• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش پاورهای گرین و برندهای معتبر با بهترین قیمت

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
آقاي شعباني عزيز پاور ما هم امروز تست شد همه چيز اوكي بود! ممنون
اون پاور 885 رو با GP685B فن سبز گارانتي تا 94 تعويض ميكنيد؟ اگه آره شرايط رو پ خ كنيد.
سلام
عذر منو بپذیر اونو دادم رفت

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
پاور 600 وات ocz رسید

bestmusic

Registered User
لایک‌ها
31
خروجی پاورهای سری eu بهتر از بقیه است؟ من دیدم جمع خروجیو زده 50 زیر 12 ولت این یعنی چه؟

suzuki299

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان عزیز پاور کامپیوتر میتونه باطری ماشین رو شارژ کنه؟؟؟؟؟؟اگه میتونه من یکی از این پاور ها بخرم.ممنون میشم جوابم رو بدید

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
سلام دوستان عزیز پاور کامپیوتر میتونه باطری ماشین رو شارژ کنه؟؟؟؟؟؟اگه میتونه من یکی از این پاور ها بخرم.ممنون میشم جوابم رو بدید
راستش امتحان نکردم
یه مدل پاور خوب و عالی و صاحب نام 350 وات دارم تقدیم میشه 15 تست کن جواب داد میشه شارژ نشد هم که میشه پاور ساپلای

خروجی پاورهای سری eu بهتر از بقیه است؟ من دیدم جمع خروجیو زده 50 زیر 12 ولت این یعنی چه؟
سلام
خروجی های پاورهای جدید بر اساس استانداردهای جدید متغیره
نمیشه گفت بهتره بلکه بهینهتره

1985ha

Registered User
لایک‌ها
826
درودبر آقای شعبانی عزیز
فن اصلی اینتل دارید
تعداد می خوام و آکبند

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
سلام
داداش من از این وات و این چیزا زیاد سر در نمیارم!
چه طور باید فهمید یه سیستم به چه پاوری احتیاج داره؟مثلا یه سیستم با گرافیک 2 و رم 4 و سی پی یو 2 هسته ای برای اینکه بهترین عملکرد رو نشون بده به ه پاوری احتیاج داره؟
تفاوت بین مارک ها چه جوریه؟مثلا مارک گیرین 400 وات با یه مارک دیگه 400 وات از لحاظ قدرت یکی هستند دیگه؟

majid.k

Registered User
لایک‌ها
193
جناب شعبانی ocz 600 قیمتش چنده؟
580 گرین موجود داری؟
600 ترمالتک چطور؟

handynasty

Registered User
لایک‌ها
364
سلام
داداش من از این وات و این چیزا زیاد سر در نمیارم!
چه طور باید فهمید یه سیستم به چه پاوری احتیاج داره؟مثلا یه سیستم با گرافیک 2 و رم 4 و سی پی یو 2 هسته ای برای اینکه بهترین عملکرد رو نشون بده به ه پاوری احتیاج داره؟
تفاوت بین مارک ها چه جوریه؟مثلا مارک گیرین 400 وات با یه مارک دیگه 400 وات از لحاظ قدرت یکی هستند دیگه؟

با اجازه جناب شعبانی گرامی که استاد بنده هستن:

ببینید دوست من، مصرف سیستم بستگی کامل به دقیقا قطعاتی داره که روش هستند یعنی نوع و مدل سی پی یو، نوع و مدل گرافیک، تعداد فن ها، چند تا هارد یا دی وی دی درایو رو سیستم هست و حتی مدل مادربرد. برای اینکه بدونید چه سیستمی دقیقا چه پاوری میخواد تشریف ببرید سایت شرکت گرین green-case.com و اون سمت چپ صفحه یه خرده پایین، نوشته نرم افزار محاسبه توان پاور. اونو که کلیک کردی وارد یه صفحه ای میشید که میتونید دونه دونه قطعات سیستم رو از لیست کرکره ای برگزیده و دست آخر هم دکمه "حساب کن" رو بزنید تا دقیقا مصرف سیستم و هم پاور پیشنهادی رو بهتون اعلام کنه. دو دقیقه هم وقت نمیبره

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
با اجازه جناب شعبانی گرامی که استاد بنده هستن:

ببینید دوست من، مصرف سیستم بستگی کامل به دقیقا قطعاتی داره که روش هستند یعنی نوع و مدل سی پی یو، نوع و مدل گرافیک، تعداد فن ها، چند تا هارد یا دی وی دی درایو رو سیستم هست و حتی مدل مادربرد. برای اینکه بدونید چه سیستمی دقیقا چه پاوری میخواد تشریف ببرید سایت شرکت گرین green-case.com و اون سمت چپ صفحه یه خرده پایین، نوشته نرم افزار محاسبه توان پاور. اونو که کلیک کردی وارد یه صفحه ای میشید که میتونید دونه دونه قطعات سیستم رو از لیست کرکره ای برگزیده و دست آخر هم دکمه "حساب کن" رو بزنید تا دقیقا مصرف سیستم و هم پاور پیشنهادی رو بهتون اعلام کنه. دو دقیقه هم وقت نمیبره

thanks a lot

majid.k

Registered User
لایک‌ها
193
میتونید از ocz یه عکس با یه لینک بدید ممنون میشم.......

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074

___Hero___

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
سلام جناب شعبانی.

این سیستم من هست

مادربورد x58a-oc
cpu i7 920
ram crosair 8 gig
vga: gtx 460
hd: 500
dvd rw

پاور مورد نیازش چیه؟ شماره کارت لطف کنین...

بالا