mirrors
Registered User
آقا پول هارد واریز نشد.
شرمنده
شرمنده
Last edited:
آقا پول هارد واریز نشد.
شرمنده
پ خ دادمسلام
هارد رو 115 خریدارم
دوست عزیز، الان که شما قصد فروش پاور رو داری طبیعتا نبایدم گارانتی برات مهم باشه
بعنوان آخرین پیشنهاد پاور رو 118 هستم ....
من همه رو می خوام اگه تهرانید
اين روزا بعضي از بچه ها فقط بلدند تو تاپيك دو كلمه نوشته و قيمت بدند وقتي پاي پرداخت پول و تحويل جنس به ميان مي ايد غيبشان مي شود يك عده در اين تاپيكها به راستي براي بر طرف كردن نيازشان مراجعه مي كنند. ولي متاسفانه يك عده فقط جهت تفريح و خراب كردن تاپيك كاربران محترم قيمت مي دهند و ديگر پيگير حرفشان نيستند با تشكر از صاحب تاپيكباتوجه به توزرد دراومدن پیشنهاد های بالا تاپیک پابرجاست
خواهش میکنم عزیز ما بچه ها دلمون دریاست :دیاين روزا بعضي از بچه ها فقط بلدند تو تاپيك دو كلمه نوشته و قيمت بدند وقتي پاي پرداخت پول و تحويل جنس به ميان مي ايد غيبشان مي شود يك عده در اين تاپيكها به راستي براي بر طرف كردن نيازشان مراجعه مي كنند. ولي متاسفانه يك عده فقط جهت تفريح و خراب كردن تاپيك كاربران محترم قيمت مي دهند و ديگر پيگير حرفشان نيستند با تشكر از صاحب تاپيك
دوست عزيز سلام.من دنبال يه پاور خوب هستم.116 ميدم +4 هزينه ارسال.اگه موافق هستيد تا فردا ساعت 18 به من جواب بديد.فقط با اس ام اس -09188117804
دوست عزيز سلام.من دنبال يه پاور خوب هستم.116 ميدم +4 هزينه ارسال.اگه موافق هستيد تا فردا ساعت 18 به من جواب بديد.فقط با اس ام اس -09188117804