• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش پاورهای گرین و برندهای معتبر با بهترین قیمت

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
اقای شعبانی پاور ها تعمیری هستن؟

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
اقای شعبانی پاور ها تعمیری هستن؟

پاور پلمب هم موجود هست
تعمیریها هم فقط در حد تقویت استندبای هست
اتفاقا بیشتر اذیت ها از پلمب هاست از داخلشون خبر نداریم میدیم دست مشتری بخاطر ضعف استند بای با بعضی مادربردا سازگاری ندارند
بخاطر همین پلمب ها رو فقط 48 ساعت مهلت تست میدیم
و باز شده ها رو یک ماه مهلت تست

alirezagholami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خاطره خوبی از پاور گرین و گارانتیش ندارم
یکبار پاور نشتی داد و دود کرد و کیس روشن نمیشد بردم گارانتی بعد از بررسی گفتند مشکل خاصی وجود نداشته ! و پاور را مجدد تحویلم دادند بعد از یک روز دوباره همان مشکل تکرار شد
اینبار پاور را انداختم دور قبل از اینکه به بقیه قطعات صدمه بزنه / و یک پاور جدید خریدم ( البته هیچ وقت دیگر پاور گرین نمیخرم )

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
یکبار پاور نشتی داد و دود کرد و کیس روشن نمیشد بردم گارانتی بعد از بررسی گفتند مشکل خاصی وجود نداشته ! و پاور را مجدد تحویلم دادند بعد از یک روز دوباره همان مشکل تکرار شد
اینبار پاور را انداختم دور قبل از اینکه به بقیه قطعات صدمه بزنه / و یک پاور جدید خریدم ( البته هیچ وقت دیگر پاور گرین نمیخرم )

سلام دوست من
خرابی تو تمام قطعات هست بوده و خواهد بود گرین یه اسم بیشتر نیست پشت این نام چند کمپانی معتبر دنیا هستند که تامین کننده پاورهای گرین هستن
من بسیار دیده ام که پاورهائی با استاندارد پلاتینیوم از معروفترین برند دنیا هم فقط یکساعت و حتی اصلا کار نکردن این دلیل بر بد بودن نیست تو فرآیند تولید درصدی برای خرابی در نظر گرفته شده
البته نظر شخصی شما قابل احترام هست
ممنون

hostirani

Registered User
لایک‌ها
9
كدام برند با كيفيت تره ؟ من خودم نظرم با گرينه و كولر مستر

handynasty

Registered User
لایک‌ها
364

استاد گرامی

با احترام به نظری که اینجا دادید، باید خدمتتون بگم همونجور که خود آقای شعبانی هم پاسخ دادند، پاور گرین بهترین و با کیفیت ترین پاور در ایران اگه نباشه، دستکم یکی از بهترین هاست. علتش هم این نیست که چون من دارم ازش تعریف میکنم یا احیانا مثلا آقای شعبانی صاحاب کارخونه ش هست یا ... .
بلکه به اذعان اکثر خریداران و استفاده کنندگان این پاور، خرید اون بیشترین صرفه و اطمینان خاطر رو در بر خواهد داشت. خیلی رک و راست بگم خدمتت، من از تعریف و تمجید و رضایت از پاورهای گرین اگه بخوام بشمرم شاید تا حالا بیش از 100 مورد بوده، اما برعکسش، از موارد نارضایتی و خرابی و دود کردن! و نشتی دادن، والا شما اولین نفری هستی که همچین چیزی ازش میشنوم! شما مطمئنی پاور با وات مناسب واسه سیستمت استفاده کرده بودی؟ چون مثلا اگه پاور 250 واتی بهترین مارک دنیا رو هم ببندی روی سیستمی که کارت گرافیک HD 4870 روش نصبه، مطمئن باش اگه منفجر نشه، شانس آوردی!

