• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

::.. فروش پاور گرین 685B فن سبز با دوسال گارانتی ..::

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
سوتفاهم نشه من چیزی از شما ندیدم و توپستمم توهینی و تهمتی به شما نزدم فقط و فقط و فقط سوالی پرسیدم که احتمالا اون لحظه شاید شما ناراحت از چیزی بودید و این سوال من باعث تحریک حس تهاجمی شما بر علیه من بعنوان کسیکه می خواهد شما را اذیت کند شد
تازشم اگر شما از ایسام خریداری کرده بودی و الان واسه فروش میزاشتی اینجا فکر نمی کنم مشکلی باشه!بالاخره کار ما اینه جنس خوب هر جا پیدا کردیم می خریم و هر جا تونستیم می فروشیم
شما کمی عجله کردی نسبت به من
یا حق
دوست عزیز من که عرض کردم این پاور اون پاور نیست باز شما اصرار داری که اون پاور رو بنده خریدم و دارم اینجا میفروشم
فرض بر اینکه اصلا اون پاور همین پاور هست مگه ایرادی داره کسی جنسی رو بخره و بیاد اینجا بفروشه ؟ تو همین فروم خیلی وقتا شده طرف یه جنسی رو میخره بعد چند روز بالاتر میفروشه این از نظر من هیچ ایرادی نداره معامله یعنی خرید و فروش

در ضمن برای اینکه این مورد برای شما رفع بشه بنده فاکتور خرید رو براتون پخ کردم بازم اگر موردی بود بفرمایید توضیح بدم

shahnam86

Registered User
لایک‌ها
2
وای ایهالناس بدادم برسید!!
بخدا به پیر یه سوال پرسیدم من منظورم این نبود که این پاور همونه افتاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد
کف کردم از دیروز انقدر اینو گفتم تو رو جون هرکی دوسداری باور کن
عجب اشتباهی کردم یه سوال پرسیدم

آقا من اشتباه کردم OK?
ولی ادم خوبی هستی و امیدوارم بتونیم با هم بیشتر آشنا بشیم
آخه دوستیایی که با مشکل شروع بشه محکم تر از دوستی های معمولی

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177

bring me

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
73
پاور سایلنت و خرکاری هست..خیلی دلم میخواست بدونم از مدل فن سبزا پاور سایلنت تری هم هست یا نه...

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
ممنون از شما دوست عزیز بله پاور سایلنت و خوبی هست
آپ .......

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177