pourya7
Registered User
سلام
آقا یه سوال .. واسه یه cPU AMD 4100 Fx بهمراه مینی که بدردش بخوره ... چه پاوری جواب میده؟؟
آقا یه سوال .. واسه یه cPU AMD 4100 Fx بهمراه مینی که بدردش بخوره ... چه پاوری جواب میده؟؟
سلام بابک جان خوبی برادر
از اون 380 که دادم راضی بودی
شماره ارسال شد
1030 دارم بکارت میاد؟؟
فقط صدای فنشون زیاده تا دلت بخواد 6 پین و 8 پین و همه جور پین داره
قیمت هم 180 تومن
سلام دوست عزیز .
این پاور 1030 شما برند گرین هست ؟
اگه آره که لطفاً آخرین قیمتتون رو همینجا اعلام و یا برام پخ کنید .
با تشکر
مهدی
داداش قیمتهای اقای شعبانی مقطوعه
انچنان سودی نمیکنه که بخاد تخفیف هم بده.
بله گرینه دیگه
180 برای هزاروسی زیاده؟؟؟!!!!
سلام بزرگوار مدلش دقیقا 1030B هستخودم ی دونش رو دارم که سال 89 خریدم 197 و الان هم که شده حدودا 500 الی 520 .
دوست عزیز ، فقط خواستم مطمعن بشم .
از نظر قیمتی هم اطمینان کامل دارم که خیلی قیمتهای این دوستمون خوبه چون خودم نیز ی فروشنده هستم و از تمامی قیمتها اطلاع دارم .
ممنون دوست عزیز .
سلام و عرض ارادت خدمت جناب شعبانی عزیز
پاور حدود 500 وات سایلنت چی داری؟
با سلام و عرض ادب .
دوست عزیز آمار این 1030 های گرین رو برام نگرفتین .
موجودی + قیمت آخر + اطمینان از سلامتی و تعمیر نشدنشون .
با تشکر
سلام دوست منیک سوال و راهنمایی برای خرید ...
فرق و تفاوت پاور های گرین با مدل های EU , B , A , AB در چه چیز هست؟
بسیار سپاسگزارم ...سلام دوست من
پاورهای سری ab مال شرکت hec هست که توسط گرین عرضه شد و خصیوصیاتشون اینه که پی اف سی اکتیو نیستند و فن های کوچیک دارند
پاورهای سری A هم سون تیم تایوان هست که پی اف سی اکتیو نیستندو طول عمر متوسطی دارند پاورهای سری B هم سون تیم هستند که پی اف سی اکتیو دارند طول عمر حدود 100 هزار ساعت دارند توان راکتیو کمتری دارند راندمان بیشتری هم دارند گرونتر هستند و میشه گفت حرفه ائی باز خود اینا هم بعضیاشون الترا سایلنت هستندو بعضیا کابلاشون مدیریت شده هستند
پاورهای سری extra utility یا همون EU هم از شرکت معظم های پاور الکترونیکس هست
پاورهای این سری پی اف سی اکتیو دارند مصرف انرژی بسیار کمی بخاطر استفاده از قطعات smd دارند 80 پلاس برنز رو دارن ((نشان کیفیت پاورها)) داشتن پروتکشن های حفاظتی و .....
بسیار سپاسگزارم ...
آقا خب شما که این همه توضیح دادی یه زحمت هم بکش راجع این PFC و سون تیم توضیح بدید و کدام پاور برای من خوبه؟
من CPU AMD fx 4100 دارم قراره گرافیک مناسب بخرم مادربورد Asrock 770de3l دارم .
سون تیم seventeam اسم یه کمپانی بزرک تولید پاور هست منظورم این بود که تامین کنند ه این مدل پاورها این شرکت هستبسیار سپاسگزارم ...
آقا خب شما که این همه توضیح دادی یه زحمت هم بکش راجع این PFC و سون تیم توضیح بدید و کدام پاور برای من خوبه؟
سلام قربان ۵۸۰ ایا ۲ تا ۶ پین داره؟ ۴۸۵ نو چطور من یکی از این ۲ مدل را میخام بی زحمت واسه هماهنگی ۰۹۳۵۳۶۷۴۷۲۰ علی
بسیار سپاسگزارم ...
والا درگیر انتخابم .. گرافیک خوب با قیمت مناسب گیر نمیاد ...تا اینجا سیستم شما خیلی توان مصرف بالا نداره اما در آینده تصمیم دارید چه نوع گرافیکی رو بخرید ؟؟
بدونم بهتره
بنظرم که از همه پاورام بهتر و مقرون بصرفه تر هستوالا درگیر انتخابم .. گرافیک خوب با قیمت مناسب گیر نمیاد ...
اما یه چیزی در حدود مصرف 120 تا 65 W حتما میگریم دیگه ...
مدل و برند خاصی مد نظر ندارم ... هر فرصت خوبی که باشه با قمیت مناسب خریداری میکنم...
مدل 580B که خودتون دارید چه جوریه؟؟
سلام دوست عزیز
پیرو اون پ خ ای که دادم گفتم برام رزرو داشته باشید تا پاور خودم رو بفروشم خبرتان میکنم
ممنون از پاسختان
یا علی