP685B فن سبز گارانتي تا 94 تعويض ميكنيد؟ اگه آره شرايط رو پ خ كنيد.
سلام
عذر منو بپذیر اونو دادم رفت
سلامجناب شعبانی ممنون میشم شماره حساب +مبلغ رو بابت 380 با هزینه ارسال بفرستید
راستش امتحان نکردمسلام دوستان عزیز پاور کامپیوتر میتونه باطری ماشین رو شارژ کنه؟؟؟؟؟؟اگه میتونه من یکی از این پاور ها بخرم.ممنون میشم جوابم رو بدید
سلامخروجی پاورهای سری eu بهتر از بقیه است؟ من دیدم جمع خروجیو زده 50 زیر 12 ولت این یعنی چه؟
سلام و ارادتدرودبر آقای شعبانی عزیز
فن اصلی اینتل دارید
تعداد می خوام و آکبند
سلام
داداش من از این وات و این چیزا زیاد سر در نمیارم!
چه طور باید فهمید یه سیستم به چه پاوری احتیاج داره؟مثلا یه سیستم با گرافیک 2 و رم 4 و سی پی یو 2 هسته ای برای اینکه بهترین عملکرد رو نشون بده به ه پاوری احتیاج داره؟
تفاوت بین مارک ها چه جوریه؟مثلا مارک گیرین 400 وات با یه مارک دیگه 400 وات از لحاظ قدرت یکی هستند دیگه؟
جناب شعبانی ocz 600 قیمتش چنده؟
580 گرین موجود داری؟
600 ترمالتک چطور؟
با اجازه جناب شعبانی گرامی که استاد بنده هستن:
ببینید دوست من، مصرف سیستم بستگی کامل به دقیقا قطعاتی داره که روش هستند یعنی نوع و مدل سی پی یو، نوع و مدل گرافیک، تعداد فن ها، چند تا هارد یا دی وی دی درایو رو سیستم هست و حتی مدل مادربرد. برای اینکه بدونید چه سیستمی دقیقا چه پاوری میخواد تشریف ببرید سایت شرکت گرین green-case.com و اون سمت چپ صفحه یه خرده پایین، نوشته نرم افزار محاسبه توان پاور. اونو که کلیک کردی وارد یه صفحه ای میشید که میتونید دونه دونه قطعات سیستم رو از لیست کرکره ای برگزیده و دست آخر هم دکمه "حساب کن" رو بزنید تا دقیقا مصرف سیستم و هم پاور پیشنهادی رو بهتون اعلام کنه. دو دقیقه هم وقت نمیبره
میتونید از ocz یه عکس با یه لینک بدید ممنون میشم.......