prvaaz
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 5
- لایکها
- 0
پاکت پی سی پارسال خریدم به قیمت 700 هزار تومان. در این یک سال هیچ مشکلی واسم ایجاد نکرد.هیچ مشکلی.
متاسفانه مدتی پیش از دستم افتاد و زیر ماشین رفت.و ال سی دی کاملا از بین رفت.
محتویات برای فروش
1-قاب نیمه سالم.
2-باطری سالم
3-بورد نیمه سالم( هنگام شارژ چراغ نارنجی رنگ روشن می شود).احتمال هم دارد بورد کاملا سالم باشد.
4-اسپیکر ها و کلیدها و دوربین کاملا سالم هستند.
5-شارژر و کابل usb
6-قلم
7-هندزفری
8-جعبه و محتویات(دفترچه، سرهای مختاف شارژر...)
9-کیفی که برای حمل آن استفاده میکردم و ده هزار تومان خریده بودم.
همگی به قیمت پنجاه هزار تومان حراج می شود.
نکته:چنانچه بورد سالم باشد، حداقل صدو پنجاه هزار تومان سود کرده اید . و اگر بورد کاملا بدون استفاده باشد و یا بدرد شما نخورد، ضرر نکرده اید.
و اما علت فروش ارزان: چند جایی برای فروش رفتم و هیچ مغازه ای حاضر به تست بورد نشد و کسی هم حاضر به خرید نشد چون می گویند ال سی دی o2 xda atom گیر نمی آید. مگر اینکه از بیرون آشنایی چیزی داشته باشید بیاورند.و من هم فرصت برای این کارها ندارم .
متاسفانه مدتی پیش از دستم افتاد و زیر ماشین رفت.و ال سی دی کاملا از بین رفت.
محتویات برای فروش
1-قاب نیمه سالم.
2-باطری سالم
3-بورد نیمه سالم( هنگام شارژ چراغ نارنجی رنگ روشن می شود).احتمال هم دارد بورد کاملا سالم باشد.
4-اسپیکر ها و کلیدها و دوربین کاملا سالم هستند.
5-شارژر و کابل usb
6-قلم
7-هندزفری
8-جعبه و محتویات(دفترچه، سرهای مختاف شارژر...)
9-کیفی که برای حمل آن استفاده میکردم و ده هزار تومان خریده بودم.
همگی به قیمت پنجاه هزار تومان حراج می شود.
نکته:چنانچه بورد سالم باشد، حداقل صدو پنجاه هزار تومان سود کرده اید . و اگر بورد کاملا بدون استفاده باشد و یا بدرد شما نخورد، ضرر نکرده اید.
و اما علت فروش ارزان: چند جایی برای فروش رفتم و هیچ مغازه ای حاضر به تست بورد نشد و کسی هم حاضر به خرید نشد چون می گویند ال سی دی o2 xda atom گیر نمی آید. مگر اینکه از بیرون آشنایی چیزی داشته باشید بیاورند.و من هم فرصت برای این کارها ندارم .
دوستان متقاضی خرید میتوانند به آی دی من در یاهو پیام بفرستند.
[email protected]