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
استاد گرامی

با احترام به نظری که اینجا دادید، باید خدمتتون بگم همونجور که خود آقای شعبانی هم پاسخ دادند، پاور گرین بهترین و با کیفیت ترین پاور در ایران اگه نباشه، دستکم یکی از بهترین هاست. علتش هم این نیست که چون من دارم ازش تعریف میکنم یا احیانا مثلا آقای شعبانی صاحاب کارخونه ش هست یا ... .
بلکه به اذعان اکثر خریداران و استفاده کنندگان این پاور، خرید اون بیشترین صرفه و اطمینان خاطر رو در بر خواهد داشت. خیلی رک و راست بگم خدمتت، من از تعریف و تمجید و رضایت از پاورهای گرین اگه بخوام بشمرم شاید تا حالا بیش از 100 مورد بوده، اما برعکسش، از موارد نارضایتی و خرابی و دود کردن! و نشتی دادن، والا شما اولین نفری هستی که همچین چیزی ازش میشنوم! شما مطمئنی پاور با وات مناسب واسه سیستمت استفاده کرده بودی؟ چون مثلا اگه پاور 250 واتی بهترین مارک دنیا رو هم ببندی روی سیستمی که کارت گرافیک HD 4870 روش نصبه، مطمئن باش اگه منفجر نشه، شانس آوردی!
سلام و ارادت
فقط یه نکته رو بگم کل بار وارداتی کولر مستر برای یک شرکت تو هر مرحلمه 1000 تا هست که اگه 2% درصدش به مشکل بر بخوره میشه 20تا پاور خراب حالا گرین یه دفعه 100 هزار تا رو خط تولیدش داره که 2% میشه2000 پس گیر 2000 نفر ممکن پاور مشکل دار بیاد که این یک استاندارد جهانی هست
ولی در مجموع با تمام تفلصیل الان گرین بهتر گزینه هست یه پاور ترمالتک رو دوستان 17 مهر دادن گارانتی بعد از 10 رو تونستیم امروز از ماتریکس تحویل بگیریم

heical

Registered User
لایک‌ها
4
آقای شعبانی سلام.
این شارژر لپ تاپ دل آخرش پیدا نشد؟ قرار بود زحمت بکشید ببینید دارید یا نه.

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
آقای شعبانی سلام.
این شارژر لپ تاپ دل آخرش پیدا نشد؟ قرار بود زحمت بکشید ببینید دارید یا نه.

یه کارتن دارم که 320-30 تا شارژر لب تاب داخلشه همشون هم ارجینال دل و سونی و .....
پیدا کردنش سخته

siamak55861

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام آقای شعبانی
یه پاور 800-1000 وات گرین یا مارک دیگه میخواستم لطفا با قیمت و ارسال به شهرستان حدود بودجه220 هزار تومن.ممنونم از لطفت

bahrami511

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب شعبانی من این پاورها رو میخاستم
3عدد 300 فن بزرگ
3عدد 380 فن بزرگ
بعد 3 عدد 330 گرین به اضافه ی اون یدونه که خراب بود
قیمت با تخفیف رو میگین
بعد گارانتیشم میتونین اضافه کنین

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
سلام آقای شعبانی
یه پاور 800-1000 وات گرین یا مارک دیگه میخواستم لطفا با قیمت و ارسال به شهرستان حدود بودجه220 هزار تومن.ممنونم از لطفت

پاور خوب با بودجه 220 تومن جور در نمیاد یا واتیج رو بیار پائین یا بودجه رو ببر بالال

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
سلام جناب شعبانی من این پاورها رو میخاستم
3عدد 300 فن بزرگ
3عدد 380 فن بزرگ
بعد 3 عدد 330 گرین به اضافه ی اون یدونه که خراب بود
قیمت با تخفیف رو میگین
بعد گارانتیشم میتونین اضافه کنین

300 فن کوچیک فقط موجوده بعد 380 هم موجوده
330 هم موجوده برادر
متوجه نشدم گارانتی چی رو باید اضافه کنم

bahrami511

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
300 فن کوچیک فقط موجوده بعد 380 هم موجودهصفحه 100 از 100
330 هم موجوده برادر
متوجه نشدم گارانتی چی رو باید اضافه کنم
منطور یک هفته گارانتی تست رو بزنید 2 هفته ! چون تعداد یکم بالاست . تست کمی طول میکشه .

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074

heical

Registered User
لایک‌ها
4
یه کارتن دارم که 320-30 تا شارژر لب تاب داخلشه همشون هم ارجینال دل و سونی و .....
پیدا کردنش سخته

قربان محبتت یه لطفی بکن یه نظر لطفی داخل این کارتن هم داشته باش آقای شعبانی عزیز.
مدل شارژر اینه:
Dell 19.5V 4.62A PA-3E Slim
عکسش هم اینه:
http://i00.i.aliimg.com/img/pb/485/927/464/464927485_531.jpg
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41V7YoRQpfL.jpg
فکر می کنم اینطوری راحت تر پیدا بشه. اگه وقت ندارید و صلاح بدونید می تونیم حضوری خدمت برسیم و توی کارتن بگردیم؟ راستی حدود قیمت این پاور چقدره؟

mobah1983

Registered User
لایک‌ها
25
سلام.پاور بالای 700 وات موجوده.اگه هست قیمت و مشخصاتو لطف کنید.

بالا