• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش پاپ آپ واقعی ایرانی مناسب برای فروش محصول و ...

roozema

Registered User
لایک‌ها
85
5000 تا بازدید فقط برای تغیر رتبه الکسا از ایشون خریدم هیچ تغیری در رتبه بوجود نیومد
خلاصه من که راضی نبودم
دوست گرامی با 5 هزار ارسالی در یک الی دو روز قطعا به نتیجه نخواهید رسید
پنج هزار ارسال در صورتی که به صورت مستمر و حداقل یک هفته الی دو هفته انجام گیرد به صورت تضمین شده الکسای شما بهبود خواهد یافت
در صورتی که مایل بودید در خدمت هستیم

iraniansatellit

Registered User
لایک‌ها
153
دوست عزیز من توقع انقلابی در رتبه نکردم حداقل باید 100 تا 200 تا کاهش میداد که اصلا تکون نخورد
دوست گرامی با 5 هزار ارسالی در یک الی دو روز قطعا به نتیجه نخواهید رسید
پنج هزار ارسال در صورتی که به صورت مستمر و حداقل یک هفته الی دو هفته انجام گیرد به صورت تضمین شده الکسای شما بهبود خواهد یافت
در صورتی که مایل بودید در خدمت هستیم

roozema

Registered User
لایک‌ها
85
دوست عزیز من توقع انقلابی در رتبه نکردم حداقل باید 100 تا 200 تا کاهش میداد که اصلا تکون نخورد
شما اطلاعات درستی از روند بهبود رتبه الکسا ندارید
رتبه شما در حال حاضر دو هزار و خورده ای هست که با 5000 هزار ارسال در یک روز مطمئن باشید نتیجه ای نخواهید داشت
اما در صورتی که رتبه شما برای مثال بیست هزار الکسا بود با همین پنج هزار ارسال تاثیر را مشاهده میکردید
رتبه الکسا هر چقدر کمتر باشد رقبای شما قویتر خواهند شد و روند کاهش الکسا سخت تر میشود و شما قطعا با 5 هزار ارسال در یک الی دو روز به نتیجه ای نخواهید رسید
این نکته را هم در نظر داشته باشید ارسال بازدیدکننده به صورت پاپ آپ به صورت مستمر قطعا کاهش رتبه الکسا را در پی خواهد داشت و این امری اثبات شده است

bighero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
هرچی رتبه سایت بالاتر باشه ، باید بازدید های بیشتری بگیره تا بتونه خودش رو بالاتر بکشه
مدت زمان بازدید و استمرار بازدید هم مهمه

myab

Registered User
لایک‌ها
17
با سلام، فرضا اگر 1000 بار نمایش پاپ اپ در روز خواسته باشیم، این 1000 بار رو میشه بصورت پیوسته و در طول 24 ساعت نمایش داد یا اینکه راس یک تایمی این 1000 بار شروع میشه و چند دقیقه بعد این 1000 تا به اتمام میرسه؟

من میخوام مثلا ساعتی 42 بار پاپ اپ نمایش داده بشه

roozema

Registered User
لایک‌ها
85
با سلام، فرضا اگر 1000 بار نمایش پاپ اپ در روز خواسته باشیم، این 1000 بار رو میشه بصورت پیوسته و در طول 24 ساعت نمایش داد یا اینکه راس یک تایمی این 1000 بار شروع میشه و چند دقیقه بعد این 1000 تا به اتمام میرسه؟

من میخوام مثلا ساعتی 42 بار پاپ اپ نمایش داده بشه
سلام
مدیریت ارسال ها توسط شما داخل پنل قابل انجام است و همچنین میتوانید به صورت ساعتی تنظیم نمایید

بالا