راستی من شنبه یا یک شنبه چندتا پاور میخام قیمت اخرتون با تخفیف رو لطف کنید.
سلام
مهندس چندتا میخوای
راستی من شنبه یا یک شنبه چندتا پاور میخام قیمت اخرتون با تخفیف رو لطف کنید.
اقای شعبانی پاور ها تعمیری هستن؟
من خاطره خوبی از پاور گرین و گارانتیش ندارم
یکبار پاور نشتی داد و دود کرد و کیس روشن نمیشد بردم گارانتی بعد از بررسی گفتند مشکل خاصی وجود نداشته ! و پاور را مجدد تحویلم دادند بعد از یک روز دوباره همان مشکل تکرار شد
اینبار پاور را انداختم دور قبل از اینکه به بقیه قطعات صدمه بزنه / و یک پاور جدید خریدم ( البته هیچ وقت دیگر پاور گرین نمیخرم )
من خاطره خوبی از پاور گرین و گارانتیش ندارم
یکبار پاور نشتی داد و دود کرد و کیس روشن نمیشد بردم گارانتی بعد از بررسی گفتند مشکل خاصی وجود نداشته ! و پاور را مجدد تحویلم دادند بعد از یک روز دوباره همان مشکل تکرار شد
اینبار پاور را انداختم دور قبل از اینکه به بقیه قطعات صدمه بزنه / و یک پاور جدید خریدم ( البته هیچ وقت دیگر پاور گرین نمیخرم )
سلام و ارادتاستاد گرامی
با احترام به نظری که اینجا دادید، باید خدمتتون بگم همونجور که خود آقای شعبانی هم پاسخ دادند، پاور گرین بهترین و با کیفیت ترین پاور در ایران اگه نباشه، دستکم یکی از بهترین هاست. علتش هم این نیست که چون من دارم ازش تعریف میکنم یا احیانا مثلا آقای شعبانی صاحاب کارخونه ش هست یا ... .
بلکه به اذعان اکثر خریداران و استفاده کنندگان این پاور، خرید اون بیشترین صرفه و اطمینان خاطر رو در بر خواهد داشت. خیلی رک و راست بگم خدمتت، من از تعریف و تمجید و رضایت از پاورهای گرین اگه بخوام بشمرم شاید تا حالا بیش از 100 مورد بوده، اما برعکسش، از موارد نارضایتی و خرابی و دود کردن! و نشتی دادن، والا شما اولین نفری هستی که همچین چیزی ازش میشنوم! شما مطمئنی پاور با وات مناسب واسه سیستمت استفاده کرده بودی؟ چون مثلا اگه پاور 250 واتی بهترین مارک دنیا رو هم ببندی روی سیستمی که کارت گرافیک HD 4870 روش نصبه، مطمئن باش اگه منفجر نشه، شانس آوردی!
آقای شعبانی سلام.
این شارژر لپ تاپ دل آخرش پیدا نشد؟ قرار بود زحمت بکشید ببینید دارید یا نه.
سلام آقای شعبانی
یه پاور 800-1000 وات گرین یا مارک دیگه میخواستم لطفا با قیمت و ارسال به شهرستان حدود بودجه220 هزار تومن.ممنونم از لطفت
سلام خسته نباشید از این دو تا مدل Green GP250A Power
Green GP330A Power
3 تا از هر کدوم موجود دارید .
سلام جناب شعبانی من این پاورها رو میخاستم
3عدد 300 فن بزرگ
3عدد 380 فن بزرگ
بعد 3 عدد 330 گرین به اضافه ی اون یدونه که خراب بود
قیمت با تخفیف رو میگین
بعد گارانتیشم میتونین اضافه کنین
منطور یک هفته گارانتی تست رو بزنید 2 هفته ! چون تعداد یکم بالاست . تست کمی طول میکشه .300 فن کوچیک فقط موجوده بعد 380 هم موجودهصفحه 100 از 100
330 هم موجوده برادر
متوجه نشدم گارانتی چی رو باید اضافه کنم
مشکلی نیستمنطور یک هفته گارانتی تست رو بزنید 2 هفته ! چون تعداد یکم بالاست . تست کمی طول میکشه .
یه کارتن دارم که 320-30 تا شارژر لب تاب داخلشه همشون هم ارجینال دل و سونی و .....
پیدا کردنش سخته