پلمب دارم380 و 430 گارانتی دار و باز نشده میخوام .کی موجود میشه؟
قیمت جفتش رو رو برام بفرست.از برند گرین میخوام.البته برای تست سیستم میخوام تو مغازه .میخوام پاورش مطمعن باشه.
سلام دوست عزیز قیمت 480 گرین فن کوچک +535A فن بزرگ با احتساب هزینه چقدر میشه
به نظر من پاور رو باید نو خرید.
به نظر من پاور رو باید نو خرید.
موافقمبله خوب، البته همه چی نوش خوبه! ولی خوب سه برابر پول هم باید بدی. اصلا اونجوری حساب کنی، مادربورد و سی پی یو و هارد و گرافیک و دی وی دی رایتر و ... رو هم باید نو خرید. ولی خوب دیگه توی P.T دیگه نه، باید بری مغازه!
سلام بزرگوارسلام. آقای شعبانی پاورهای گلد گرین هم آکبند موجود دارید ؟ آیا قیمت هاتون زیر قیمت بازاره یا یکیه ؟ لطفا قیمت 1000 گلد رو بفرمایید ؟
من الآن یه 685B دارم اما میخوام یه گلد بگیرم آیا جدای از وات بالاتر کلا سری گلد تفاوت خاصی با بقیه سریهای گرین داره یا خیر ؟
البته منظورم آمپر و یا کیفیت قطعات منظورمه
داش سلام خوبی ؟ صبح بخیر
آقا بنظرت این سیستم کدوم پاور کافیه براش
Mainboard asrock h61 که کاملا یه مادربرد معمولی هست و چیز خاصی نداره و کولر یا چیزی هم روش نصب نمیکنم واسه پردازنده یا ...
cpu g2020 .
ram 4 gb
vga oncpu
Hdd 1tera 7200
dvdrw
گاهی هم یک عدد هارد ای دی ای هم میزنم به برق پاور و بوسیله ی تبدیل با یو اس بی به سیستم وصل میکنم
توی تستی که خودم توی سایت گرین زدم نوشت 230 وات مصرف میکنه با یک هارد . حالا نمیدونم اون شاید دقیق نباشه
بنظرت کمترین چیزی که کافی هست کدوم پاور هست ؟ آیا 300 گرین کافیه براش ؟
چون من پاوری که با اسم Logical ایرانی هست روی سیستمم هست و هارد یک ترا رو وصل میکنم ،
هارد گیر گیر میکنه و صدا میده و بخاطر همین هارد رو دراوردم ،
و با هارد80 کار میکنم و همین یک ماه پیش هم یکی از درگاه های رم هم سوخت
که اینم شاید بخاطر پاور باشه چون اصلا ننوشته چند وات هست
و در آخر اینکه هزینه پست 1 عدد پیشتاز . هزینه پست 10 عدد پاور پیشتاز - هزینه پست 4 عدد پیشتاز چقدر میشه ...
و در آخر سلام ما رو به پاورهات برسون ... فنشون بچرخه برات ...
09121943042salam shomaratono lotf mikonid
سلام مبلغ 84 به حسابتون واریز شد ادرس رو هم خدمتتون پخ کردم